Diskuze

Jak prakticky probíhá lingam masáž? (V porovnání s B2B)

Dneska jsem byl na další masáži, a na konci mi slečna doporučila, že bych možná měl zkusit lingam, abych neplácal čas na břiše. Což bylo primárně reakce na to, že mi to „trvá“ (to mi přímo neřekla, ale nedošli jsme zdárného konce, a na konci padla únavou a nechala se masírovat, což bylo překvapivě asi nejvíc sexy okamžik protože mi přišlo že se jí to fakt líbí). Zatím jsem z 5 masáží kapituloval jenom jednou a to na 90min, ostatní 60min se nepovedlo, ikdyž k tomu asi nebylo tak daleko.

To mě ale vede na otázku jak reálně lingam vypadá? Z toho co jsem četl tak si představuju „60 minut honění“, a paradoxně mi příjde, že to samotný honění mě k ke konci fakt nevede. Nopak všechny polohy kdy mi přišlo že by to fakt šlo byly spíš B2B, a ani ne nutně simulace sexu, ale spíš ty „nežnější“. Stejně tak mi zatím skoro na všech masážích přišlo, že rychlost měnění poloh je to co mě nejvíc brzdí, a když začnu cítít „jo tohle je fakt dobrý“ tak často ve chvíli co si to uvědomím nastane změna a ta další poloha je většinou „hmm sakra, tak zase nic“. Možná to fakt jenom špatně komunikuju?

Skoro si až říkám, že kdyby to bylo že slečna sedí 60min u nohou a snaží se honit, tak se mnou asi nehne, ale nevím jestli tak lingam probíhá.

Rovnou asi i napíšu, že se celkem dost stydím si o ten lingam říct, hodně mi pomáhá když cítím že se to i té masérce líbí, a v 3/5 mi přišlo že se to i daří, ale mám trochu strach z toho když řeknu 60min lingam tak se jí protočí oči v sloup a pomyslí si „další co si chce nechat 60min jenom nudně honit“.

0 0 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Deflorenc
21 července, 2024 16:33

Je to strasne individualni, ale v podstate je to jak pises. Tedy po sprse zacina masaz rovnou na zadech (kdyz nektera maserka zkousela zacit na brise, tak jsem k ni uz nikdy vice nesel) a skoro celou dobu ma maserka alespon jednu ruku na penisu nebo kulkach. Je to dobry trenink vydrze a potom ti vsechny ostatni masaze budou pripadat nudne. Maserky maji praxi a vetsina z nich dobre rozumi instrukcim, jako ze si prejes oddalovani a hru jen s jednim vystrikem na konci. Pak uz scenar nechavam na maserce. Kdyz si reknes o prvky body-to-body, urcite je take dostanes. Ty ktere se neumi v ruznych polohach pritulit a pohladit, a mysli si, ze to odmasiruji jen mezi mymi koleny, tak tam se uz take nevracim. Casem si najdes v Praze takovych 5 favoritek, ktere budou laskovne a hrave a budete si navzajem vyhovovat. Nektere holky se pro tento druh hry na sex primo narodily. Uvidis jim v ocich spokojenost, ze chces prave tuto masaz. Nejedna se tedy o zadne roztirani oleje nebo obycejnou honku, ale poradnou hru a drazdeni kance.

Deflorenc
24 července, 2024 20:51
Reply to  cmelak33

Tohle vsechno musis povedet hlavne maserce a ne nam. Zaplat lingam, jestli tedy stoji vic, lehni rovnou na zada a nech at maserka pracuje. Klidne ji rekni, at ti namixuje lingam s B2B nebo co se ti jeste libi. A rekni ji take, ze mas problem se udelat i jenom jednou, at se tedy pri tom „lingamu“ prave na to zameri. Krome vyslovenych par kravek, jsem prakticky nenasel maserku, ktera by s takovou „terapii“ mela problem. Nebo zkus trojku. Nekde to maji se slevou.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx