Erotické masáže Praha

Liza – RedBed

Psaní recenzí moc neumím, ale odhodlal jsem se. Jednou za delší čas mě to popadne a vyrazím na masáž.
Zaujala mě slečna Líza a místní recenze jsou samá superlativa.

Domluva přes WA výborná, domluveno na 13:10.. ve 12:50 příšu, že budu mít minutu zpoždění. Ve 13:14 volám, že jsem před vchodem (na adrese jsou dva vchody je to ten menší s dřevěným rámem).

Prostory vypadají krásně, uplně nové, ještě ve sklepě, takže přijemný chládek. Milá paní recepční. Beru hodinu B2B, které jsou v happy hours za 1900, jsem usazený. Za pár minut přichází Líza, první dojem za mě dobrý, nádherná postava, hodně takovej ten umělej ala porno obličej, což já nemusím, ale celkový dojem dobrý. Podání ruky mrtvá ryba, stane se.

Jdeme na pokoj, který je co se týče zařízení perfketní, sprcha na pokoji. Zde začíná první zádrhel, slečna se snaží mluvit anglicky, ale moc jí nerozumím, asi nabídnuta společná sprcha, ale tak  koukala, tak jsem dal sprchu sám a jsem přesunut na „postel“. Zde začne v uplném tichu erotická masáž, kde po mě slečna jezdí a už tady tomu něco chybělo, ale křivky má dokonalé, tak něják relexuji. Po 15 minutách otočka, klasika rukou prsama.. ale zde další takové to ale, protože na otázku, zda se mohu dotýkat dostanu odpověd „yes, but very little bit“ . Po chvilce dílo dokonáno, uklíd a otázka jak má pokračovat, tak poprosím o masáž i stehen a slečna pokračuje a masíruje celkem dobře, ale je to už prakticky klasická masáž, zase bez žádného.. no zkrátka jsem měl z recenzí velké oči. Po 15 minutách dotaz na druhé číslo.. ja už trochu i snad znuděný řikám, že zatím ne.. slečna to je škoda a poslala mě do sprchy, to bylo cirka 13:50.. řikám aha, hádat se nemám vůbec náladu. Dám sprchu obléknu se v celou jsem zase na recepci, kde si se mnou snaží povídat paní recepční, která působí mile (možná jsem měl zkusit na masáž jí), tahat nějáké peníze se mi zase nechtělo, špatnou náladu by to nezachránilo.

Celkově za mě špatné, bez erotického náboje masáž, která trvala reálně 30 minut (celá návštěva trvala přesně 45 minut, včetně placení, čekání, sprchy atd).

Holka není robot, chápu to, může bejt unavená, můžu se jí silně nelíbit. To beru, ale to vše má na začátku masáže. Kdyby mě otočila, nemám s tím problém. Na nějáké masáži jsem byl a většinou to bylo super, nechci říkat kde konkrétně, at to nevypadá na to, že to chci poškodit. Určitě klub ma obrovský potenciál a třeba to byla blbá náhoda.

B2B
60 minut
1900 happy hour

https://tapky.info/?5124,liza-red-bed-eroticka-masaz-608-463-684-609463684

(špatná, propadák)

liza.jpg

4 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx