Erotické masáže Praha

Vilma – Rabbit Hall

Nedávno jsem dal na recenze a vypravil se za Vilmou do RH. Vynikající a příjemná komunikace s operátorkou, to je na RH opravdu velké pozitivum. Nabídnut jediný termín, který byl volný, využil jsem a nelituju.

Byl jsem odeslán na pobočku ve Vršovicích – trochu jsem měl strach, že to budu těžko hledat, ale salón se s tím nemazlí a rovnou dal velkou ceduli viditelnou z ulice. Samotný vstup je v prvním patře, kam z ulice zase pro změnu není vůbec vidět, takže spokojenost. Po vstupu se mě hned ujímá Vilma, první dojem skvělý: moc pěkná a příjemná holčina. Jdeme na pokoj, kde je sprcha, ale už ne WC. Využívám možnost na chodbě, nikoho nepotkávám, jsem rád, že tohle děvčata hlídají a chápou, že střetnutí není žádoucí.

Na pokoji lehký pokec, domlouváme hranice (dole bez doteků), pokukuju po Vilmě, která se svléká a chystá do sprchy. Má fakt krásná prsa a postavu. Zadeček malinko plošší, kdyby doladila ještě toto, tak bohyně. Jelikož mám rád společné sprchy – podle mě se tam pozná průběh celé masáže – s radostí přijímám a zase, nelituju. Faktor GFE je u Vilmy 10/10: mazlení, hlazení, otočky a hlazení zadečkem, vzdychání do ouška. Kdybych nepřišel na masáž, tak v té sprše snad zůstanu celou dobu. Krásný zážitek.

Na posteli pokračuje tulení, ani na břiše nezanedbává žádnou část mého těla, věnuje se i příteli a tuším, že po otočce to bude ještě lepší. Těsně před otočkou, ještě když jsem na břiše, stihne imitaci jemných přírazů, čiší z ní živočišnost a dokážu si s ní představit v tomhle lehkém BDSM smyslu úplně všechno (škoda, že nemá v nabídce). Po otočce na záda to probíhá zase v úplně stejném duchu, ocumlávání, vzdychání do ucha, polibky na krk a intenzivní dostaveníčko s kamarádem. Mám povoleno polaskat ústy ňadra, v sedmém nebi. V jednom okamžiku si na mě sedne, penis si přitiskne zezadu k vrchní části zadku a jemně se zvedá a klesá. Přitom se na sebe dívá do zrcadla a ten pohled je zase – v kombinaci s její hodně výraznou kérkou – fakt k nezaplacení. Zvíře!

Ptám se na čas a vzhledem k posledním minutám jdeme do finále. Zase její pohledy do zrcadla sama na sebe (boží) a divoké finále. Vycházím přesně po hodině.

Jak už to tak bývá, o chemii jde až v první řadě. Tady jsem měl pocit, že zafungovala a opakovat určitě budu, pokud bude možnost.

GFE: 10/10

Druh masáže: body to body

Délka masáže: 60 minut

Cena: v akci za 1900 Kč

Link: https://tapky.info/?4591,vilma-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Hodnocení:  (super,dobrá)

vilma-2-1.jpg Vilma-3-0.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx