Erotické masáže Praha

Sara – Fantazie Massage

Holky ve Fantazii jsem si oblíbil a tak teď v létě nechodím jinam. Jako číslo tři jsem si vybral Sáru. Podle fotek skvělá postava a hodně smajlíkových recenzí. A protože má prsa spíše menší, vzal jsem si pussycat, abych si víc užil jinou část jejího těla. A bylo to výborné rozhodnutí.

Obličej má sympatický, ale krásný bych ho asi nenazval (věc vkusu samozřejmě). Sára na mě působila jako milá holka, moc se ale neusmívala (až po akci se uvolnila), působila soustředěně a moc toho ani nenapovídala. Sprchu společnou prý až po, aby mi pomohla opláchnout záda. Tentokrát jsem byl hned v prvním pokojíčku ode dveří, kde ale byla sprcha celkem velká. Opět se vzdálila na asi 10 minut (což bývá v tomhle salonu bohužel zvykem), takže jsem měl na sprchu dost času.

Sára umí masírovat, ale první část před otočkou trvala moc dlouho, snad půl hodiny. Byla fajn, krásně se po mně klouzala, do zrcadla vystrkovala nádherný zadeček a rozevřenou pipinku a tenhle pohled byl prostě úžasný. Z celého jejího těla se mi právě její květinka líbila úplně nejvíc.

Fajn relax, později už jsem zavřel oči a jen si vychutnával doteky jejího krásného mladého pružného těla. A otočky jsem se samozřejmě nakonec dočkal. Bradavky má citlivé, výrazně na mé laskání prsty, rty a jazykem reagovala. Konečně se, po asi půlhodině masáže, dotkla i mého aparátu a jemně a umně ho dostala do pozoru.

Myslím, že k Sáře na nic jiného než na pussycat snad ani nemá cenu chodit – protože tahle závěrečná část byla prostě božská. Škoda, že netrvala déle. Ale docela zastínila vše ostatní. Ano, celá masáž byla fajn, ale vyvrcholení bylo naprosto luxusní. Podrobnosti popisovat nebudu, doporučuji ať si to zkusíte sami.

Vzhledem k té 10minutové čekačce na začátku celá masáž netrvala 60 minut. I když jsem odcházel cca 72 minut poté, co jsem přišel, těch průtahů před a po bylo moc. Hned po vyvrcholení a poutírání se zvedla a šla do sprchy, žádné závěrečné relaxování/hlazení/objetí/tlachání, kterých se mi většinou po masáži dostane. Ve sprše mě důkladně omyla. Protože mám rád kontaktní společnou sprchu, hlavně na začátku, tohle bylo další malé mínus. Nicméně celkově, hlavně díky grandióznímu finiši, musím hodnotit Sáru velice pozitivně. Do masáže dala hodně energie, její repertoár byl pestrý, a ten konec prostě jedna z nej pussycat, co jsem kdy okusil. 8/10

Hodnocení: (dobrá)
Masáž Pussy Cat, 60 minut, 2400 Kč,
https://tapky.info/?4804,sara-fantazie-massage-770-199-109-770199109

sara-Fantazie-Massage7-1.webp Sara-Fantazie-Massage10-0.webp

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx