Erotické masáže Praha

Bianka – Red Bed

Nový salón v tradiční lokalitě Mánesovy ulice. Snadno dostupné metrem, k parkování se neumím vyjádřit. Jistě jsou zde větší experti, ale i tak se pokusím sepsat +/-.

WEB RedBed prohlížím na telefonu a není úplně zdařilý. Sice vidíte to nejdůležitější (= profily masérek), ale rozvrh jsem prostě nenašel. Nabídka je stylem “dnes k dispozici”, vysvětluji si to nízkou návštěvností salonu, patrně řeší individuálně na dotaz (?) Jestli salón nerozjíždí někdo úplně novej, tak musí přeci vědět, že rezervace se dělají v předstihu. Odlišení od konkurence? (zmínce na webu “pracujeme bez objednání” vůbec nerozumím.) S touhle strategií by se v RH nebo Candy brzo zbláznili.

Trochu chaotická je i cenová politika, lákají slevou a zároveň si jí musí člověk “prosadit” nebo alespoň ověřit. (pricelist mi poslali ještě při WA konverzaci). Mířim tedy na adresu s mírnou obavou, že to bude ojebávačka.

Ať jsem i pozitivní: fotek je dostatek a jsou vypovídající, stejně tak popisek (věk + míry). Verifikovat můžu jen u navštívené masérky (Bianka). Objednání přes WhatsApp, ten samý den, bezproblémová komunikace, dokonce poslali i fotky.

SALÓN má vstup menšími, separátními dveřmi, zvonek není označený, ale vstup je dobře vidět na fotce mapy.cz. Prostory nově rekonstruované a recepční je milá. Drink na uvítanou či na kuráž nečekejte, nicméně velmi prostorná suterénní hala je OK.

 

Bianka přišla v přiléhavém bílem outfitu na vysokých platformách. První čvrthodinu jsem si mylně myslel, že je Bianka z východu, takže komunikace dost vázla. Velký pokoj s vlastní sprchou, která by skutečně potřebovala doladit. Teplejší voda s velkým zpožděním (minuta) a celou dobu v režimu na plnou červenou, přičemž horká rozhodně nebyla. Teplota vody, společně s málo nahřátým olejem, by určitě šlo zlepšit. (V den návštěvy bylo horko, takže mi nevadilo… snad nebudou na energiích šetřit v zimě.) Osvětlení a ozvučení lze ladit dle domluvy, futon spíš měkčí, zrcadlo jen na jedné straně, ještě by mohl být u čela postele. (na druhé volný prostor a sprcháč) Tolik k RedBed salonu = pár drobností stačí doladit a bude zajímavou adresou. Samozřejmě, pokud to nepokazí masérky, BIANKA byla v pohodě. Přivítání sice chladnější, ale slečna je přirozená (rozuměj není strojené-robotické). Z východu sice je, ale později se ukázalo, že z Ostravy. Má hodně tetování, na profilu Tapek jsou vidět (RedBed má fotky retušované). Je to mix obrázků, hesel a nápisů překvapivé variability. Neptal jsem se, ale co si vybavuji: anglické moto na břiše, římské číslice na ruce, přes páteř velké, asi japonské (?) znaky doplňují čínského draka. Zezadu pod zadkem arabštinu doplňuje na jedné půlce malůvka samopal (ehm…) a dokonce minimálně 2x azbuka (mezi klíčními kostmi a vzadu na krku) = to mne právě zmátlo. Mladá holka, asi bude kosmopolitní. Naštěstí vše ostatní je přirozené, nejspíš včetně barvy vlasů (byly v drdolu).

Menší pevná prsa, tělo štíhlé, pevný zadek. (Není drobná či vysoustružená, ale bmi index má určitě v normě.)

Sestavu masáže polohy na břiše má klasičtější, nedělá provokace (pohledy do očí, proplétání prstů, dýchání do ucha či kontrola vercajku), ale nebylo odfláknuté. Přejíždí celým tělem, trochu neobratnosti při změně polohy způsobuje měkčí futon. Otočka, následuje celkem hodně oleje. Trochu sklouznutí ze strany, poté nasedne obráceně, obkročmo. To byla asi nejlepší část, hodně se tiskne a pomalými pohyby přejíždí směrem níž. Můj rozkrok je tedy nejdříve stimulován její hrudí, následně bříškem až skoro podbřiškem. Pěkně do rytmu s hudbou, je to dost sexy, doplněno krásným výhledem. Být to partnerka, tak k dokonalosti chybí jen následný zásun nebo že si to uděláme vzájemně. Bianka vycítí situaci, zvedá se do sedu k ruční práci, což jí po chvilce přeruším a vrácím zpět do týhle třecí (částečně 69) pozice, to mě baví víc. Svoje ruce jsem nezapojil, neměl jsem pocit, že by se mi nabízela. (Poslední, co v tu chvíli chci slyšet, je diskuse nad extra příplatky). Dokončení, drobný pokec, sprcha společná, ale nic divokýho.

Resumé – velmi dobrá erotická masáž, a to se mi Bianka přiznala, že je trochu přešlá z předchozího dne (dlouhá cesta/klimatizace).  I tak jsem byl spokojený, potenciál Bianka určitě má. Čas dodržen, přišel jsem o pět minut později, odcházel v klidu cca o 10 min.

60 min, B2B, 1.900,-  (placeno předem, měl jsem přesně, v ceníku mají jako 2.100,-)

https://tapky.info/?5138,bianka-red-bed-eroticka-masaz-608-463-684-609463684

 

FjfNvNpJMTUdeYaVQ5hPukINT5kbXuU9Mec4WyhQ-1.jpg rqcmXkusMTec1R0lRRcUW64bUZzDvHAYHVOoZXKC-0.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx