Erotické masáže Praha

Lizy – Rabbit Hall

Ahoj, posledních několik týdnů jsem si dával od recenzí klid, a vlastně i s masážemi jsem na tempu zvolnil. Cítil jsem, že pak z masáže budu mít větší prožitek a do recenzí zase zvládnu dát více energie. Nyní jsem však zpět a některé masáže opět i zrecenzuji.

Rozhodl jsem se navštívit můj oblíbený Rabbit Hall, vzpomněl jsem si ten den však poměrně pozdě. Měl jsem vytipované dívky, podle očekávání to však nedopadlo. Byla mi ovšem nabídnuta jako jediná Lizy. Rychle jsem si jen projel její profil na webu RH a na nabídku kývl. Chtěl jsem si pak dívku najít zde na tapkách, abych aspoň tušil co očekávat, dívka zde však zatím nebyla. Už jsem měl ale stejně zamluveno a šel tak do neznáma.

Lizy toho dne masírovala na Smíchově. Sice moje nejméně oblíbená pobočka, ale co už. Příchod klasicky v pohodě a já přemýšlel, zda mi dole otevře blondýna, jak Lizy popisují u králíka na webu, nebo lehce zrzka, jak to působí z některých fotek. No byl jsem nakonec docela překvapen, jelikož na mě čekala tmavovláska. V první chvíli mě to trochu zarazilo, každopádně pěkná byla. Komunikace od začátku probíhala v angličtině, tu měla Lizy na vysoké úrovni.

Odvedla si mě na pokoj, kde jsme museli chvili čekat, než se uvolní sprcha. To je přesně to co úplně nemusím, navíc to i poměrně okrádá o čas. Nakonec jsme se dohodli, že půjdu sám, aspoň se to už urychlilo.

Po mém příchodu ze sprchy už na futonu Lizy seděla úplně nahá a já si jí tak mohl pořádně prohlédnout. I když mi teda i na poměry RH přišlo poměrně šero. Každopádně Lizy má hezkou postavu, s pěkným zadečkem a menšími prsy. Žádného tetovaní jsem si nevšiml. Jinak byla Lizy i poměrně upovídaná, ikdyz jsme tedy konverzaci vedli v angličtině. Ještě mi špitla o jakou masáž mám zájem. Nejprve jsem uvedl, že o mix, načež mě přesvědčila ať vezmu B2B, že ho mají v akci a bude to lepší. Dal jsem tedy a Lizy.

Masáž na břichu začalo rychlou masáží nohou a už se vrhla na záda. Nebála se i dost použít lokty a fakt i poměrně zatlačit. Zádům se věnovala poměrně poctive, tak nevím jestli vycítila, že je mám trošku skříplé 😀 Následně se už však přesunula na tělo na tělo a začala jízda. Lizy se i hezky nastavovala do zrcadla a bylo i vidět že se často snažila koukat, jestli se mi to líbí. Následně se už začínala věnovat i kulkám a postupně navodila velmi příjemnou atmosféru.

Po otočce začala rovnou masírovat celým tělem s častým zavázením o rozkrok. Měla několik způsobů jak tělo na tělo provádět, takže myslím že s ní člověk dost možná zažije i něco nového. Následně předvedla i imitaci sexu. A nechyběla ani práce nohama. Následně si klekla zády ke mne a začala trochu strojová honička, což byla trochu škoda a kaňka na závěr. Já se sice nějakou dobu snažil odolávat, nakonec jsem však podlehl. To je škoda, závěr se určitě dal zvládnout o něco lépe  a je tedy asi i trochu na čem pracovat. Zase jsem ale ocenil, že když bylo hotovo, tak Lizy hned jako některé masérky nebrala kapesníky a nezačala zběsile otírat. Naopak nechala chvíli doznít a pak ještě chvíli hladila a až pak začala otírat. Pak se šlo už do sprchy, asi dokud byla volná. Tam jsme už jen trochu pokecali a pořádně se omyli.

Následně už jen placení, obejmutí a odchod.

Celkově masáž hodnotím dobře, jen je škoda toho trochu zběsilého závěru, protože času bylo dost. Jinak však Lizy po zbytek času vedla masáž příjemně a byl to hezky strávený čas.

Body to body – 60 minut – 1900 Kč (akce)

https://www.tapky.info/?5167,lizy-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz-774910918

Hodnocení: dobrá

1000015761.jpg

4.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx