Erotické masáže Praha

Danielle – Fantazie Massage

Ve Fantazii se mi to docela zalíbilo, tak jsem se rozhodl zkusit další slečnu, Danielu. Lákalo mě zejména její větší poprsí, ale i recenze naznačovaly, že to může být unikátní zážitek. No a také byl, ale je tam jedno ale.

Tentokrát mi dveře otevírá milá Sára se sdělením, že musím trochu počkat. Už si na to v tomto podniku začínám pomalu zvykat. Alespoň jsem ji znovu viděl na těch pár vteřin. Na Danielu čekám v pokoji tak do 10 minut.

Ale první dojem nic moc. Budu upřímný, Daniela fakt není můj typ. Otočky dělat neumím a snažím se nesoudit na základě prvního dojmu, protože ten nemusí vždy korespondovat s kvalitami masérky.

Do sprchy mě posílá samého, no, nejsem z toho nadšený. Po masáži prý půjde se mnou, ale sprchy po masáži mě až tak nebaví. To jsem ještě nevěděl, že Danielu ano. Po rychlém umytí přichází Daniela už docela rychle, zapíná playlist a já si lehám na břicho.

Daniela je jaksi ve vlastním světě. Masíruje mi nohy a při některých tónech hudby zavírá oči a vypadá, že z nich má euforické stavy. Slečna asi bude trochu takový hippie, high & free.

Ty nohy mi masíruje dost drsně a není to moc příjemné. Občas zrychlí tempo, jako by to chtěla mít už za sebou. Snaží se o mobilizaci kotníků do stran, ale já mám z toho spíše obavy. Toto by měli dělat jen zkušení maséři, resp. fyzioterapeuti. Ale ok no. Nekulhám.

Po masáži nohou následuje masáž hýždí, zad a šíje. Erotické na tom je jen to, že je masérka nahá. Ale její tělo mě nijak zvlášť nevzrušuje. Ty prsa sice má čtyřky, ale na její věk jsou poněkud „starší“. Ale když s nimi začne klouzat po mém těle, tak je to určitě příjemné. Vyrovnávám si ruce, abych se jí mohl dotýkat, na co ona reaguje vzrušenými vzdechy. Toto na mě vždy zabere, takže kamarád se probouzí a Daniela si ho začíná všímat. Je tam nějaké to GFE.

Co mě ale nejvíc dostane je to, že když skončí s B2B klouzáním, tak ze mě sleze chytrým způsobem, kdy moje ruka (myslím, že záměrně) zůstává zaklíněná mezi jejími stehny a sedne si vedle mě frndou rovnou na prsty.

Jasný signál pro můj horní i dolní přijímač. Začínám si hrát prstíky a Daniela začíná pořádně sténat. Nechal jsem se tou její reakcí až moc unést, takže mi mezi těmi vzdechy zašeptá do ucha „dovnitř ne„. Ok. Já jsem to jen tak zkoušel jemně jedním článkem prstu. 😛

Atmosféra tedy začíná příjemně gradovat. Už si přesně nepamatuji co následovalo. Před otočkou určitě ještě proběhly nějaké polohy. Vzpomínám si na 69ku, kdy mi prsy jezdila po lýtkách. Líbilo se mi to.

Otočka a já si stihnu pohrát s těmi prsy. Daniela na mě nasedá a jezdí nahoru & dolů. Potom mě otáčí na bok a stehny mi ho masíruje. Já ji pusinkuji po krku a po tváři. Daniela není proti. Začíná to být docela jízda a simulace styku ve různých polohách i nepolohách.

Všelijak se po sobě válíme, občas nejsme úplně sehraní, ale neřešíme to. 😀 Mám pocit, že to byla dost improvizace. Lížu jí ty kozy, vlastně celou ji lížu 😛 a na nějakou fyzickou přitažlivost v tu chvíli zapomínám.

Její styl a to jak pojala naši „masáž“ bych asi přirovnal k jisté Báre (nemyslím Barbaru – kdo ví, ten ví). S tím rozdílem, že Bára mě fyzicky přitahovala víc a měla více jasno v její sestavě. Ale celkově to byla velmi originální zkušenost s holkou, která moc neřeší.

Pussycat neproběhl v 69, ale rovnou ve dvou jiných polohách, do kterých jsme se nějak přirozeně dostali. Dost mě bavilo, že to nemělo pevnou strukturu jako klasická erotická masáž. Byli jsme rovnocenní v rozhodování o tom, co bude následovat.

Vrcholím na její prsa. Trochu poležíme, ale dosud jsme vlastně skoro vůbec verbálně nekomunikovali. Ani v této fázi se to nemění a nějak mě to ani netrápí. Po chvíli mi jen Daniela řekne, že můžu jít do sprchy a ona se přidá za chvilku.

Když se za ní ze sprchy ohlédnu, tak vidím jak se dívá do telefonu. Nějakou erotickou sprchu na závěr jsem už ani nečekal, takže mi to bylo trochu jedno jestli se přidá nebo ne. Daniela ale dodrží slovo a pomáhá mi s umytím.

Příjemně se otírá o moje záda a následně mě vyzve, abych jí umyl ta její. No… stihnu jí umýt asi tak jednu polovinu ramene a Daniela se na mě zadní částí těla totálně vrhne. Svým tělem mě zatlačí až o stěnu sprchy, vášnivě táhne moje ruce po jejím těle, jedna putuje na pussy, druhá pevně drží její prsa. Velmi vzrušeně se o mě otírá.

Nevím co to do ní vjelo (já ne). Bylo to moc sexy, takže můj „nástroj“ se začíná probouzet. Daniela neztrácí čas (který jsme mimochodem překročili už pred sprchou) a klekne si přede mě s vyplazeným jazykem. No společná sprcha jako z porna, kterou bych na závěr a po časovém limitu fakt nečekal. V tom telefonu asi kontrolovala, jestli má někoho hned po mně.

Daniela se tedy snaží o druhé kolo jen pár minut po prvním. Toho ale já nejsem schopen, i když se jí podařilo mě pořádně rozdráždit a měl jsem to už na krajíčku, ale v tom momentě ji asi už rozbolela ruka a musela zvolnit. Věděl jsem, že z toho už nic nebude a nechtěl jsem ji trápit, tak jsem si k ní klekl a políbil na znak toho, že „díky, ale kašli na to„. Daniela se usmála a mohli jsme to ukončit.

No dá se říci, že na tuto masáž tak brzy nezapomenu. Vlastně jediný problém byl to, že Daniela je podle mě vzhledově už trochu na (mé) hraně. Její výkon 😀 byl ale originální a uvěřitelný. Mám rád takové jiné masáže, kde to slečna vede vlastním nezvyklým stylem.

Třešničkou na dortu byla jistá nejistá paní, která kráčela dolů po schodech při tom jak jsem se ve dveřích loučil s mokrou Danielou zahalenou jen do ručníku. První co mě (tuponě) napadlo bylo, že se asi seznámím s panímámou z Fantazie. 😀

S úsměvem jsem se na ni podíval i pozdravil, ale ona se s překvapeným výrazem a hrůzou v očích otočila na patě a svižným krokem si to namířila nahoru ke vstupním dveřím baráku, přičemž se ještě tvářila, že hledá nějaké jiné dveře. Určitě si v té chvíli myslela, že byla svědkem závěru „služby za finanční odměnu“ a venku na zastávce si na mě ještě počkala. No já jsem šel ještě více svižnějším krokem směr metro.

Na tuto masáž fakt nezapomenu 😀 a možná i právě proto opakovat nejspíš nebudu.

Hodnocení 🙂 Čas dost překročen.

Pussycat masáž 60 minut za 2400 kč.

https://tapky.info/?4985,danielle-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

daniela-0.jpg daniela2-1.jpg

5 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx