Erotické masáže Praha

Adel Infinity

Po delší době jsem dostal chuť na pussycat a po doporučení kamaráda se objednávám k ukrajince Adel v Infinity. Adel je vysoká holka, s pěkným větším zadkem a většíma prsama. V realu se mi prsa zdají větší než na fotkách. Dá se s ní bez problémů domluvit česky. Hned ve dveřích ji říkám, že chci pussycat a holka potvrzuje sympatie a souhlasí🙂 Přijímám nabídku společné sprchy.

Sprcha probíhá velmi kontaktní, mohu dotyky všude a u toho mě Adel masturbuje. Baví mě mytí zad a u toho hoňka😀 jelikož mám zaplaceno pussycat, tak si mohu Adel umýt komplet. Začínám zádama, přes zadek a lýtka. Zepředu si pohraji s kozičkama a poté ji myju velmi důkladně vlhkou prcinu. U toho hezky sténá. Ve sprše jsem strávili docela dost času.

Přesouváme se na matraci, kde si lehám na břicho. Masérka na nic nečeká a opět začíná velmi kontaktní masáž body2body. Střídá různé polohy, kouše mě do ucha, tahá za vlasy, škrábe nehty. Tak tohle byla fakt jízda. Holka má docela i páru, takže mě hodně slušně zmuchlovala. Za mě moc dobré, ale již se těším na otočku, kdy si užiji celé její tělo.

Otáčím se na záda a začína mě ihned honit. U toho se šibalsky usmívá. Maže se olejem a začíná opět exkurze kreativních poloh, kde vidím opravdu vše velmi detailně😀 u toho mi ho neustále drží v pozoru. Nakonec si lehá do polohy 69 a já ji začnu jezdit po klitorisu. U toho se prohýbá jako luk a krásně vzdychá. Snaží se mě neustále oddalovat, ale nakonec to nedávám a vystřelím jak ohňostroj. To bylo něco. Jako třešničku na dortu se nakonec domlouváme, že si lehne na záda a nechá mě pohrát si trochu v klíně😀 to mám rád a decentně si tam chvilku hraji, žádná zvěřina. Nakonec mi poděkuje a přesouváme se na finální sprchu.

Ve sprše se již jen umyjeme, pěkně si popovídáme a následně se jdeme ustrojit. Při odchodu ji ještě naposled chytnu za zadek. Loučí se semnou polibkem.

Adel doporučuji všem, kteří si chtějí užít s holkou, co se nebojí ukázat a trochu to i rozjet. Vše co mi bylo slíbeno, tak proběhlo. Buďte na ni hodní, ať nám tu co nejdéle zůstane.

Pussycat

60 minut

2400 + dýško za nadstandartní služby a milé chování

🙂

https://tapky.info/?4839,adel-infinity-spa-603-373-881-603373881

7417dac1-cfb0-4cb2-902f-be361cad733b-385x577-1.jpeg IMG_2306-385x578-0.jpeg

4.8 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx