Erotické masáže Praha

Nela – Luxury Grand

Jednalo se o moji druhou návštěvu v tomto podniku. Prvotní kontakt přes WA a z nabídnutých holek volím Nelu. Vstup do salonu je opravdu trošku nepromyšlený, neboť chvíli trvá, než se vám dostane otevření. Tak jako minule u Jasmíny, ani tentokrát to nebylo bez žádného setkání s místními domovníky, kteří na vás hází všelijaké pohledy.

Každopádně po otevření už se mě Nela ujímá a stará se poměrně dobře. Na první pohled působí jako milá holka, se kterou byste asi klidně něco na počkání i prohodili. Odvádí si mě na pokoj a sprchu si volím po celém dni samostatnou. Nela mezitím ještě na chvíli mizí, když však vylézám ze sprchy je už zpět. Já si jí vzápětí mužu alespoň prohlédnout v celé její kráse. Když se řekne žena jak má být, klidně to Nela dokáže splňovat. Tetování má tedy opravdu dost, a některá i dost výrazná, ale proti tomu já nic nemám, ikdyz bych možná o něco decentnější volil. Spíše bych asi za sebe klidně vynechal piercing v bradavkách. Ale věc vkusu. Jinak je to holka pěkná.

Masáž začíná na břichu a je to aspoň minimálně v úvodu taková ta klasika, která je všude dost podobná. Masáž zad a nohou, nic z čeho byste si sedli na zadek. Ale zas propadák to taky není. Následně už začíná zapojovat i více části těla včetně svých předností. Na doteky reaguje neutrálně, určitě ale ne žádné uhýbání se. Následně začíná i dráždit rozkrok, ikdyz jak od Jasmíny to úplně není. Každopádně rozhodně kam a kdy sáhnout. A co oceňuji, není na Nele vidět takový ten trochu otrávený/znudeny vyraz, jak bohužel občas na některých maserkach lze lehce rozpoznat.

Po otočce je Nela i o něco více mazlivá a připomína mazlivou milenku. Zároveň po celou dobu masáže na zádech je cítit takové příjemné erotično. Zejména 69 a imitace styku je v podání Nely velmi kvalitně provedeno. Je opravdu vidět, že dívka už má něco za sebou a ví co a kdy. Takže i správné vycítí, kdy je třeba trochu zvolnit a prožitek ještě o něco protáhnout. Závěr už probíhá výhradně rukou, když mám na Nelu i velmi pěkný výhled v zrcadle.

Bohužel už poté příliš času nezbývá a tak jdeme jen na rychlou omývací sprchu a můj masážní čas se opět nachýlil.

Klasická erotická masáž – 1h – 2100 korun

Hodnocení dobrá

https://tapky.info/?4735,nela-luxury-grand-605-958-304-605958304

1000015820.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx