Erotické masáže Praha

Nika – Candy Shop Massage

Niku jsem měl vyhlédnutou už déle, ale protože tady neměla žádné hodnocení, tak jsem s návštěvou trochu otálel. První recenze pod jejím jménem mě ale přesvědčila, že se nemusím bát. Ostatně v Candy si fakt dávají záležet na tom, aby i úplné novinky byly dostatečně zaškolené a nepustí do éteru jen tak leckoho.

Kde začít? Ten začátek masáže byl fakt unikátní. Niku nezajímá kdo jste, nebo co chcete, neboť ona už to dávno ví. Při této návštěvě jsem si víc pokecal s recepční než s masérkou. Na kecy prostě nebyl čas. Ani ke svlečení. 😉 Doufám, že neprozradím něco, co by Nika nechtěla, ale i na základě té první recenze to vypadá, že takto přistupuje ke každému klientovi a bude to takový její „signature move“.

Nika se totiž na mě vrhne hned po zavření dveří masážní místnosti. Nevím jestli i nezamkla. Podobně jako kolega trifel jsem takový začátek nečekal. Nestačil jsem se ani zout. Máte fakt pocit, že se na vás ta holka těšila. Jasně, má to nacvičené, ale je jen na vás, jestli se necháte unést na její vlně nebo ne. Já jsem se s radostí nechal. Možná až moc.

Hned se objímáme, pusinkujeme všude možně. Vlastně jsem si Niku nestihl ani prohlédnout a je mi to v tu chvíli jedno. Nevím komu by to mohlo vadit. Strategii má holka výbornou, asi studuje marketing. 😀 Zacházím jí rukama pod šaty, které bych z ní nejraději strhl. Ale nakonec se svlékneme zvlášť. Nika zůstává zticha a otázka na typ masáže nebo extras nepřichází.

V Candy na tom stejně tolik nezáleží. Jako jediný salon mají zjednodušený ceník, všechny typy masáží stojí stejně. Snadno se to počítá nám i masérkám. Chcete-li nějaké extra, přihodíte pětikilo, chcete-li další, přihodíte další. A ty extra služby jsou opravdu extra, ne nějaké blbé příplatky za „dotyky na intimních místech“ nebo „vzájemnou masáž“ či „líbání těla masérky“.

Ve sprše pokračujeme v nastoleném režimu těžkého GFE. Přím GFE diktatura. 😀 Svrhává se to až do imitace sexu a já mám problém to ustát. Vím, že si masáž víc užiju, když nebudu střílet už ve sprše. Ale s Nikou se to prostě nedalo. Nestihl jsem ji přibrzdit a už to ze mě létá. V tu chvíli jsem věřil, že s touto holkou to možná výjimečně půjde i dvakrát. Při vycházení ze sprchy si roztomile osuší chodidla takovým dupkáním o ručník, dvakrát mě to rozesmálo. 🙂

Přesouváme se na matraci a já mám chuť se rovnou hodit na záda, ale protože jsem vyvrcholil už ve sprše, potřeboval jsem si trochu odpočinout, takže si lehám na břicho. Nika začíná u nohou, ale přejde je fakt bleskově a zanedlouho na mně už leží a vzdychá do ucha. Následuje masáž jedním kolenem, přičemž se pěkně gymnasticky natáhne na mých zádech.

Začínám se dotýkat jejího zadečku a Nika reaguje pozitivně. V zrcadle pozoruji, jak se při tom začíná vzrušeně tvářit. Nevím, jestli to jen hraje, nebo si ty mé doteky fakt tak užívá, nebo obojí. Dotyky povoleny všude.

Po masáži jedním kolenem se logicky dala očekávat masáž tím druhým. Já ale plánuji přerušit její program, protože mám takový pocit, že se na otočku těšíme oba. Nestihnu to. Po maximálně 10 minutách mi otočku navrhuje sama. Paráda.

Po otočce na nás rozlije horký olej a zase jsme v sobě. Zase pusinkování, nos na nos, vzájemné líbání našich těl (vše v rámci pravidel), no prostě GFE až po zrcadlo na stropě, ve kterém to všechno občas pozoruji.

K masáži v podstatě nedochází. Ležíme na sobě a hrajeme si na milence. Můj kamarád je do pár minut zase docela probuzen, ale 100% tuhost to není a už ani moc nebude, i když se Nika moc moc snažila a vášnivě jezdila po mém těle.

Nika se přesouvá i do 69ky. Dělám co můžu, abych jí splatil dluh, ale nějak se mi to nedaří. Ale Nike se to stejně líbí. Snaží se o druhé kolo a bylo to fakt těsné. Ale nedali jsme to, oboustranně. Tak se zase přitulí, nepřestává mi vzdychat do ucha. Chci jí dopřát trochu odpočinku, takže si ji ukládám na záda a přesouvám se na druhou dávku pussycatu. Nika mi položí nohy na mé lopatky a drží mě za ruce.

K jejímu vrcholnému potěšení asi zase nedochází, i když to dobře zahrála, i mi poděkovala. 🙂 Ale nevěřil jsem jí to, ale vůbec mi to nevadí. A zase jsme v objetí. Čas nám ale neúprosně dochází. Tak to Nika zkouší ještě v 69ce. Ruce ji už musí pořádně bolet, nemluvě o tom, že jsem za ní byl ve večerních hodinách. Tak to nakonec vzdáváme. V pohodě. Byla to stejně pořádná GFE jízda.

Ve sprše se ještě trochu domazlíme a omyjeme. Na recepci mi už jen dá rychlou pusu a mizí za závěsem. Ono jsme to trochu i natáhli o pár minut. A já tuto recenzi také ještě natáhnu o pár minut čtení.

A přidám i nějaké to negativum celé „masáže“. Podobně jako kolega, jsem si to během masáže vlastně ani pořádně neuvědomoval, ale při uvolněné procházce ze salonu a postupnému návratu do kruté reality jsem zjistil, že vlastně netuším jaké barvy jsou její oči. Oční kontakt tam trochu chyběl. Při svlékání i oblékání byla ke mně otočená zády a ani jednou se na mě nepodívala. Jako bych tam nebyl.

Já nepotřebuji, aby mě při tom sledovala, ale nějaký pohled a úsměv mi mohla věnovat. Během masáže měla celou dobu přivřené oči, asi si představovala nějakého svého vysněného. A asi i proto to tak fungovalo. Nika je ale pořád teprve začátečnice, takže možná to časem vylepší. Nebo to byla prostě náhoda. V zrcadlech jsem pár jejích pohledů zachytil.

Ještě dodám, že mně se to, jak na mě skočila bez upřesnění ceny masáže, moc líbilo. Bylo to takové autentičtější, jako by to ani nebyla placená služba. Byl to příjemný šok. Ale pozor, nemusí tomu tak být s každým. Já přesně vím jak probíhá masáž, kdy se svléknout, kdy platit atp.

Neumím si představit nějakého začátečníka, nebo úplnou premiéru nováčka na erotické masáži s Nikou. Asi by ho to docela dopletlo a možná by to byl šok jiný. Zároveň by byl při dalších návštěvách jiných masérek pravděpodobně zklamaný . 😀

Nika je skvělá. Doufám, že jí to vydrží. Vzhledově není žádná modelka, ale v mých očích hezká je. Nemá vysportované tělo, ale ani žádnou nadváhu nebo podváhu. Zdravá milá holka od vedle.

Určitě k ní časem ještě zavítám, ale ve sprše si na ni dám pozor. 😀 Mršku. Na opáčko budu velmi zvědavý, ale jelikož už první návštěva vypadala jako taková čtvrtá, tak nevím kam by se to ještě mohlo posunout. 😀

PS Podle fotek vypadá jako bruneta, ale aktuálně je spíše blondýna.

Hodnocení 🙂 Čas trochu překročen.

Typ masáže nevím, nazval bych to GFE masáž bez keců 🙂 60 minut za 1800 kč (10% sleva v nové pobočce) + pussycat 500 kč.

https://tapky.info/?5125,nika-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

nika-0.jpg nika2-1.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx