Diskuze

Jak často se vám ani nepostaví?

Když čtu recenze tak si říkám že možná špatně položená otázka, ale na druhou stranu by mě fakt zajímalo jak to u ostatních vypadá když něco nesedí, ale nedáte otočku.

Byl jsem zatím na čtyřech masážích během pár týdnů (plánuju víc), a pocit z toho mám hodně rozporuplný. Resp. až do poslední zkušenosti jsem se cítil fakt pozitivně.

Když vezmu poslední tři, tak:

První už ve sprše naprosto GFE, sice jsem se styděl ale extra rychle to opadlo, hned mi stojí jak raketa, přišlo mi že si to slečna taky užívá, masáž taky super, i když trochu problém to „stihnout“, ale všechno dopadlo, a naprosto lifechanging zkušenost. Odešel jsem vytlemenej od ucha k uchu, a celou dobu si říkal, že kdybych jako teenager věděl že tohle zažiju (tak jak to vypadalo v zrcadlech), tak mi asi exploduje mozek.

Druhá bylo snaha o GFE, ale moje nervozita to opakovaně rozbíjela, ale slečna fakt super přístup, a sice jsme moc nepokecali ale hodně jsme se nasmáli, a sice mi většinu času nestál, ale připadal jsem si jako kdybych si s kámoškou hrál na porno a u toho si z toho dělali srandu … úplně jiný zážitek než ten předchozí, a naprosto fascinující v tom že chvílema to bylo fakt sexy erotično, potom sranda, a vůbec to nevadilo, a přišlo mi, že se se mnou upřímně baví, a klidně bych si dal i opáčko. Možná to hlavní bylo, že jsem se ani chvíli necítíl trapně, a taky pomohlo že mi slečna pořád říkala jak jsem cute a opusinkovávala mě všude. Chápu že asi lichotí každýmu, ale oproti ostatním zkušenostem mi to celé přišlo trochu „mimo scénář“ v dobrým smyslu, a proto jsem i přes celkový „fail“ odešel s dobrým pocitem.

Třetí zkušenost, začátek trochu trapnější, poprvé poslán sám do sprchy, to mě trochu zaskočilo, protože ty předchozí dvě byla sprcha asi top zážitek, ale okay. Masáž na břiše si ale i říkám, že tentokrát fakt vzrůšo. Jenže jakmile přišlo na otočku tak to fakt nešlo ze spousty důvodů. Možná jsme si nesedli, ikdyž na začátku mi přišlo i celkem cute interakce, ale na můj vkus asi slečna moc pasivní, hodně struhadlo (nohy i mezi nohama), což mě neustále rušilo. Po nějakých 45 min jsem to vzdal, že teda do sprchy, okay, zase sám. Trochu jsem doufal že alespoň sprcha spolu na konci, ale na to taky nedošlo, ani pak žádná pusinka na tvář. Okay chápu že to nedělá každá, ale první půlhodinu jsem si připadal že jsou tam fakt sympatie, a teď si trochu připadám že „no nestoji ti tak jsi loser“.

Ještě k tomu dodám, nejsem rozhodně někdo kdo by trpěl problémy s erekcí. Možná občas problém s tím se rychle udělat okay, ale i v tom prvním případě fakt stačilo hodně málo, a skoro se mi chce říct že „když dobře foukne tak už stojí“.

Trochu se v tom cítím jako místní „prosteFilip“, protože jsem asi taky autista. A ano mam i terapeutku, a ne masáže mi nepředepsala Možná moc řeším blbosti, a když vídím komentáře některých ostatních (hlavně co lidi píšou na konkurenčních webech o privátech) tak si připadám že něco dělám špatně.

Jediný co beru jako polehčující okolnost, že v druhém a třetím případě nebyly slečny úplně můj typ, ale zase ne tak že by se mi nelíbily.

5 3 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 července, 2024 16:18

Já bych z toho nedělal vědu. Někdy si prostě nesednete, někdy je to zlatokopka… Zažil jsem holky, co po pěti minutách honění řekly, že už nemůžou. Kamarád pak ztrácí náladu. Když máš dobré zkušenosti, opakuj tam, prozkoumávej, ale klidně si od toho dej i pauzu, než si tím nějak rozesírat hlavu a přemýšlet pokaždé, jestli se postaví.

Deflorenc
17 července, 2024 20:06

Zatim se mi vzdy postavil. Mozna to je i zkusenosti z privatu, kdy jsem se naucil delat otocky a tak s tim ted nemam vubec problem. Kdyz se mi slecna v realu nelibi, slusne se omluvim a rozloucim. V naproste vetsine pripadu je to prijimano bez jakychkoliv negativnich reakci. U masazi mam otocek, za ty roky, ale naproste minimum. Take to muze byt tim, ze si neobjednavam masaz telo na telo, ale celou dobu na zadech, takze platim za lingam. Problem ale obcas je, ze se maserce nepovede mne vystrikat. Je to jednak tim, ze uz nejsem nejmladsi a take, ze to nekdy prehanim s frekvenci. Pred par lety jsem si dal tydenni snuru na zkousku. Kazdy vecer v jednom tydnu jina maserka. Sice jsem byl ke konci uz utahany jako pes, ale strikal jsem kazdy vecer. Byl to super zazitek. Vsechny byly krasne a jiz odzkousene maserky.

Deflorenc
17 července, 2024 20:31
Reply to  cmelak33

Presne tak. S maserkami muzes mluvit. Ja je nikdy ale nekomanduju hned ze zacatku. Jen jim reknu, ze masaz na brise mne vubec nebere a zacneme rovnou na zadech. Potom uz jen cekam, jakou atmosferu dokaze maserka navodit a snazim se ji pomahat. Vzdycky to je ale loterie a nekdy to proste nevyjde. Musis si maserky vyzkouset. Nikdo ti neutrhne hlavu, kdyz prijdes jen jednou. Hlavne jim nerikej blbosti, ze jsi autista nebo neco podobneho. Holka nestoji o to te videt jako chudaka. Libi se ji videt, ze te dokaze poradne vzrusit a rozparadit.

26 srpna, 2024 09:46

Hele, s tím, že by se mi nepostavil problém nemám. Spíš s tím, že slečnám dám dost často pěkně zabrat, aby mě udělaly. Obecně v tom hraje roli i to, že s neznámou holkou bývám nervóznější a jsem zvyklý poslední dobou bohužel hlavně na vlastní ruční práci. S jednou masérkou jsem se o tom i bavil a řekla: míň honit, víc masážní (ano, kvalitní product placement od ní) 😀 možná takový malý tip, který asi taky budu praktikovat. Neřešit masáže, neobjednávat dlouho dopředu, prostě si dát abstinenci ode všeho tolik dní, než z toho „chci se udělat“ vznikne „potřebuju se udělat a je mi jedno s kým to bude“ a zkusím, kde je na last minute volné časové okno. Z hlediska psychiky, když už to je ve stadiu, kdy si to nosíš v hlavě, zkusil bych chodit trochu spontánně, než abych třeba šel spát s tím, že mě v hlavě hlodá myšlenka, jestli se mi zítra v 9 postaví nebo ne.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx