Erotické masáže Praha

Paula – Masáže Paula

Poslední návštěva bohyně Pauly se už uskutečnila v novém prostředí: z Alfa masáží na Andělu se přestěhovala do Podolí, malý 1+kk byt u zastávky Podolská vodárna. Objednání v pohodě, i když nutno s velkým předstihem, protože vytíženost této ikony je extrémní. Vchod do baráku je sice naproti zastávce autobusu, ale přes den je tam volnější režim, takže zapadnout nenápadně není problém.

Je těžké napsat něco, co už nebylo dříve řečeno. Téměř stoprocentní hodnocení u recenzí je samo o sobě výmluvné a svědčí hlavně o tom, jaká je Paula profesionálka. Ale popořadě. Už přivítání je jako ze světa mokrých snů: Paula se od začátku fakt srdečně a supermile usmívá, takže od prvního okamžiku je nejen pryč nervozita, ale dostaví se pocit, že na tuhle hodinu se prostě těšila – a těšila se jen a jen na VÁS. Přivítání tohoto typu mi vlastně u většiny ostatních masérek chybí, přitom je to pro mě rozhodující moment (první vrchol). V té chvíli buď opadnou všechny obavy/domněnky, anebo se jen prohloubí tok myšlenek, který erotický flow může dost narušit.  Paula to ví a dává si záležet už hned od začátku. Není to žádná supermodelka, třicítka jde poznat, ale je o to lepší: přirozená a pořád krásná prsa, nádherná, malinko větší prdelka, žádné chirurgické úpravy, decentní nehty a make-up. Prostě zkušená a vyzrálá ženská.

Krátký pokec a už se ocitáme ve sprše. Tady přichází druhý vrchol: když jsem tu jízdu zažil poprvé, dlouho jsem na ni nedokázal zapomenout. Milá atmosféra dostane „bitchy“ příchuť a je jen těžké odolat pokušení udělat se už tam. Na mě nejvíc působí její „mrdavý“ oči, kterýma se na vás dívá tak, jako kdybyste na to měli za chvíli skočit. V kleče se věnuje příteli a trochu to vypadá, že se ocitne brzy v jejích ústech. Dá si ho mezi prsa a vy ji musíte brzdit, abyste to vydrželi ještě nějakou chvíli, protože to legendární flow je nejlepší udržovat v plné polní.

Po sprše vás nenechá osušit se sám, nedej bože, aby vás nechala prostě jen tak odejít. Flow udržuje erotickými pohledy, oťapká, osuší, pokecá a jde se na pokoj. Od prvního setkání objednávám navíc masáž prostaty, která je v ceně a nemá jinde obdoby. Na břiše je jasné, že jízda nijak nezpomaluje: na rozdíl od většiny holek si Paula dává záležet taky na tom, aby bylo jasno, že toto je stále masáž. Není to žádné odbyté „jakoby masírování“, ale regulérní hnětení – když má člověk nějaký problém, tak je na bolavém místě promasírován. Zároveň se ale Paula věnuje intenzivně příteli, který tuší, že po otočce to bude daleko větší masakr. Bere ho do ruky, narovnává ho tak, aby ho bylo možné střídavě dráždit a opakovaně tam zajíždí, aby ho nenechala poklesnout.

No a jde se do finále. Část na zádech je to nejlepší, co jsem kdy v tomhle oboru zažil. Bitchy/GFE segment začíná jasně převažovat: vzdychání a dirty šeptání do ouška, dráždění bradavek (speciální přání vždy vyslyšeno) a intenzivní a téměř magická práce s kamarádem udělá s člověkem divy. Povrchní doteky povoleny, takže iluze (polozvrhlé) GFE dokonalá. V té chvíli člověk neví, jestli se má těšit na závěrečný výbuch nebo se modlit, aby tahle hodina nikdy neskončila.

Je ale důležité říct, že bez Paulina přístupu v souladu s heslem „klient nade vše“ by to celé nemělo ani poloviční náboj. Paula nešetří ani na své energii, ale ani na oleji, což je po zkušenostech jinde zásadní poznání, protože „kdo maže, ten jede“. A tenhle fakt je o to důležitější v případě masáže prostaty, která je v jejím podání z říše snů. Po počátečním jemně nepříjemném průniku si prst najde své místo a drážděním a prací druhé ruky dovede Paula člověka k extatickému blackoutu.

Pak delší chvíle odpočinku závěrečný pokec, osušení, očistná sprcha a bolestné:-) loučení. Čas lehce překročen.

Superlativy na tenhle zážitek nestačí.

GFE: 10/10

Druh masáže: Exclusive masáž

Délka masáže: 60 minut

Cena: 2500 Kč

Link: https://tapky.info/?1734,paula-masaze-paula-704-473-033-eroticka-maserka

simply the best

 

paula_06-1.jpg paula-0.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx