Erotické masáže Praha

Liza – RedBed

Na Lizu tu byly skvělé recenze, které slibovaly porno look se super erotickou jízdou a jelikož je to něco, co jsem na masažích chtěl zažít, tak jsem se po dlouhé pauze objednal. To jsem ještě nevěděl, že to bude nejhorší masáž ever..

Salón blízko centra, v relativně klidné ulici, vchod napravo od hlavních dvěří, zvonek neoznačen. Přišel jsem asi o 5 min dřív, celkově jsem na Lizu čekal asi 10 minut než se odněkud vrátí a „připraví“, mezitím proběhla platba a pokec s recepční, což bych klidně oželel.

Konečně přichází Liza – první dojem nic moc, zabalena do ručníku, takže postavu jsem neviděl, v obličeji jsem ten filthy-look taky marně hledal, jak tu někdo psal a hlavně – k inzerovanýmu věku bych přičetl tak 10 let. Téhle paní určitě věk začínal 4.

V tuhle chvíli jsem měl dát otočku, nicméně jsem si říkal, že to dožene přístupem a třeba tělem, které by mohlo odpovídat fotkám – spoiler alert, neodpovídalo.

Konverzace neexistuje, jelikož ona umí jenom rusky, já ne, takže mě posunky posílá samotného do sprchy, kde mi nevadí studená voda, která v létě přijde vhod. Po tom „potvrzení“ body2body masáže a přesun na matraci. Zatímco tam ležím, tak si odloží ručník a fail číslo 2 – zde se fotky úplně rozcházejí, takže za mě jasný fake. Liza měl minimálně o 10Kg víc než inzerovaných, prsa sice silikony, ale takové špatně udělané trojky a žádný zadek.

Zpětně si vyčítám, že v tuhle chvíli jsem se prostě měl zvednout, obléknout a jít pryč klidně bez peněz, jelikož když se mi na masérce nic nelíbí, tak si z toho těžko odnesu erotický zážítek.

Ať to není jen plné hejtu – Liza chce začít masáž tím, že ji budu masírovat já, takže si lehne na záda, nechá na sebe napatlat olej a docela rychle vybízí k tomu, ať jí to začnu dělat rukou a jde tomu naproti, do toho různě přihoňuje. Po chvíli ji asi intenzita přestává stačit a já zase neměl chuť se tolik snažit, tak sama přebírá iniciativu a prostě si to sama udělá rukou, zatímco mě honí, což byl docela vzrušující prvek, jelikož hnedka po jejím orgasmu se na mě docela živočišně vrhne s cílem mě udělat. Já vlastně ani neprotestuji, neoddaluji, takže jsem rád, že si ho dá mezi prsa a docela rychle je vymalováno.

Pak nabídne masáž mě – ja jsem docela rád, že se na to už nemusím koukat, tak si lehnu na břicho a alespoň si „užiji“ sportovní masáž zad s prvky B2B, kde poprvé za celou dobu masáží se nepodívám do zrcadla, jen mám zavřený oči a děsím se, že po otočce bude chtít druhý kolo, tak vymýšlím, jak pak zdrhnout do sprchy.

K tomu „naštěstí“ nedochází a sama ukazuje na sprchu, takže neprotestuji, a s cílem se sám a rychle osprchovat jdu směr sprcha. Bohužel ne sám, Liza se připojuje, tak se obávám nějaké další interakce, jelikož času by na to bylo spousta, ale jen mi pomůže se umýt, sama se jen opláchne (hygiena nic moc) a pak odejde ze sprchy vytírát potopu, jelikož sprcháč netěsní. Já se mezitím obleču a jsem rád, že toto končí.

Venku za 45minut od okamžiku, kdy si mě Liza přebrala a vůbec mi to nevadí, klidně to mohlo být kratší….

Jak tohle zhodnotit – za mě pokud salón má fake fotky, tak jde automaticky na ban list a nikdy mě tam neuvidí a docela by mě zajímalo, jestli stejnou Lizu měli i předešlý recenzenti. Na druhou stranu potenciál v samotné akci tu je, ale pokud jste jako já, a masérka se Vám nelíbí a cítíte se podvedeni fotkami, tak to prostě nemůže fungovat, pokud se od toho odprosíte, tak si možná masáž užijete. Já za sebe doporučit nemohu a asi si opět na dám na dlouho dobu od masáží pauzu.

body to body; 2100Kc; 60 min;  (špatná, propadák)

https://tapky.info/?5124,liza-red-bed-eroticka-masaz-608-463-684-609463684

w7ULzMIpl2K6vovhGClKv40eRwmk1qh4DnMFpuYA.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx