Erotické masáže Praha

Amelie Infinity Spa

V květnu jsem se vydal do Infinity, tentokrát za Amelií. Nalákala mě recenze a fotky, ze kterých bylo znát, že její tělo je potřeba vidět zblízka.

Objednání

Tentokrát přes chat, poté potvrzení sms

Příchod

velkými dveřmi jsem procházel se skupinkou mladých turistek z asie, které asi hledaly airbnb. Když mi otevřela blondýna v županu, nezbylo nic než s hrdostí vstoupit do salonu a rychle na ty jejich pohledy zapomenout

Místo a holka a průběh

Salon už jsem viděl, takže žádné překvapení. Co mě ale zarazilo byla lehká zatuchlost koupelny, něco jako když necháte pěnovou sprchovou předložku nasátou vodou tři roky ve sklepě. Pokoj s futonem a zrcadlem hned vedle.

Amélie mě přivítala tak, že jsem měl pocit že bych ji radši nechal tu hodinku k vlastní relaxaci. Přišlo mi jako kdyby jí někdo těsně předtím řekl nebo udělal něco hnusnýho a ona chtěl nechtě musí zase hákovat. Bylo mi jí trochu líto – vzal jsem klasickou masáž a řekl si že budu fakt ohleduplný. Naštěstí se ten pocit postupně rozplynul a celé se to vyvrbilo tak, že se musím sklonit nad jejím uměním – a krásou jejího těla. Býval bych se sklonil i nad krásou její tváře, kdyby nepůsobila jako paralyzovaná – ty rty ten filler fakt nepotřebují. Má dlouhé světlé vlasy a moc hezké oči. A takovou lehce snědou pokožku. Určitě se o sebe hodně stará.

Ve sprše jsem se postaral sám o sebe a v pokoji poslechl její pokyny. Jakmile se mě poprvé dotkla, vše se zklidnilo a já věděl že tahle holka ví co a jak. Její sestava je dost pohledná a vzrušující. Líbilo se mi pomalé stupňování, kdy v průběhu času zapojuje víc a víc své štíhlé tělo. Nevystavuje se, ale pohyby a to jak drží tělo je hrozně svůdné a člověka to vtáhne. Od začátku jsme si povídali, své zkušenosti získala v předchozím salonu – podle mě to byl Matahari a mj. pracovala i v jedné ze severských zemí. I když jsem v Matahari nebyl, asi takhle nějak si představuji masáže u nich – profesionální odstup, ale dobrá kvalita služby.

Po otočce došlo k prvnímu kontaktu s penisem. Vůbec to nebylo GFE, ale bylo to hrozně dobré. Žádná gymnastická exhibice, ale ladné klouzání a prokluzování kolem mojí masívní erekce. Chvílemi vypadala jako kočkovitá šelma co se tře o .. nohu od stolu .. a později došlo i na škrabadlo. Úplně mě brala figura kdy vezme penis do ruky, přitiskne ho někam mezi rameno a krk a propluje snad až k půlce stehna a pak zase a z druhé strany.

Dal jsem jí vědět že tohle je fakt dechberoucí a z ní nějak spadla ta její kamenná tvář a v tu chvíli se začala smát a úplně opadla ta úvodní profesionalita. Jak kdyby měla radost že to co dělá se někomu fakt líbí. Moc hezký pocit. Neprováděl jsem pokusy šátrání do její intimní zóny, ale hladil jsem ty její křivky, víc jsem fakt nepotřeboval.

Zeptal jsem se jestli by mi ukázala jak se dělá lingam/ edging, že jsem to ještě nezažil a ona na to „chceš?“. Najednou byla hrozně sexy, teď když na to myslím tak bych za ní hned jel. Bylo to jak kdyby řekla : no tak jo brouku, teď něco zažiješ.

Jelikož nevím jak to dělají jiné holky tak to možná bude znít přehnaně, ale tohle bylo skvělé. Rychlé střídání vyššího tempa a smyslného pomalého honění, dotáhne to až úplně k zatmění a pak sjede nehtama odshora až dolů k hrázi. Jak kdyby vás někdo namáčel střídavě do horkého medu a kádě s ledem. Opravdu prvotřídní pocit.

Sdělil jsem jí jak moc se mi to líbilo a ona říká že jí tenhle typ masáže dost baví a hlavně že se při tom tak „nezasere“ což mě taky dost pobavilo a díky tomu jak se vyloupla si získala moje sympatie.

závěr

Amélii z Infinity doporučuji, nečekejte hned na první dobrou tryskající GFE ale pokud máte rádi štíhlé elegantní holky co vypadají dobře v klouzavém pohybu, je to ono. A pokud vás zajímá lingam a rádi dopřejete masérce, že se také jednou „nezasere“, bude to exkluzivní zážitek. Pokud bych ji měl zařadit do běžného života (abyste si představili jak vypadá nebo jak působí), byla by to zkušená striptérka co si kdysi myslela že není hezká tak si nechala upravit rty – kterou potkáte po šichtě a která je ráda když taky jednou potká milého chlapa. A když zjistí že to není kokot tak se uvolní a je hrozně milá. A hezká taky.

hodnocení. Velice dobrá

masáž: klasická masáž 1h

ena: 1900,-kč, větší dýško s ohledem na to že to bylo překvapující

odkaz: Amelie – Infinity Spa- 603 373 881 – 603373881 – Tapky.info

fotka co přikládám je stoprocentně přesná

3b760771-720e-433b-a214-6d2adbc9edcf-683x1024.jpeg

5 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 července, 2024 23:19

Nezdrhla pod stejným jménem do Excelentu?
https://www.excelentmasaze.cz/amelie_246  ❓ 

Last edited 1 měsíc před by alex_murphy
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx