Erotické masáže Praha

Molly – Infinity

jestli tady nekdo opravdu nepotrebuje dalsi nadsenou recenzi tak je to molly. a barbara s nikol samozrejme.
zkusim to alespon pojmout trochu jinak, trochu literarneji… ooo skvostu tela zenskeho, bylo mi predvecer pustu doprano, mirou tezko uchopitelnou. kdo u molly byl, vi o cem mluvim 🙂

tem co neholduji cteni litanii nabizim kondenzovanou verzi (spoiler alert!):
udaje sedi, real lepsi nez foto i nez recenze, infinity mix masaz za 2200 kc, 60 min, dokonale petky, nejlepsi b2b co jsem zazil. fakt pecka! molly doporucuju!

pro ostatni po poradku. po decentni kalbicce jsem stravil cely den u vody, na koupaku. ohromen sirokou paletou polonahych az nahych tel a prs (velkych, malych, spicatych, cernych, cervenych…) jsem uz kolem poledne vedel, ze budu vecer potrebovat extra davku nehy.
nemel jsem cas ani chut smlouvat s okolim na miste, nejspis by to ani nedopadlo a kdyz tak nejdriv na tretim rande… a jeste by me to vyslo rozhodne draz. vecere, bolty, vylety, darky sem, darky tam… sory jako?!

pretocil jsem se na dece na bricho a zacal vybirat ze sveho bucketlistu. lakal me redbed za 1500 v akci, ale dnesni vyber nic moc. v rh mi dali kosem, plno, infinity nastesti nezklamalo!
volny termin za dve hodky beru vsema jedenacti! po tech molly nadrech, poprsi… mm, ne, kozach je to spravne slovo, pokukuju uz naky ten patek. napsalo se o nich zalmu obdivnych jiz nescetne. presneji 32.

stavim se doma neco pozrit, obrousit paty, provonet limeck, tic-tac a vyrazim.
halkova je ticha ulice, zvonek massage je uvnitr vchodu. jsem hned vpusten, do prvniho patra vyskacu jak srnecek a uz mi otevira krasna cernovlaska v cernych uplych satech s rozparkem az po tam. ocima nevim kam driv, tak zacnu gentlemansky okny do duse. barvu zavesu vam nereknu, byla tma, ale ten vyhled! sodoma gomora v rozpuku! just kidding, z oci ctu veselou sebevedomou nezbednici z vychodni evropy se slabosti pro valuty a velke pera. obojim nastesti disponuju (sangvinickym prehanenim taky).

opravdu me prekvapilo jak dobre holka vypadala. dle recenzi jsem cekal vestonickou venusi s dokonalym poprsim a ta nikde. dorazily akorat ty prsa. na krasnem tele!
cerna zestihluje, ale to by to musela byt vantablack… bud to radikalne zhubla anebo tady nekdo absolutne netusi jak vypada venuse. pripadne muzu doporucit dobreho ocare. uznavam ze od modelkovske postavy ma daleko, ale od venuse jeste dal. a to je jenom dobre! dobre pro me. dobre pro ni.
oblicej taky pekny, hezci nez jsem cekal. akorat rty lehce napichane… a vycpela kerka na zadech. taky nemusim.

platim predem, nema vydat tak ji kilo velkomozne odpoustim (ojeb?). kdybych platil po, tak ji tech kil odpustim klidne vic, trpim na post nut generosity, v pripade spokojenosti samozrejme. mozna pouceni pro priste.
funny fact: zase jsem po roce v infinity nafasoval tu rohovou telocvicnu, obri pokoj se saunou a sprchou. oboje nefunkcni tak jsem si odlozil a pockal az molly prinese piti a veme me do sprchy. cca 2 minuty. saty si sundala nekde v soukromi, skoda, fakt bych se podival jak se z toho souka… aka tit-drop v jeji podani by na pornhubu urcite trhal rekordy!
kazdopadne kdyz jsem ji uvidel nahatou dosly mi slova. mlcky jsem si ji nestydate az vulgarne prohlizel a ona se tomu jen smala, otacela a predvadela se. takhle nak to asi vypada kdyz je clovek spokojeny s tim jak vypada. good for u baby.

sprcha byla kratsi, zazil jsem uz lepsi akci, ale ono uplne staci, ze je tam s vama naha molly a je to nejlepsi sprcha ever! seznameni s hebkym telickem, prvni nesmele doteky, druhe smelejsi doteky, lehoucke placnuti se s uspechem nepotkalo, vyspuleni prdelky… az me holka musela krotit, asi jsem si to spatne vylozil. cekal jsem candy treatment a alespon pokus nebo nabidku o prvni kolo ve sprse. co bych stejne odmitl, ale branit jsem se mel ja, ne ona! 🙂
kazdopadne mi rychle doslo, ze je molly na neznejsi akci (nebo na to ma zrovna naladu) a vsechno si chce ridit sama… proste se posadte, pripoutejte a uzijte si jizdu sveho zivota!

na futonu jsem se usadil na bricho. hudba byla prijemna, par krat behem masaze jsem si rikal, ze to ma snad nacviceny – prechody, rytmus… spis jen improvizovala, ale byl to jeden z bonusu, ktere se casto nevidi! osvetleni ok, teplota vzhledem k venkovnim 35° mirne vyssi, ale pot kapajici z holky, ktera na me rajtuje mi nikdy nevadil.
zrcadlo pritomne a casto vyuzite.

molly o me zacina pecovat bez oleje, furt se necemu hihna, asi mam na zadech legracni znamenko, stava se mi to casto… nevadi, hlavne, ze ma dobrou naladu. navic vi kdy prestat. po chvilce skrabkani a predvadeni, se v zrcadle demonstrativne poleje olejem, za dlan se ho ujde i me a zacina masirovat.
i kdyz… nutno rict, ze o masazi se moc mluvit neda. je to asi jako kdyz reknou herecce na place at predstira masaz a vypada u toho sexy. klapka, jedeme!
„molly, ne zas tolik sexy, reziser fibriluje. a ses u toho obracene proboha. a vic zatlac.“
kdyz jsem skadlive rekl molly „herecko“, jen se tomu zasmala a pokracovala. pochopila to spravne, jako kompliment. ne jako odkaz na dedictvi, na to je v cechach kratko.
proste nemuzes mit vsechno, masaz rad obetuji pokud dostanu tohle… skvele se na to diva a jeste lip se to proziva pod ni.

holka me plynule, smyslne a promyslene obskakuje ze vsech stran, roztahuje se, klouze telem, prsama, ktere mi litaji po zadech, za krkem, mezi pulkama a vsude kam vas to jen napadne. okusuje mi aurikuly, vzdecha (zatim ji to moc neverim) a zahy rozjizdi dalsi silny prvek sestavy – masaz zadeckem. zase od lytek po krk, zadek na zadek…
v zrcadle je to doslova pohled pro bohy! jedna bohyne se diva urcite. a ja s ni. ty jeji neposedna prsa krasne litaji sem a tam, dmou se, nadherne visi, kulati se… to zadny silikon na svete nedokaze. a za tim si stojim!

stal jsem i pod tim… nestava se to casto ale povedlo se ji drzet me vice mene konstantne vzruseneho. porad se neco delo, porad novy uhel, jiny vyhled, prohnuti, tvar nader… za zminku stoji poloha kdy si dala moje chodidlo v sede mezi prsa a par krat ho nima projela… zajimava inovace a jiskricka nadeje pro titfuck, ve ktey jsem podle recenzi moc nedoufal. ale poporade.
nekde v polovine jsem dostal povoleni se pretocit na zada… prisaham, ze jsem slysel rolnicky a tu reklamni odrhovacku „vanoce jsou tady, vanoce jsou tady“!
pote co nas molly stedre prolila coca colou, myslim olejem, nasedla na me celem a vystavila mi ty majestatne darecky na obdiv. ne ne, nemusim, ja uz je vidim! jeeesus fucking christ, ja musel byt kurva hodnej!!
porad je mam pred ocima, jak se mi houpou nad oblicejem, jak mi bradavka brnka o nos…

s vervou jsem se pustil do „vzajemne masaze“ az jsem byl krocen po druhe slovy „jemne“, „pomalu“… no jo kocko, to se ti rekne, ty je mas v rukach kazdy den!
omluvil jsem se, ubral na intenzite a presunul se do skoumani dalsich molly tela kras. a ze jich bylo!

molly se po me vozila nejdriv celem, ruzne se na me pokladala, vzprimovala, prohybala, nabizela mi prsa k libani a sani, zoubky se ji nelibili, i kdyz bradavky rikaly neco jineho.
a ty pohledy! malokdy se mi stane ze prohraju staring contest.
jeji telo je stvorene k zalehnuti a imitaci sexu. to jeji brisko mi ho vzduchotesne uzavrelo a diky oleji a treni jsem si prisel jako bych byl v ni… k tomu si domyslete pohupujici se petky na vasi hrudi, vzdechani do ucha a mate hotovo.

na me to prekvapive jeste neslo tak se molly po chvili vzprimila, prohodila si ho rukou mezi nohama do zadu, tiskla ho k prdelce dlani a vozila se mi klinem po brise. pote se presunula rukama na stranu, jednu nohu prohodila k te druhe tak, ze ji pero zustalo mezu stehnama a ladne ho nima honila nahoru dolu. ja ji presel rukou na zadek kde u kazdeho tempa vykoukla moje hlavicka. zkusil jsem ji ho zatlacit bliz k rozkroku, ale to se ji taky nelibilo. s usmevem rika „heej, ta je moje, tam ne e“, ja na to, ze jsem myslel, ze je na hodku nase… pokus o lascivni vtip se nesetkal s porozumenim, rozhodne jsem si nic nevynucoval, ale uz s mensim usmevem rika ze pravidla urcuje ona. roger that. pardon.
atmosfera klesla cca o 30%, ale na tempu ani pristupu to znat nebylo, takze to vysumelo stejne rychle jak to nasumelo a slo se zase na stovku!

nasledovala 69, ve ktere se mi vozila prsama po rozkroku a stehnech a ja ji hladil hladoucke nohy, zadek, roztahoval pulky a automaticky tak i ruzovou sterbinku. na 2 prsty pane doktore, tece, moc hezka!
po chvilce se na me posadila, porad zady ke me, prohla se, rukam oprela o moje ramena, prisedla mi ho a docela tvrde se po nem zacala vozit. asi me chtela vytrestat, ale netusila, ze to mam tak rad. mozna tusila.
rukama jsem ji stridave podepiral zada a nabiral ty jeji melouny. bavilo me zlehka je placat o sebe. ten objem byl neskutecny!
zkusil jsem sjet rukou po jeji brisku dolu ale uz nekde mezi pupikem a cilovou destinaci me stopla rukou, udelal jsem tam par krouzivych pohybu, vite jak, a to neproslo vubec. jsem to ja zruda, hladit ji po podbrisku… uz jsem chtel zvednout oboci, ale zrovna mi ho pevne chytla, jakoby se za nej pritahla a zmenila polohu. takze oboci zustalo tam kde bylo.

v zaverecnem dejstvi si deva klekla mezi moje nohy a ruzne se po me klouzala od hlavy po trisla… predvedla i imitaci oralu kdy si ho da mezi bradu a rameno, ale po par tempech toho nechala. asi jenom ochutnavka v duchu „hele, tohle umim taky“. zajimavy prvek, pocitove i vizualne velmi verohodny.
v jednu chvili, kdyz mi nad nim byla ve sporu se nabidla taky sance na lekci spanelstiny. jemne jsem ji pritisknul prsa k sobe, moje chlouba se mezi nima uplne utopila, pohltilo ji more hrichu v divokem priboji vasne! molly prekvapive neprotestovala, ale jakoby cekala az udelam nejakou pitomost… ne ne, z tohohle uz nevycouvas! jemne jsem si po nem jezdil prsama a velmi velmi zlehka a pomalu prirazel az mi vykoukl konecek.
krasny pohled a jeste lepsi pocit.

molly si to ve sporu moc neuzivala, ja si titfuck odskrtnul, tak jsem ji dlouho netrapil a pritahl si ji na sebe. libal jsem ji na krku a vzdechal do uska, zdalo se ze se ji to libi, zacala taky uveritelne vzdechat a delat panvi kopulacni pohyby, prizvedavat se rukama abych si jeste uzil tech jejich pohupujicich se megaskvostu, brisko pritom porad obepinalo falus pripraveny k explozi, moje ruce zase tiskly jeji zadek na me a po minute nezneho prirazeni a hekani v teto poloze bylo hotovo. molly jeste dobrych 30 vterin pokracovala za postupneho zpomalovani, co jsem zazil asi poprve. nadherny vyvrcholeni a dozneni mezi nase tela s prsama v obliceji… opravdovy karneval rozkose!
tohle vam holky se six packem a jednickama nabidnout nemohou, pri vsi ucte.

molly utrela nase briska od nektaru lasky a kyvla na rychlou masaz zad v mem podani.
do konce zbyvalo 10 minut, ale masiroval jsem ji cca 15… asi to ma rada, rikala ze chodi na masaze casto. zustal bych na ni klidne hodinu, klidne vecnost! ale to by se dalsimu klientovi asi nelibilo a pravdepodobne ani ji.

jak to uz byva, kazda pohadka ma konec a tahle koncila ve sprse. byla hlavne ocistna, tedy z jeji strany, ja se po ni sapal jak pubertak, uz se tomu jen rezignovane smala a drzela.
i kdyz jsem ji misty trochu potrapil, troufnu si rict, ze vzajemne sympatie tam byly, asi proto mi to dovadeni tolerovala s usmevem.
po osuseni a obleceni jsem dostal pusu na tvar a vykrocil zpet do reality o poznani lehcim krokem.

celkove hodnoceni nejvyssi co jsem komu kdy dal – 9/10! supervysmate!
opakovani temer urcite. funny fact no 2: nikdy jsem zadnou maserku neopakoval.
opet jsem si potvrdil, ze jsem hornak jak lusk. zadek ma molly taky hezky, ale ne vystavni. tulivost a b2b out of scale! masaz slabsi, ale o tu myslim zas tolik nejde. cestina slusna, par veci jsem i tak musel po tom jeji „haa?“ opakovat a vysvetlovat. rucni praci nehodnotim, prakticky neprobehla… byly chvile kdy by se par temp siklo, ale na druhou stranu dojet do cile bez rukou bych u sebe srovnal s dokoncenim tour de france, bez rukou. anyway, patri ti muj respekt a dik molly, ses nejlepsi!

infinity mix masaz, akcnich 2200 kc (+100), 60 min (door to door 75).

https://tapky.info/?3768,molly-infinity-spa-603-373-881-603373881

molly_001.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx