Erotické masáže Praha

ANASTEISHA – AVALON

Bylo třeba si po předchozí bídné masáží i salonu nechat spravit chuť a investovat obolus do vhodnější masérky. Uvědomil jsem si, že např. v Avalonu jsem už dávno nebyl, že se určitě osazenstvo proměnilo a že okolí určitě není tak hlučně jako v centru hlavního města. Při výběru této slečny hrály v úvahu asi tři eventuality, a to že ještě nemá recenzi (opět průzkum bojem), že na fotkách má poměrně pěknou zadní část těla a že vůbec neukazuje prsa. Už tady rovnou uvedu, že fotky na webu jí škodí, ve skutečnosti vypadá velmi dobře ne-li skvěle. Rezervace den předem, potvrzení bez problémů, parkování v den masáže v okolí rovněž, takže v uvedený čas nic nebránilo zazvonit a vstoupit. Slečna recepční je tam dlouho, pamatoval jsem si ji z minuloroční návštěvy, a tak jsem odmítnul hru na to, že nemá stovku zpátky a donutil ji sehnat (abych měl i pro případnou pozornost pro masérku).

Anasteisha přichází s velmi slušnou angličtinou i češtinou, kukuč tak, že se pro jistotu ptám na věk, abych nebyl stíhán, ale dostávám odpověď, že je v Česku už drahně let; takže dobrá genetická výbava.

Slečna ví, na jakou masáž jsem objednán; konečně dobrá komunikace. Odkládá župánek, miniprádélko, dlouhé vlasy svazuje do uzlu a vůbec se mnou nediskutuje, že by nebyla společná sprcha. Pořádné společné omytí, osvěžení a vzájemná kontrola reaktivity. Tady jedna poznámka; dvojky to nejsou, spíše jeden a půlky, zato postava jako z plaveckého časopisu, kde je nádherné ploché bříško a reagující bradavky. Ulehám na břicho a v tom horkém dni zjišťuji, že slečna bude používat chladivý zřejmě tělový krém, a nikoliv horký olej – určitě skvělý nápad. Masáž na břiše příjemná, lehká a s těmi pěknými bradavkami velmi dráždivá; po 15 minutách otočka a totéž mi jezdí po břiše a pak i v okolí pusy a hlavy; jen si kousnout. Pokračování s kamarádem není tak, že by mi jen vrazila stehno mezi nohy, ale pomalá ruční práce s oddychem. Asi na pár minut si dle svého zvyku slečnu pokládám a masíruji ji já, no zejména po parkovacích zónách; odezva dobrá, a i v leže se věnuje kamarádovi. Pak jdeme do 69ky, se skvělým výhledem a bez zábran na lehké dotyky. Právě včas zakončuje velmi pomalou ruční prací. Do sprchy jdeme opět společně, se smíchem a v pohodě, klidné mytí a vzájemné otírání. Absolutní pohoda. Drobná finanční pozornost za vynikající strávenou hodinku.

Shrnuto, slečna je vynikající, velmi doporučuji nově nafotit, stávající fotky jí velmi ubírají; přikládám tu, která ji asi vystihuje nejlíp. Také chování salónu se vylepšilo. Myslím, že časem tady opáčko bude.

Pussycat masáž; 2400.-; 60 min.; hodnocení skvělé

https://www.tapky.info/?5116,anasteisha-avalon-club-723-750-579-723750579-eroticka-masaz

anasteisha_02.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx