Erotické masáže Praha

Marta – LoveMe massage

Do tohoto salónu jsem se vydal několikrát a to vždy později v noci, jelikož salón funguje nonstop a v noci na výběr toho zase tolik není, navíc když se objednáváte a chcete rovnou na masáž tak je výběr dost omezený. Tetno salón má tři adresy a všechny už fungovaly tuším pod jinými názvy. Výhodou bylo, že většinou byla na nějaké z adres masérka volná celkem rychle tzn. do hodiny. Tím výhody končí.

Před pár týdny jsem se takto narychlo objednal k Martě resp. v nabídce byla Marta a Sonya a na místě jsem pak zvolil Martu, která byla na adrese Ječná 10. Masáž jsem zvolil klasickou erotickou, z mého hlediska je tady něco jiného zbytečné vyhazování peněz. Marta byla poměrně drobná, fotky na webu ji podle mého vylepšují, ale to je problém i u jiných dívek v tomto salónu. Obličej má průměrný. Obecně mě přijde, že fotky tady moc nesedí a několikrát jsem si říkal, že vlastně vůbec nepoznám, zda je to daná masérka, protože se fotce nepodobá vůbec v níčem.

Marta je tuším z Ukrajiny a v salónu jsem zatím nepotkal masérku z ČR a předpokládám, že je postavený víceméně výhradně na masérkách z bývaleho SSSR. Teď k samotné masáži, je to celkem klasika, masáž začíná na břiše, kde se marta věnuje celému tělu, hlavně zádům a maže na mě asi tunu oleje, který mi omylem stříkla i do ucha, ale je to spíše takové hlazení, nic vyjímečného a intimním místům se moc nevěnovala. Uvítal jsem, že otočka přišla celkem brzy, odhadem asi po patnácti až dvaceti minutách a pak už se věnovala hlavně penisu.

Bylo to ale spíše mechanické, nicméně když jsem jí poprosil, co by mohla vylepšit, tak se snažila mi vyhovět. Po chvíli bylo hotovo a Marta se mnou poté ještě asi deset minut ležela a povídali jsme si. Marta byla celkem sympatická, když jsem s ní mluvil a vlastně celkem chápu, že ve dvě ráno je dost těžké přimět se k nějakému GFE, když už toho má asi plné zuby.

Když jsem odcházel, tak jsem ve dveřích zahlédl jinou masérku, která právě přišla a ta vzhledově vypadala jako nedprůměr salónu, bohužel, ale vůbec netuším, která to mohla být a z fotek na webu to jde těžko zjistit.

Když bych to shrnul tak narychlo v noci je salón schůdnou variantou a Marta byla tou lepší masérkou z mých návštěv salónu, ale pokud bych si měl vybírat a zamlouvat něco dobředu, tak bych volil jiný salón a jinou masérku.

Název masáže: Klasická erotická masáž

Délka masáže: 60 minut
Cena: 2000 Kč
admin edit: https://tapky.info/?4711,marta-loveme-massage-727-855-109-727855109
Hodnocení recenze:  (průměr, nic moc)

marta_035.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx