Erotické masáže Praha

Nika – Candy Shop Massage

Díval jsem se takhle na svůj list nenavštívených krásek a pořád mi tam svítila neodškrtnutá Sandy od Cukrátek. Už zkraje týdne koukám na rozpis. Pokouším se objednat, ale i když je to pár dní dopředu, volný termín je pouze jeden a pro mne časově špatně. Projíždím tedy další masérky na webu Candy a zaujala mě Nika, recenze žádná. Zkusím být tedy taky jednou průkopníkem. Objednání v pohodě na mnou preferovaný termín a za dva dny už parkuji na Vinohradech, bude to moje premiéra na pobočce Šumavská. Dostatek parkovacích míst na fialové zóně za 30,- na hodinu, to je daleko příjemnější než parkování v okolí Maislovky.

Trochu se ještě projdu po okolí a na čas mířím k salónu. Jsou tam samostatné dveře mimo vchod do domu a dokonce otevřené, takže jen stačí zaplout dovnitř. Sejdu pár schodů a na recepci je nejen slečna recepční, ale na sedačce sedí asi čekající klient. Mě to vrásky nedělá, ale pokud se někdo nerad potká s kýmkoliv jiným, tohle může být problém. Po dvou minutách čekání přichází Nika, hned polibky na tvář, chytá mne za ruku a ať jí následuju. Prostředí musím říct hezké, jak recepce tak chodby a i pokoj se sprchou. Jakmile se zavřou dveře pokoje Nika se na mne doslova vrhá, líbání na krk, na uši, objímání, šátrá rukama úplně všude, no za půl minuty mi stojí 😀. Jako takovýhle úvod jsem nikdy nikde nezažil, to byl opravdu uragán vášně. Vlastně já sám jsem inicioval, že bysme se mohli taky domluvit co přesně bych si přál a jak to tak bývá, s penisem jak šutr, jsem přikupoval. Takže pussycat a líbání, moje přání přijato s nadšením a ihned jsem dostal důkaz, že příplatku za líbání nebudu litovat. Nika ze sebe v mžiku shodila šaty a při neustálém líbání začala svlékat i mě. Společná sprcha nebyla jen standartní Candy, tohle bylo ještě mnohem víc, líbání, laskání, imitace sexu zepředu, zezadu. Jelikož jsem jednostřik, raději jsem už velel na matraci.

Ulehám na břicho, Nika začíná klasicky od nohou, ale co chvíli mi líbá krk a vrací se zpět k nohám, projíždí rukama lýtka, stehna, zadek. Na záda nasazuje nejdříve lokty a následně klouzání, je to takové to klouzání, které začíná od stehen nahoru a tření bradavek (mimochodem mimořádně citlivých a hezky reagujících) cítíte od zadku až za krk. Postupně na záda použije i kolena, kdy se krásně nastavuje do zrcadel, výhled parádní, cítím se dobře namasírován a už se těším na otočení, které přichází vzápětí.

Po otočení si nejdřív lehá na mě a postupně mě vášnivě líbá po celé horní polovině těla. Já už nevydržím a přebírám iniciativu, pokládám Niku nejdříve na břicho a masíruju jí záda a zadek, občasné líbání na krk má evidentně ráda. Po chvíli se sama otáčí na záda, chce se líbat a chce být líbána všude, navádí mne níž a níž, jazykem prozkoumám všechna zákoutí, odměnou mi jsou vášnivé stahy jejího těla a krásný bouřlivý orgasmus. Nika si pak lehá vedle mne a chtěla by zakončit při líbání a honění, po chvíli ale ještě měním na 69 a to jsme si dle jejích slov užili dokonce znovu oba. Nika seskočila pro kapesníky a přilehla si ke mě, nechala ještě tu minutku na doznění a šli jsme do sprchy. Tam jsme ještě trochu blbnuli, ale čas už nezbýval. Slečna byla celou dobu se mnou, nikam neodcházela a jako úplně poslední věc bylo placení. Doprovodila mne na recepci, kde jsem ještě dostal pusu a vyrazil zpět do ulic.

Schválně jsem nějaký bližší popis slečny nechal až sem, protože ani  já jsem si díky jejímu okamžitému frontálnímu útoku na moje nejnižší půdy nestačil uvědomit, že ona není prvoplánově úplně můj typ. Nika není vysoká štíhlá modelka s dlouhýma nohama. Je to hezká holka od vedle, trochu krev a mlíko, díky jejímu mládí, rozhodně nic neplandá a nevisí. Má moc hezký úsměv a skutečně velkou pozitivní energii. Mluvili jsme směsicí CZ, ENG, R, je tu teprve dva měsíce.

Pro mě to byl rozhodně letos nejlepší zážitek.

Masáž Tělo na tělo, 60min, 2000,- + pussycat 500, + líbání 500,-

https://tapky.info/?5125,nika-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Hodnocení: 😀 (Fantastická)

nika-3.jpg

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
20 července, 2024 01:47

musím říct, že můj zážitek u Niky snad ani nemůže být rozdílnější než zde u kolegy 😅 trochu i závidím, pro mě nejslabší zážitek z několika návštěv v Candy… úplně propadák to nebyl, ale……. časem možná popíši v recenzi.

Last edited 1 měsíc před by Okc94
23 července, 2024 15:57

Holka od vedle s hezkým úsměvem a pozitivní energií je určitě lepší než štíhlá modelka s dlouhýma nohama, která si drží odstup. Vlastně jsi mě tím jejím popisem nalákal.

24 července, 2024 23:03
Reply to  Sktr

Pan trifel určitě nekecá. Ale krev & mléko bych ji nenazval. Normální zdravá holka od vedle, která si ty masáže umí užít.

Last edited 1 měsíc před by Sktr
30 července, 2024 06:44

Smazat komentář

Last edited 1 měsíc před by faktNevim
4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx