Erotické masáže Praha

Nella- Matahari salon

Ahoj.

 

Další recenze. Tentokrát na Nellu z Matahari salonu. Byl jsem u ní v dubnu.

Někdo možná nemá rád, že se zde čeká na recepci a můžete se potkat s jinými klienty. Já nevím, mně to vadí méně, než někde přešlapávat před činžákem.

Matahari je dobře zařízený, asi nejhezčí prostory ze salonů, kde jsem byl. Na recepci domluva masáže, beru body to body za 2200.

Nella přichází a odvádí mě na pokoj. Je to menší slovenka, tmavší typ, jedno drobné tetování, zřejmě zvětšená prsa, ale nejsem si stopro jistý,  vyzařuje z ní přirozený sex apeal. Fotky sedí. Věk plus pár let. Odvede mě na pokoj, který je pěkný, zařízen i se sprchovým koutem. Sprchu beru společnou, na rozdíl od jiných salonů, zde masérka nikam neodchází a zůstane s vámi. Společná sprcha je v příjemném erotickém duchu, žádná divočina, spíš vzájemné hlazení.

Po přechodu na futon lehám na břicho. Má dobrý trik, že na vás pomalu nakape horký olej po celém těle, je to super příjemné. Její masáž na břiše je fajn, je tam všechno, sem tam pusa na tvář, škrabkání, už na břiše se věnuje intimním partiím a dobře vás navnadí na to, co bude následovat.

Po otočce na břicho dobrá ruční práce, oční kontakt, má to plynulou gradaci. Pak se nastavuje do 69 a opět postupnou jemnou ruční prací mě dovádí k orgasmu. Má i vychytané kreace v zrcadle.

Po masáži nikam nespěchá, následuje závěrečná společná sprcha, která je už jen omývací.

Celkově parádní masáž, jen upozorním na zákaz dole, kdo hledá divočinu, musí jinam. Nella nabídne spíš erotickou rafinovanost.

eAz5ccA45D-1.webp nella_013-0.jpg

3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx