Erotické masáže Praha

Viky – Rabbit Hall

Návštěvu Viky jsem dlouho oddaloval (ehm 😉) Podle fotek není úplně můj typ, ale přibývající recenze slibovaly výborný zážitek, při kterém si Viky ráda hraje s vaším happyendem. Po dost krátké době jsem zvažoval opáčko u Amy, ale nakonec jsem tomu odolal a klikl o fotku níže na Viky. Očekávání byla díky recenzím velká.

Pobočka na Staropramenné, pokoj bez sprchy. Viky mě příjemně přivítá, zkontroluje správnost rezervace a nabízí společnou sprchu přes chodbu. Společná sprcha trochu o ničem. Tedy fajn, ale zjevně to není její oblíbená disciplína. Trochu se tam seznámíme, obejmeme, ale nic co bych si pamatoval.

Tady si už všímám, že na můj vkus je až příliš hubená, což jsem tedy věděl už dopředu z fotek, ale nechal jsem se zlákat těmi mnohými pozitivními hodnoceními. Ve tváři je Viky tak standardně hezká, má hezké jedničky, ale nevýrazný zadek. Když jsem ho držel, tak jsem měl trochu pocit, že držím ten svůj. Tím samozřejmě nemyslím ochlupení. 😀 Není tedy moc za co chytit. Pokud má napíchané rty, tak jen tak ještě „normálně“, žádný přehnaný kačer.

Po návratu do pokoje si lehám klasicky na břicho. Viky začíná od nohou směrem nahoru. Její doteky jsou docela zajímavé. V zrcadle sleduji jak to vlastně dělá. Směrem nahoru klasicky rozmačkává/masíruje svaly nohou, ale při návratu dolů mám pocit jako by mi po nohou tekly kapky vody. Simuluje to šikovně bříšky prstů. Postupně se dostává výše a výše, přičemž se umí i hezky nastavit do zrcadla.

Kamarád dostává také časem zabrat. Viky přechází do body to body a občas mi i zafuní do ucha. Její plošší lehké tělo při tom ale až tak nevnímám. Když si ke konci této pasáže natáhnu ruku, tak mi do dlaně hned položí její ňadro a pokračuje jím směrem nahoru po ruce. V tu chvíli si říkám, že jsem to mohl udělat i dříve. 🙂

Po otočce se po mně Viky začíná různě klouzat a kroutit. Musím uznat, že její body to body je docela originální. Není to jen nudné nahoru/dolů. Viky vystřídá několik B2B poloh. U jedné mi pusinkuje ucho, u druhé se snaží jednou rukou stimulovat kamaráda, další je zboku prsy. Nejvíce mě vzrušuje simulace sexu, při které jí pomáhám a rukama podporuji její zadeček. Jednotlivé polohy ovšem opakuje kolem dokola i 3x.

Ale nevím no, cítil jsem, že tam to „něco“ mezi nami chybí. Zároveň mě Viky fyzicky až tolik nevzrušovala, takže by se tam mohla i poskládat a nebude to úplně fungovat. Toto je ale moje chyba. Její fotky nelžou, takže jsem věděl za kým jdu.

Měl jsem i špatný a únavný den a můj „nástroj“ byl skoro celou dobu masáže tak na 75%. Když se toto někdy stane, tak jsem z toho nervózní a to se přenáší o to víc na mého kámoše, který následně spolupracuje ještě méně. Takový začarovaný kruh. Viky si toho také určitě všímá a není na to asi zvyklá a ani nadšená.

V závěru mi ho ještě masíruje zadečkem. Následně se přesouvá do 69ky. Ještě před pussycatem si utře pussynku od oleje, což je velmi hezké gesto. 👍 V této poloze Viky krásně vzdychá, takže to netrvá dlouho a končím.

K pověstnému oddalování, na které jsem se tak těšil, nedochází. Nebylo co oddalovat. Viky to nasměruje rovnou do cílové rovinky a ani se jí nedivím. Škoda, ale musím zdůraznit to, že Viky neudělala nic špatně, ​​prostě jsme si až tak nesedli.

Po mém HE si Viky na mě sedá a rozdává mi komplimenty a povídá a povídá. 😀 Ukecaná holka je to. Ale určitě tím zpříjemnila ten závěr a rozloučení. Má velké plány. Masáž to byla kvalitní a určitě zajímavá, ale ne taková ta top, jakou jsem čekal a na kterou bych pak dlouho vzpomínal.

Já musím chodit za masérkami, co mají rádi sladké a mají 50+ a tím nemyslím věk. 😀 Osobně mám raději třebaže i kulatější bříško, než žebírka. Prostě holky, které je za co chytit. Každý má rád něco jiného a tak je to fajn.

Já jsem také hubený, takže mi je příjemnější když se po mně klouže měkčí ženské tělíčko. Myslím, že i pro masérky. Komu Viky sedne fyzicky, tak s ní určitě zažije větší jízdu než já. Přesto jsem si to s Viky užil, je to profesionálka, ale vracet se nebudu.

Hodnocení 🙂 Čas dodržen.

Pussycat masáž 60 minut 2600 kč.

https://tapky.info/?4693,viky-rabbit-hall-774-910-918-774910918

viky-0.jpg viky2-1.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx