Erotické masáže Praha

Olivie – Cherry Massage

Po delší době jsem se vydal na průzkum do salónu, kde jsem ještě nebyl. Zvolil jsem Cherry Massage, protože jsem měl cestu kolem. Na poslední chvíli jsem napsal operátorce a měl jsem štěstí. Volno měla slečna Olivie. Za pár minut už jsem stál před domem kousek od Florence a zvonil na zvonek. Salon se nachází v prvním patře a otevřít mi přišla přímo Olivie. Na první pohled působila celkem sympaticky a uvedla mě na pokoj, který byl zařízený celkem obvykle. Součástí pokoje byla i sprcha, do které jsem byl hned poslán. Ptal jsem se na možnost společné sprchy, ale Olivie, řekla, že bude radši, když půjdu sám. Tak jsem šel. Nakonec si to rozmyslela a když jsem tedy chtěl, tak za mnou přišla, to mě potěšilo. Odhodila ručník a odhalila svoje výstavní tělo. Je krásně štíhlá a má nádherný zadeček. Vlezla za mnou do sprchy a v rychlosti mě namydlila. Bylo to čistě očistné, žádná erotika se nekonala.

Pak jsme se přesunuli na lůžko a začala masáž. Já jsme vzal klasickou erotickou masáž a na stránkách salonu se uvádí, že tato masáž je prováděna pouze rukami. Olivie se toho držela. Nejprve mě masírovala nohy a pak si na mě sedla a masírovala záda. Při masáži jsme si povídali, je to opdavdu příjemná slečka a pěkně se s ní povídá. Masáž jako taková byla také důkladná a Olivie se nebála přitlačit. Moje ztuhlé svalstvo to kvitovalo.

Po otočce pokračovala s mazáží nohou a hrudi. Postupně si začala všímat i pomalu rostoucího kamaráda. Věnovala mi stále větší a větší péči a já ji při tom hladil po celém těle. Má snědou, krásně hebkou pokožku. Vypadalo to, že se blížíme do konce a tak jsem to trochu přibrzdil. Chtěl jsem se potěšit s jejím mladým tělem a tak jsem jí nabídl, že ji také namasíruji. Olivie souhlasila a lehla si na břicho. Teplým olejem jsem ji masíroval záda a zadeček, který byl opravdu parádní. U toho jsem se pokusil o trochu mého nemotorného B2B. Olivie tomu šla naproti a jemně vrtěla zadečkem. Pak jsem jí vyzval k otočení a pokračoval v masáži jejího poprsí a břicha. Olivie vypadala že se jí to líbí a jemně vzdychala. Pak jsem si na ní sedl jako na koníčka, dál ji hladil na prsou a Olivie se mezi tím věnovala ruční práci. Po chvíli se zeptala jestli nechci role opět otočit a já souhlasil.

Olivie si sedla vedlě mě a postupně přidávala na ruční práci až do zdárného konce. Jemně mě otřela poslala samotného do sprchy s tím, že se pak umyje pořádně sama.

S celkovým hodnocením trochu váhám. Olivie je příjemná společnice s krásnou postavou. Je to češka, takže se s ní dá celkem dobře pokecat. Celkově jsem byl s masáží spokojený, ale v jiných salonech je součástí klasické masáže trochu více péče a erotiky. Olivie odvedla dobrou práci a udělala asi všechno, co se v Cherry na klasické masáži nabízí, neutrální smajlík by tak byl příliš krutým verdiktem. Takže dávám mírně smějícího smajlíka. Nelituji, že jsem tam zašel, ale příště zkusím zase štěstí někde jinde. Asi jsem spíše měl zvolit masáž tělo na tělo, kde je dle stránek možné zakončení v pozici 69.

Ještě doplním, že se jednalo o klasickou erotickou masáž na 60 minut za 2000Kč.

Hodnocení:

(dobrá)

https://tapky.info/?5153,olivie-cherry-massage-774-292-109-774292109

 

 

 

20240713_205730-scaled.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx