Erotické masáže Praha

Olivia – Rabbit Hall

Objednání tři dny předem, nabídnuty 4 termíny, evidentně prázdninový čas, volím večerní termín.

Salón ve Staropramenné 7 na Smíchově, velká ulice, po zazvonění hned vpuštěn dovnitř, bez problémů dolů po schodech. Před vchodem do salonu chvíli čekám, do 2 min vpuštěn dovnitř. Nikoho jsem nepotkal.

Do pokoje mě vede Olivia, první dojem dost chladný, prakticky se nesměje a vypadá hodně mladě, prsa miniaturní, ale sexy. Evropské rysy s jemnými středoasijskými prvky, čeština velmi slabá, přecházíme do angličtiny. Na pokoji nabídnuto pití, cítím, že je potřeba trochu uvolnit atmosféru, takže prvních 10 minut pokec. Ptám se na pravidla pro body-to-body, možné se dotýkat všude, polibky na tělo dovoleny, dole OK ale jen povrchně (no fingers).

Ptá se na sprchu a už z toho, jak se ptá je jasné, že by se obešla bez ní, vzhledem k počtu sprch, které absolvovala. Je mi to líto, ale vzhledem k tomu, jak setkání zpočátku působí, mě to nemrzí, tuším, že by to byla sprcha čistě očistná. Olivia je krásná holka, ráda mluví, ale absolutně chybí vášeň a divadýlko, na které jsem zvyklý odjinud. Působí to vlastně jako kamarádský pokec s kámoškou s tím, že hranice si musí člověk vyzkoušet sám.

Masáž na břichu příjemná, ale žádný zázrak. Masáž hlavy hodně povrchní, v rozhovoru na profilu avizovaná masáž obličeje vůbec. Po otočce na záda to stále působí jako návštěva kamarádky od vedle z baráku, navíc s minimem oleje a minimem body-to-body. Když ji koušu do krku, poprvé zavzdychá, ale iniciativa prakticky nulová. Když zjistím, že se jí líbí doteky na nohou, vzdychání trošku zesílí, ale působí strašně hraně. Mám pocit, že ji to vlastně vůbec nebaví a tak ji otáčím na záda, klekám si na ni a vedu ruku ke kamarádovi a hladím kočičku. Poprvé je trochu vidět zájem, ale i tak mi strašně chybí iniciativa a tah na branku. Cokoli, co by to okořenilo a přimělo mě přemýšlet, že přijdu zas. Čas se chýlí ke konci, končíme ruční prací: pozitivní je, že se nepustí kamaráda po pár výstřicích, ale zůstane až do ouplného konce.

Je možné, že jsme si jen prostě nesedli, ale ten „přirozený erotický náboj“, inzerovaný na stránkách salonu, jsem vlastně nezaregistroval. Olivia je svérázná a zároveň milá holka, ale často jsem měl pocit, že práci bere tak trochu jako nutné zlo. Možná to prostě byla špatná konstelace okolností, ale opakovat určitě nebudu.

GFE: 4/10

Druh masáže: body to body

Délka masáže: 60 minut

Cena: v akci za 1900 Kč

Link: https://tapky.info/?5103,olivia-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz-774910918

 (průměr, nic moc)

olivia_036.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx