Erotické masáže Praha

Adél – Rabbit Hall

S Adél v Infinity spa, jsem byl nejvíc spoko. Tak mě zajímalo, jestli tomu tak bude i Adél od Králíka. Pravda. Adél v Infinity je z východu, Adél v Rabbitu, je exotika. Ale krásná exotika. Podle dostupnejch informací z Kazachstánu. To zní velmi lákavě. A navíc mě zaujala už tehdy, když jsem byl v RH, návštěvníkem skoro každej den. Takže čas prolomit ledy mezi námi a zkusit novou prdelku byl možná úlet. Rovnou jsem vybral schválně delší časovej úsek, jelikož jsem si to takhle představoval a chodit za holkama na hoďku je super, ale když máte sluchový halucinace (jedna z mejch diagnóz), nedá se nic dělat a nějak se jich, teda prostě toho nápadu a myšlenky, se zbavit musíte.
Už mám xy zkušeností, že když to delší dobu ignoruju, pak udělám nějakou blbost kterou jsem ani neplánoval a není to ani promyšlený. A já nepromyšlený tahy (v životě), bez radosti, nemám rád. Už jsem se tisíckrát přesvědčil, že poslechnout tu svoji hlavu (myšleno ty sluchový halucinace – neplést si se s schizofrenií), někdy fakt musim, abych předešel případným depresím a pocitům beznaděje. A erotické masáže jsou pro mě nejvíc TOP lékem na deprese a osamělé dny.  I když je fakt, že už se mi za tu dobu stalo, že jsem odcházel ze salónu, ještě s větší depresí a na*raností.
Řikám si, nová slečna (alespoň pro mě) a rovnou 90 minut. Takovej trochu větší úlet nom.  Pro autistu nejistota jak prase, ale tak, co se může stát? Nic. Maximálně budu mít špatnou zkušenost. A budu tím větší zvědavost na další slečny a objevy. Když jsem tady tak pročítal některý recky, docela jsem se obával, jestli holka neni introvert a jestli to nebude s ní nuda. Na druhou stranu, každýmu se líbí něco jinýho a já v ten den měl chuť zkusit nějakou zkušenější slečnu. Takže jsem měl alespoň malinko reálné představy, jak to může ALE TAKY NEMUSÍ, dopadnout… Mmm, achjo. Dlouho jsem o tom uvažoval a fakt jsem váhal. Infinity nebo RH. Netrvalo dlouho a volba byla jasná. RH. Zážitků jsem tam měl docela hodně na pohodu, zároveň jsem chtěl zjistit, jak mi to přijde po nějaké té odmlce. Možná mě ta návštěva zas někam posune, možná v sobě zas něco novýho objevim a kopne mě to do jinejch stavů. Takže Králíkárna.

Zazvonil jsem přesně v celou a v celou mi bylo otevřeno. Mmm, zdá se, že tohle jde až moc hladce, řekl jsem si v duchu. Vstup už jistě známý, šel jsem po schodech dolů.
Už mi otevírá velmi extrovertní slečna. Neřekl bych, že to je asiatka. Fakt jsem čekal jinou podobu. Ale to je nepodstatný. Jen jsem to zmínil jako fun fact. Zašli jsme do pokoje. Adél mě poprosila abych minutku počkal. A hnedka měla pro mě přichystaný kafe a colu dle instrukcí. Achjo. Holka to vzala nějak moc svědomitě. Nevadí. Nenaštvalo mě to. Nebyl jsem smutnej. Spíš malinko wow efekt. No nic, svlíkl jsem se a šlo se do sprchy. Tam to byl trochu výslech, jestli mám nebo nemám rád doteky, jestli nejsem na masážích závislej…to mi přišlo už trochu na hraně, tak jsem zbystřil ale přesto samozřejmě zůstal v klidu. Jen mě to jakožto high sensitive člověka, znejistělo. Sprcha ale i tak byla docela na pohodu. Seznamování a trochu pokec.
V instrukcích/vzkazu, co jsem sepsal a poslal operátorům, bylo že dáme 2 kola. Holka se s tím nemazala a hnedka hodila 69tku. Nějak se stalo, že mě 2x napomenula, když jsem si hrál a mazlil se s jejím zadečkem. To možná srazilo moje vzrušení, ale nějak se stalo, že první číslo za náma. Fakt jsem se snažil soustředit a uvolnit se. Tak znáte to, pánové. Na sílu to někdy nemá cenu. Ať už z naší nebo té masérčiny. Tady mi přišlo lepší, kdyby se zeptala. Měl jsem se ozvat já? Schválně mi napište pak do komentářů, váš názor.

No nic, takže první číslo za náma a hnedka mě poslala do sprchy. Wait wat? Mmm, ok. Tohle se mi stalo poprvé. Ale viděli jsme se poprvé. Tak jsem nic nenamítal, a odešel jsem si hodit očistu. Hmm, zjistil jsem, že jsem se měl osprchovat jen já. Oukej. Chodím na masáže už cirka 2 roky, takže tohle mi přišlo vážně zvláštní. Ale jako nenamítal jsem. Zároveň jsem si v tu chvíli uvědomil, že kámošovi to pomůže, neb ve sprše mi to jde finišovat asi s největší intenzitou.
Další krok byl, že jsem teda otevřel dveře a masérka tam na mě čekala. Yop, to bylo od ní milé. ALE…možná mi to měla líp vysvětlit, že tam na mě počká a neřict: Já za chvilku přijdu. Víte co, kdybych byl na masážích poprvé, tak se klidně mohlo stát, že bych v té koupelně čekal, než dorazí. Chápu, jsem teď trochu rejpal a mnozí mě možná budou za to kritizovat a ani nechci slečně nikterak ublížit, jen možná takhle skrze recenze, upozornit kolegu/kolegy, aby byli na to či ono připravený a trochu s tím počítali.

Po návratu na pokoj, jsme se vrhli na pasáž na zádech. Ok. Neměl jsem s tím problém. Objednal jsem si erotic mix, tak mám erotic mix. Tahle pasáž na břiše, byla taková, no….jak bych to popsal. No prostě a jednoduše relaxační s nádechem girlfriend experiences (GFE). Nebylo to zlé, žádná divočina.
Po otočce, přišlo na řadu kolo číslo dva. Trochu jsem slečnu musel navádět a říct, co se kámošovi líbí a funguje na něj. Byla překvapená, že jsem to zmínil hnedka při prvním setkání. Nicméně masáže jsou především o vzájemný komunikaci a chcete-li pravidlech a hranicích. Zároveň jsem to pojal jako radu nikoliv jako vítku. Jak si to slečna, slečny přeberou, je už pouze na nich. A víte, co bylo asi nejvíc bezva? Že při tom druhym finiši, jsem cejtil už fakt větší snahu a jak bych to jenom popsal…..mmmm, no prostě zkrátka takovou uvolněnost a klid. Oproti tomu prvnímu číslu, to mělo nějakej řád a tempo.
Sečteno, podtrženo, konec dobrý, všechno dobré. Po cestě domů jsem necítil žádnej žal, špatnou náladu. Což je pro mě vždy znamení, že nic se nepokazilo.

Co se týká doporučení: Ano, co se týká opakování: spíš ano, s odstupem času a zkusim jinej typ masáže a tam se uvidí.

Druh masáže: erotic mix
Délka masáže: 90 minut
Cena masáže: 2400,-

https://www.tapky.info/?3987,adel-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Hodnocení celé masáže: 😊 (skvělá, super)

Adel1823-1.jpg Adel18-1-0.jpg

2 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx