Erotické masáže Praha

Kira – Infinity Spa

V Infinity Spa mám jinou favoritku, ale ta je čím dál méně dostupná, a po procházce po jiných salonech jsem se rozhodl vrátit k jistotě Infinity Spa.

Tenhle salon je dlouhodobě standard kvality, který mám rád. V podstatě se tady nemůžete splést, holek mají hodně, a dokážou udržet svůj standard. A ten jejich standard mě baví.

Kiru jsem si vyhlédl, protože se hodně blíží mému typu. A nespletl jsem se 🙂

Od první chvíle je setkání s Kirou příjemné. Přivítá vás, jako by právě na vás čekala, a je to tak milé a bezprostřední, že jsem tomu málem uvěřil :).

Kira je moc milá a sympatická holka. Není to typ modelky, ale má moc hezký obličej, a nádhernou štíhlou postavu. Na sobě lehké šatečky, za mě je všechno správně.

Přešli jsme na pokoj, společná sprcha hned nabídnuta, rád přijímám. Někdo tady píše, že sprcha je u Kiry formální, mám jinou zkušenost. Obecně rád dám holkám už ve sprše najevo,  že se k nim chci chovat něžně, mile, a nesápu se po nich hned po všem…však na to čas bude :). I u Kiry to zafungovalo, a sprchu jsme si myslím užili.

Masáž na břiše je u Kiry zážitek. Aspoň pro mě byl. Kira to má v sobě. Je ohromně něžná, a přitom má v rukou náboj. Je to docela dokonalý GFE…Nevím, jak to popsat…málokdy mi u masáže na břiše stojí, tady teda jo, a to i přesto, že Kira moc dole nešmátrá…prostě to celý bylo něžný a erotický zároveň.

Po otočce se stupňuje vzájemnost…na zákazy jsem nenarazil, naopak Kira docela brzo nabízí 69. Zase to není divočina, ale je tam strašná spousta něhy a GFE… Kira má krásný malý prsa s citlivými bradavkami, které nádherně reagují, pevný bříško a neskutečně krásnej zadeček. Když se budete chovat slušně, dokáže se uvolnit, a masáž jsme si myslím užili oba. A bylo to fakt pěkný, samozřejmě v rámci pravidel masáže.

I po vyvrcholení Kira ví co se sluší, a nechá vás v klidu vydýchat, přitom vás hladí, za mě zase dokonalý GFE.

Já jsem si tuhle masáž fakt nadstandardně užil. Doporučení je jasný, já opakovat budu, a příště si to dám delší :).

Masáž Infinity Mix
60 minut, 2.400 Kč +platil jsem 3.000 protože to za to stálo :).

https://tapky.info/?4575,kira-infinity-spa-603-373-881-603373881

(super,dobrá)

4086ac9f-84f4-4f1e-9650-3ca548d573a5.jpeg

4 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
25 července, 2024 19:16

Necpi tam dva odkazy …. kdyz ma holka profil na tapkach tak jen link na tapky. Diky !

26 července, 2024 15:51

Kdyz to ctu, tak me mrzi, ze jsem mel pred mesicem smulu – u me mela nejakou zvlastni naladu, sice slusna a zdvorila, ale privitani formalni, temer beze slova, duchem nepritomna a GFE minimalni. Ani to hlazeni nakonec, sprcha ciste formalni. A to se radim k mladym, slusnym, celkem atraktivnim se sportovni postavou. Proste smula… Po tvoji recenzi mam skoro chut si jit udelat reparat, zvlast kdyz si vzpomenu na jeji super techniku a dovednosti. 😀
Jinak jeste by me zajimalo vic o tom GFE, kdyz ho chvalis – treba nejake konkretni prvky, atp. Priste to prosim klidne rozvin trosku vic, zvlast kdyz to je treba neco, co v minule recenzi bylo jinak. 😉

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx