Erotické masáže Praha

Emily – Rabbit Hall

Byla to moje úplně první masáž. Na základě pozitivních recenzí a širokého výběru masérek v salonu Rabbit Hall jsem se rozhodl objednat k Emily.

Po příchodu do salonu si mě vyzvedla usměvavá mladá holka (Emily) a odvedla mě do pokoje. Emily je velmi komunikativní a příjemná, hned jsme si popovídali. Doporučila mi masáž Body to Body a nabídla společnou sprchu, kterou jsem s radostí přijal.

Když si Emily sundala župan, měl jsem poprvé možnost vidět její krásné tělo. Emily má dokonalé křivky, menší prsa a perfektní zadek, což přesně preferuji.

Po sprše jsme se přesunuli na postel, kde začala masáž. Emily mi nejprve masírovala lýtka a stehna teplým olejem, což bylo velmi příjemné. Pak začala s Body to Body masáží. Bozkávala mi uši a krásně vzdychala, zatímco jsem sledoval její božské tělo v zrcadle.

Po asi 10 minutách masáže na břiše nasledovala otočka. Emily se zaměřila na můj penis, chvíli si s ním hrála a hladila ho, střídajíc to s masáží tělo na tělo. Potom mi sedla na stehna a prsty hladila žalud, přičemž jemne hopsala. Byla to dokonalá imitace sexu a při pohledu do zrcadla to tak i vypadalo. Na závěr mi Emily sedla na hruď a v této poloze jsem už dlouho nevydržel. Její šikovné ruce způsobily jeden z nejlepších orgasmů, které jsem kdy zažil.

Po masáži následovala společná sprcha, kde jsme si opět popovídali a vzájemně se umyli. Emily určitě doporučuji – je to krásná, usměvavá slečna, se kterou se dá skvěle popovídat. Tato návštěva překonala má očekávání a určitě se k Emily chci ještě někdy vrátit.

 

Druh masáže: Body to Body

Délka masáže: 1 hodina

Cena : 2100

Emily: https://www.tapky.info/?3975,emily-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Super

 

1000030841.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx