Erotické masáže Praha

Sara – Fantazie Massage

Především doporučení jednoho místního barda mě zavedlo do Fantazie a má premiéra v tomto salonu byla více než vydařená. Objednání přes WA, reakce vcelku rychlá, logistika tak nějak, masáž mi byla o něco posunuta, poněvadž se někdo přede mnou opozdil. Nevadí, chvíli čekám na ulici a nakonec jsem po zazvonění vpuštěn dovnitř. Pro stydlíny doplním, že vchod je na poměrně frekventovaném místě, nicméně když se nebudete tvářit jako James Bond, tak nikomu nedojde, že jdete právě do mínus jedničky – po zazvonění se ozve bzučák a nemusíte tam hlasitě volat, že jdete za tou či onou slečnou, jen Vás pustí dovnitř.

Po otevření dveří na mě vykoukne Sára, není to wow efekt, ale postupem času se mi Sára líbila čím dál tím víc a na konci se mi líbila fakt hodně a to jsem neviděl její vlasy v plné kráse, celou dobu je měla stažené, čemuž rozumím. I když bych v jejím případě zvažoval přivítání s rozpuštěnými vlasy, přeci jen to máme rádi. Určitě to bude o osobním vkusum takže v obličeji to typická kráska není, ale za mě je velmi zajímavá a já to mám radši, cítím se s takovými slečnami lépe. Tělo má naopak výstavní, nádherný prsa a zadek, všechno pevný, pokožka jemná, za mě velká paráda.

Začátek je na můj vkus trochu technickej, dostanu do ruky jídelní lístek, abych si vybral masáž, tož to v rychlosti proberem a musím platit dopředu. Zde podotknu, že v jiném salonu (záměrně nejmenuji) probíhá úvod v duchu zcela jiném, kdy slečny budují amosféru od první minuty a jdou na to fakt dobře. Vím, pro někoho detail, ale pro mě jsou tyhle maličkosti součástí Great Theatre. Do sprchy jdu po domluvě sám, nevadí mi to, po sprše ještě chvíli čekám a přichází Sára. Odkládá si prádlo a domlouváme se na detailech, ve všem mi vyjde vstříc.

Jako vždy nepopisuju průběh do detailu, takže vypíchnu to, co mi přišlo dobrý a co špatný. Začnu tím špatným, poněvadž to bude rychlý – nic špatného se nekonalo. Jdeme na to dobrý. Jsem spíš mazlivější a zde musím konstatovat, že toho mi Sára dopřála dostatek a tak jsme část masáže protulili. Zkoumání Sařina dokonalého těla proběhlo měrou vrchovatou a žádného zákazu nebylo třeba. Vše proběhlo jen povrchově a Sára se rozhodně nesnažila mým dotekům utíkat, naopak mi šla naproti a stavěla se mi do pozic, které mám rád – jak kdyby mi je četla v hlavě. B2B v jejím podání super, párkrát jsem dostal její bradavku do pusy, často končila její tvář na mé, prostě paráda. Občas jsem si ji přitáhl k sobě a Sára mě obalila celým svým tělem přesně tak, jak to mám rád. Fakt jsem si to neskutečně užíval. Být líbačka za jinou cenu, ptám se po líbačce, ale já měl pussycat a tak na mě v jednu chvíli Sára nacouvala a já mohl začít zkoumat její mini micku. Mladá, mini, krásná, voňavá, bylo to super. Sice na tohle moc nejsem, ale přesto se mi to líbilo a ona chvíle opět posunula masáž o něco dál. Nakolik se to líbilo Sáře, to nevím, neptal jsem se a nějak jsem neměl potřebu jí přivádět k vrcholu, asi by mi pak jen vrtalo hlavou, zda to hrála nebo ne. Prostě jsem si to užil a tečka. Mýmu kámošovi se věnovala před 69 a pak v průběhu a nakonec to byla i pozice, kdy jsme došli do finále. Pár oddálení a křižíkova fontána. Pak už jen kapesníčky, dotaz zda bylo vše ok a rychlý dotulení a společná sprcha.

Suma sumárum to byl super zážitek a vzato v úvahu, že díky slevě za první zkušenost s Fantazií jsem měl pussycat za 2,1k, tak jsem se nezdráhal dostát slušnosti a vše jsem dorovnal. Kdyby Sára zlepšila pár detailů, tak je dost možné, že by to byl zážitek z kategorie „nikdy na tebe nezapomenu“.

Druh masáže: pussycat
Délka masáže: 60 min
Cena: 2100 (standard 2,4k, měl jsem slevu za první návštěvu)

https://tapky.info/?4804,sara-fantazie-massage-770-199-109-770199109

Hodnocení: (super)

sara_0613-0.jpg sara_079-1.jpg sara_08-2.jpg sara_104-3.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx