Erotické masáže Praha

Bára – Alfa masáže

Po dlouhém váhání jsem před časem navštívil Báru z Alfa masáží. Tenhle salón si mě získal nejen personálem, ale také čistým, do červena laděným interiérem. Na termínu se bylo trochu těžší domluvit, neb občasná absence Báry, ale nakonec to vyšlo. Dle fotek jsem měl pocit, že bude Bára spíš brunetka než zrzka, ale bylo tomu naopak. Je to zrzka až na půdu, se vším všudy: bílá mléčná kůže, zrzavé jemné obočí a sytě červené rty.

Salón je kousek od Anděla, rušnější ulice, ale vzhledem k tomu, kolik se tam nachází provozoven, tak se dá po otevření skrz bzučák zapadnout nenápadně. Bára mě vítá s úsměvem na tváři. 21 let sedí, je ale drobná, takže bych jí řekl klidně míň, třeba i osmnáct, kdybych ji někde potkal. Nabídnut drink, beru prosecco, chvíli kecáme na futonu a pak sprcha.

Vzhledem k tomu, jak je tato část masáže v Alfa legendární a že si salón drží svého druhu uniformitu v poskytovaných službách, doufám, že dostanu to, co jsem tam zažil dříve. Tady přichází první zklamání: evidentně je na mě vidět, že mě zrzky ani trochu neberou, což se přelilo i do reakcí Báry. Sprcha spíše očistná, málo dotyků, žádné vzdechy do ouška, žádné vzrušující pohledy. Působí to celé unaveně. Nastavenou laťku třeba od Katky nebo Pauly ze stejného podniku podbíháme a ještě máme metr nad hlavou.

Na pokoji lehký pokec o výrazném piercingu v jejích bradavkách, který způsobil, že jsou extrémně citlivé – to zjišťuju později, když na ně zamířím jazykem. Reakce jsou tak silné, že se musím ujistit, že jsou skutečné. Domlouváme navíc masáž prostaty a footjob.

Předtím ale následuje fáze na břiše, která není nijak výrazná, dolů zamíří sem tam, spíš se jedná o relaxační masáž. Po otočce na záda je to o něco lepší: velkým překvapením je foot job, který jsem nikde v téhle podobě nezažil. Bára doslova uchopí penis mezi palec a prostředníček své nohy a věnuje se mu s velkým zájmem. Po tomhle highlightu, který doprovází pohled na její jemně zarostlý a krásný klín, zbývá ještě patnáct minut, takže jdeme na masáž prostaty, která proběhne jako celé setkání – spíš vlažně. Přičítám to samozřejmě mému naladění, které je stejně vlažné. Následuje vyvrcholení, rychlá sprcha, rozloučení a domů. Čas dodržen přesně.

Celkově mě Bára vůbec nezaujala a opakovat nebudu. Pro ty, kteří milují velmi mladě vyhlížející zrzky, je Bára jasná volba a podle mě si to moc užijí. Hodnocení je tudíž silně subjektivní a pro mě to byl krok zcela mimo.

GFE: 5/10

Druh masáže: Exclusive mix

Délka masáže: 60 minut

Cena: 2500 Kč

Link: https://tapky.info/?4304,bara-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

Hodnocení:   (průměr, nic moc)

 

BARA-novy-1.jpg bARA-NOVE-0.jpg

2.2 5 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
ricoufko
28 července, 2024 19:39

Ahoj, co prosim znamena jemne zarostly klin? Ma ochlupeni jenom nahoru nebo ma neoholene i pysky?

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx