Erotické masáže Praha

Anita – Tantra Club

Tahle masáž proběhla cca dva tři týdny zpátky. Tentokrát to bylo spíše spontánní rozhodnutí. Ležím tak doma, je devět večer a já dostávám chuť na nějakou pěknou masáž. Vzhledem k tomu, že ale bylo těch devět a většina podniků má do 22, případně 23, tak projíždím všemožné varianty tady na webu a hledám, kam bych zavítal. Byl jsem fakt nadrženej, takže jsem přemýšlel trochu jinak než normálně :D. Každopádně koukám na Tantra Club a tam otevírací doba nonstop, k tomu fotky masérek, které na první dobrou vypadají exkluzivně. Neváhám a píšu na whatsapp jestli by byla některá ze slečen volná. Jsou mi nabídnuty asi 3 a já podle fotek, které operátor poslal, volím Anitu, spolu s kódem tapky na 15 minut zdarma k 90-minutové masáži. Rychle jsem si tady projel nějaké recenze a vypadá, že nebudu litovat.

Přicházím ke dveřím ve smluvený čas a zvoním. Jsou to takové dveře jak kdyby do sklepa, ale díky tomu jsou nenápadné. Vedle je supermarket, ale není to nic rušivýho. Přichází mi otevřít přímo Anita. Na první pohled je krásná v obličeji, tělíčko v župánku taky parádní. Podává ruku, pusa na tvář, hned se ptá jak se mám atd. Zkrátka přivítání jak se sluší a patří. Jdeme na pokoj, kde se ptá co bych chtěl. Říkám, že tedy VIP masáž a jestli by šlo líbání. Ona, že jasně a že za chvilku přijde. Já se svlékám a Anita za okamžik přichází v podprsence a tangáčích. Okamžitě jsem měl chuť ji proplácnout :D. Tím, že bylo líbání, tak mi dává panáka listerinu a sobě taky. Tohle mi přijde super, že to bere hygienicky. Pak se svléká a můj kámoš dole začíná okamžitě reagovat. Anitka se tak pousměje a vybízí ke sprše.

A tady to začíná, extrémní GFE, líbání jak s milenkou, otírá se všude možně, zadkem mi tře péro mezi půlkama, u toho pohoňkává. Její jazyk mám až skoro v krku. U toho mi do pusy vsune bonbonek, který měla připravený v puse, takže si s ním tam hrajeme mezi našimi jazyky. U toho stále honí. Já se nechci nechat zahanbit, takže ji sjíždím dolů a začínám ji taky dělat. No prostě sprcha šílená, měl jsem co dělat abych ji nepokropil už tam. Na druhou stranu, Anitka moc dobře ví, kdy má zastavit a jak to my kluci máme rádi. Takže ji ani nemusím zastavovat. Je to zkrátka tak nějak všechno hezky přirozený. Po asi 10 minutách se konečně přesouváme na postel, kterou v Tantra Clubu mají super, protože tam je normální polštářek, což je při ležení na zádech velká výhoda.

Anita začíná masáž zad hlazením a škrabkáním, kdy u toho zajíždí i mezi nohy a velmi často kontroluje stav. Pak se přesouvá k chodidlům a začíná masáž noh, která je taky velmi příjemná a to o to víc, že má Anita nahřátý olej, který příjemně hřeje. Když zjistí, že jsem lechtivej, tak se směje a občas mě polechtá. Anita si ráda povídá, což mě nevadí. Pak se přesouvá na záda a začíná s B2B, kdy opět rozjíždí neuvěřitelný GFE. Normálně mi vylízala obě ucha takovým způsobem, jakej jsem ještě nezažil. Do toho se chce líbat, takže jsem měl trochu ukroucenej krk. Do zrcadla se docela vystavuje, hlavně teda špulí tu svoji prdelku, kterou má nádhernou. Stejně jako ta její prcinka, všechno zkrátka naprostá dokonalost. Kozičky má něco mezi 2-3. Pak konečně přichází otočka a Anitka okamžitě kontroluje můj stožár. Vylejvá na něj olej a začíná se pomalu třít. Já se trochu bál, že to nemám šanci udržet, ale jak jsem psal, Anita ví přesně, kdy má skončit a kdy naopak pokračovat. Celkově tak masíruje celou oblast koulí, hráze a penisu tak důkladně a tak příjemně, že to je možná jedna z nej ručních prací, kterou jsem na masáži zažil. Opět u toho důkladná líbačka a prozkoumávání dutin toho druhého. Opravdu suprový. Pak si přesouvá do 69 a začíná finální útok, který dokončuje v pozici obráceného koníčka masivním výstřikem na její bříško a možná i kozičky. Já ji u toho za jednu držel, takže jsem měl pocákanou i svou ruku. Přichází utření a objetí, u toho fajnovej pokec a pak přesun do sprchy, kde opět jemně dráždí, ale nic velkýho. Utření, oblíkám se a loučíme se. Pusa na tvář a já říkám, že asi zase někdy přijdu….

…Což se tedy taky stalo, jelikož jsem za týden, možná dva byl za Anitou znova, tentokrát jsem si vzal VIP + pussycat. Masáž probíhala stejně, ale tentokrát už jsme se trochu znali, takže to bylo o něco přítulnější. Dostal jsem zdarma opět stejně intenzivní líbačku jako předtím, akorát jsem mohl Anitě službu vrátit. Otočil jsem si ji na záda a pomalu a jemně dráždil její kundičku nejprve rukou a poté jsem zanořil i jazyk. Anita se mi na jazyku udělala takovým způsobem, že to bylo něco úžasnýho. Pak mi to vrátila tak, že na mě ležela, péro měla mezi stehnama a honila mě pohyby nahoru a dolů a u toho mě líbala. Pocákal jsem ji záda a bylo to super.

Kdybych to měl zhodnotit, tak jasnejch 11/10. Vím, že to je na poměry ostatních salónů drahý. Na druhou stranu po těchto zkušenostech nelituju. Byly to asi nej masáže co jsem zatím zažil a za tu cenu jsem dostal opravdu 3 neuvěřitelné zážitky (třetí s Lily v jiné recenzi). Opravdu jsem měl pocit, že tam ty holky byly pro mě. Pokud cena neodradí, tak určitě doporučuju.

Anita-image3-min-2.jpg Anita-image6-min-3.jpg Anita-image0-min-0.jpg Anita-image9-min-1.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx