Erotické masáže Praha

Sarlota – Candy Shop Massage

Objednání na druhý den bez problému, Maiselova ulice.

Jsem na místě o chvilku dřív, zvoním, vpuštěn do domu a dle instrukcí jdu po schodech do sklepa. Recepční nabízí pití, dávám si teplou colu a chvíli čekám. Recepce/bar je vtipně malý, ale vlastně je fajn, že tu je a když přijdete dřív, můžete v klidu počkat uvnitř podniku. Co oceňuji, že se zouváte až na pokoji a ne hned po příchodu někde na chodbě.

Za chvilku přichází Šarlot a odvádí si mě do pokoje. Pokoj je asi největší, co jsem zatím viděl, s parádní sprchou, hezký, jen hned při příchodu by mohlo být víc světla a až pak ho ztlumit.

Šarlota je jednoduše krásná. Celá. Prostě nemá chybu. Ale to jsem čekal už podle fotek z webu. Ptá se jestli chci do sprchy s ní nebo sám, volím společnou. Rovnou se začne svlékat a stahuje si vlasy, je na ní krásný pohled, škoda, že při tom uteče na druhý konec pokoje. Až ve sprše se ptá, na jakou masáž jsem přišel a jestli jednou nebo dvakrát. Fakt se mi líbí, říkám dvakrát a beru pussycat. Nejerotičtější sprcha, jakou jsem zažil. Končím, když přede mnou klečí a cucá mi palec.

Přesouváme se na futon a i když pasáž na břiše vlastně nemám vůbec rád, Šarlota má tak zajímavou sestavu, že si užívám i tenhle začátek. Docela náročnou gymnastiku střídá s příjemným foukáním a hlazením, několikrát se zeptá, jestli mě to nebolí.

Po otočce pokračuje ve stejném duchu, ale po chvíli se zeptá, jestli vím, co znamená pussycat 😀 Nevím, jak to vlastně myslela, protože do té doby mi jí ani neukázala. No pochopil jsem to jako výzvu a šteluji si jí do 69ky. Ona se ještě svědomitě natáhne pro ubrousek a utře se od oleje, perfektní.  I když se snažím, tak jí to vzdychání bohužel moc nevěřím a nemám pocit, že by si ten pussycat užila, takže trochu lituju, že jsem se jí nezačal věnovat dřív, protože já za chvíli končím podruhé a tím to vlastně celé končí a jdeme do sprchy. Není asi zrovna mazlící typ nebo už není čas, nevím, hodiny nikde nejsou, což je asi jediné mínus celého pokoje.

V recenzích jsem četl, že je slečna upovídaná, proto jsem si jí i vybral, ale my jsme do téhle chvíle vlastně neprohodili ani slovo 😀 Až cestou do sprchy a jsem za to rád, Šarlota je moc fajn a klidně bych si s ní další hodinu povídal. A kdyby se sama nepřipomněla, tak bych jí snad i úplně zapomněl zaplatit, jak dobře jsem se s ní cítil. Opakování určitě možné je.

GFE: 8/10

Druh masáže: pussycat

Délka masáže: 60 minut

Cena: 2500 Kč

Link: Sarlota – Candy Shop Massage – 773 667 250 – 773667250 – Tapky.info

Hodnocení:  (super,dobrá)

 

 

Sarlota-5.webp

4.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx