Erotické masáže Praha

Isabel – Studio Le Velour

Úvod

Znáte takový ten den, kdy se všechno se*e? Tak přesně takový den to byl – pracovní stres, D1, nefunkční klimatizace, problémy s ubytováním atd atd. Ve finále člověk dorazil do Prahy kolem 19h a teprve až za sebou zavřel dveře pronajatého apartmánu, tak jsem si řekl, že by to opravdu chtělo nějaký relax… nedaleko se necházelo Studio Le Velour, takže proč ne?

Jo, a asi to bude delší povídání, tak sorry předem…

 

Objednání

Vzhledem k pozdnímu času jsem vyřadil jakékoli objednávkové formuláře či rozpisy směn a místo toho rovnou otevřel web a skrze webový chat se zeptal na aktuální možnosti. Z druhé strany přišla odpověď, že dnes už je jedinou možností Isabela a to maximálně na 60 minut. Říkám si proč ne a spolu s potvrzením času jsem se zeptal i na doporučení masáže (a na bič jsem ten den rozhodně už náladu neměl ) – opět přišla odpověď, že proč nezkusit Body-2-body. Ok, máme domluveno, SMS s adresou a popisem cesty dorazila, a já tak měl cca 15 minut na cestu.

 

Příchod

Salon se nachází v jedné z budov na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Dle instrukcí zvoním na zvonek, po otevření vchodových dveří sejdu do suterénu a zde se objeví první zádrhel. Díky SMS se v pohodě dostanete až do bodu, kdy stojíte u dvou dveří a pokud jste tam rychleji než masérka, tak máte možnost buď bezostyšně škrabkat na jedny z nich (a možná to vyjde právě na sousedy ). Nebo prostě počkat, což doporučuji! (možná by studio mohlo pro neznalé do SMS přidat poznámku třeba o rohožce )

Každopádně, já vzhledem k dosavadnímu průběhu dne volil právě druhou možnost! Netrvalo však dlouho, dveře se otevřely a za nima čekala Isabel s milým úsměvem. Já vešel, dveře se zavřely a… další trapas . Jakmile Isabel zavřela dveře, tak se ocitnete v mnohem temnějším prostředí – no a když k tomu přičtu můj zatím nepřizpůsobený zrak, její černé vlasy a opálení, tmavou košilku … tak jsem ji prostě tak nějak “nemohl najít” . Takže prolomení ledu s prvním smíchem jsme tímto měli holt za sebou

 

Salon / před masáží

Jinak se Salon na první pohled skládá z relativně krátké chodby, ze které odbočujete do jednotlivých pokojů. My zamířili do jednoho z nich. Pokoj byl sám o sobě vybavený decentním osvětlením, a to včetně barevného, které skvěle doplňovalo atmosféru. Dále se zde nachází velká nízká postel se zrcadlem v jejím čele. Co též zaujme na první pohled jsou police s “vybavením” – zde si myslím, že si příjde na své opravdu každý (…i když sbírka by samozřejmě šla ještě rozšířit ). Ty bystřejší zaujme třeba i takové oko na provaz zavěšené ve výšce na jedné ze zdí…

Isabel nabídnula nápoj (voda, káva, čaj) a řekla, ať se mezitím klidně posadím. No a zde přišel další zajímavý bod – v místnosti jsou kolem stolečku dvě absolutně rozdílné židle – jedno rozměrné a pohodlné křeslo a jedna obyčejná tvrdá židle. Buď je to náhoda (nemyslím si) nebo někdo hodně přemýšlel nad psychologií člověka. V každém případě je volba, kam se posadíte, čistě na vás, tak volte moudře … P.S.: Takových věcí je v salonu více – užijte si to

Po návratu Isabel s vodou proběhl krátký poznávací/vyjasňovací rozhovor. Dostal jsem za úkol se svléknout s tím, že obdržím ručník a ona mě odvede do koupelny. Během svlékání bylo cítit, jak mě Isabel pozorovala. Popravdě, tohle dělají profesionální maséři celkem běžně a má to své důvody, takže se nad tím nebylo potřeba nějak pozastavovat.

Po svléknutí jsem byl odveden do koupelny s tím, že po sprše se mám vrátit do pokoje. Sprcha tedy probíhá v tomto případě samostatně. Koupelna byla se standardním vybavením – WC, umyvadlo, nevelký sprchový kout (tlak i teplota vody v pohodě; různé sprchové gely) a docela velká nabídka nejrůznější kosmetiky. Plusové body dávám za ústní vodu s jednorázovými kalíšky .

Po sprše následoval návrat do pokoje…

 

Masáž

V pokoji bylo ztlumeno světlo, byly zapáleny svíčky, hrála klidná relaxační hudba a uprostřed pokoje stála … Isabel.

Isabel je celkem drobná dívka – odhadem kolem 160cm. Má hluboké tmavé oči, dlouhé černé vlasy a naprosto neuvěřitelný úsměv, který v plném nasazení vytváří na tváři ďolíčky . Má hezkou postavu, kterou skrývala pod slušivou košilkou. Její tělo je opálené a je pokryto několika decentními kérkami … pro detailisty – její nehty zdobí výrazný barevný lak 😉

Když jsem za sebou zavřel dveře, tak ke mně přistoupila (cvakání lodiček po tvrdé podlaze má svoje kouzlo!). Přitiskla se a příjemně mě objala. Já pak přišel o svůj ručník (otázka dvou vteřin) a ona o své prádlo (otázka několika minut). Ne, že by to svlékání natahovala ona, ale to spíš já jsem si říkal, že to rozbalování nemusí být jen tak a záměrně jsem ji trochu brzdil.

Po svléknutí si mě odvedla k posteli, a ještě před ulehnutím se otočila ke mně a pronesla, že mám jeden jediný úkol, který musím bezpodmínečně splnit. Hlavou mi projelo: „tvl, já se ale neobjednal na BDSM a na nějaké úkolníčky s možným trestem mě dnes fakt neužije“. Pravdu jsem se však dozvěděl velmi rychle – chtěla po mně, abych se snažil maximálně relaxovat a vše nechal na ni. To ovšem byla jiná a já bez okolků ulehl na břicho hlavou směrem k zrcadlu.

Následovala část „na břiše“, Isabel začala nejdříve něžnými doteky rukou a později přidala i doteky svého těla. Masáž je to spíše jemná (od letmých doteků po jemné promačkání celého těla), nicméně takto projde opravdu celou zadní část těla. Co je zde trochu nevýhoda je ono jedno zrcadlo v čele postele. Máte tedy v podstatě dvě možnosti – buď si podepřete hlavu a sledujete masérku v zrcadle – za čož vám krk dvakrát nepoděkuje. Nebo zaboříte hlavu do matrace a budete vnímat jen doteky. Škoda, že zde není aspoň jedno další zrcadlo třeba po straně postele.

Mým záměrem bylo relaxovat a tudíž uvolnit i svaly za krkem – no nevyšlo to …a mohla za to Isabel. Konkrétně její úsměv a to, že ta holka vás neustále sleduje právě v tom zrcadle. Jakože fakt nonstop. Otočím hlavu a zpět – kouká. Zavřu oči a zpět – kouká. Přejedu zrakem po místnosti a zpět a ona pořád drží ten oční kontakt mezi mnou a ní! A ten její úsměv – po chvíli si uvědomíte, že se usmíváte vlastně úplně stejně… Během masáže na břiše přijde i na proplétání prstů, dech u ouška a jiné “mazlící” aktivity. Musím přiznat, že ačkoli jsem chtěl později pořád koukat, tak Isabel našla pár bodů na mém těle, které mě tzv. “vyply”. Jednoduše se člověk cítil tak dobře, že hlavu prostě neudržel a odpadl. A ona si toho moc dobře všímala a náležitě toho využívala.

Čast na břiše netrvala dlouho a přišla otočka na záda.

A tady už to byla trochu jiná písnička. Zatímco na břiše jste prostě jen v pasivní roli a jste odkázáni jen na vnímání doteků, popřípadě ještě na obraz v zrcadle, tak zde necháváte zrcadlo zrcadlem (jako, ne že by se na strop jedno navíc taky nehodilo), ale co získáváte je přímý oční kontakt a hlavně možnost vlastního doteku. A že je čeho se dotýkat – Isabel má krásné tělo, v té době už pokryté vrstvou oleje, od které se odráží barevná světla – až si člověk připadá, že se s tou holkou sešel v tmavém koutě nějakého klubu. Sama Isabel pak celou hru podtrhne tím, že si sedne do rozkroku a začne sama sebe polívat teplým olejem, který jí samozřejmě člověk musí pomoci správně rozetřít! Při té příležitosti máte možnost prozkoumat téměř všechny křivky jejího těla. Isabel v této části drží svou hru a na 100% vás drtí svým pohledem a širokým úsměvem.

Masáž na zádech probíhala jak pomocí rukou, tak i těla ve stylu body-2-body. Stejně jako na zádech jsou doteky spíše jemné a i když se na vás Isabel položí celou váhou, tak vzhledem k její drobnější postavě se pořád jedná spíše o mazlivější provedení. Naopak výhodou takové postavy je, že si Isabel můžete tak nějak lépe směrovat k tomu, co vám příjemné je nebo naopak posouvat od toho, co třeba až tak příjemné není. A že jsem této strategie využíval celkem často – a myslím, že i Isabel taková komunikace vyhovovala.

Každopádně prozradím, že Isabel má na sobě bod (je mimo intimní partie), kde ji pomocí velmi lehkého a pomalého doteku doslova vypnete. Tak nějak vám ztuhne pod rukama, poprvé zavře oči, mírně stáhne rty, její dech je sotva znatelný a jediné, co můžete cítit je její tlukot srdce na hrudi. Hodně štěstí s hledáním

Hru se vzájemnými doteky jsme hráli vlastně celou část na zádech. Ona se mimo větší části mého těla věnovala i kamarádovi dole a to se stále větší intenzitou. V závěru masáže si sedla na mé stehno a věnovala se už jen jemu, koulím a hrázi – a to různými technikami (nemá jich málo) a to až do uvolňujícího finále.

Po skončení vše uklidila papírovými kapesníčky, podala vodu (oceňuji) a po zbývající čas ležela vedle mě přitulená – ani už nevím, zda to bylo beze slova nebo jsme zrovna probírali kolik semen má průměrně velká slunečnice…

Poté jsem byl odveden opět do koupelny, kde jsem s větší či menší námahou odstranil zbytky oleje (bohužel svémpomocí) a zase se vrátil do pokoje za Isabel.

 

Odchod

Ná návratu jsme spolu prohodili ještě několik vět, já se oblékl, dopil sklenici vody a Isabel mě odvedla ke dveřím, kde se se mnou vřele rozloučila a já odešel zpět do ulic Prahy. Úsměv na tváři, příjemné vzpomínky a dobrá nálada bylo to, co jsem si dnes z masáže odnášel. A byl jsem spoko…

 

Závěr

Stejně jako jiné recenze je i ta má velmi subjektivní. Každý máme určitá očekávání a ta jsou někdy více a někdy méně naplněna. Já na tuto masáž šel především za relaxací a té jsem se dočkal a vlastně dostal i mnohem více. Isabel vytvořila atmosféru, která předčila má očekávání, a která mě kromě relaxace dokonce i nabila novou energií – nevím, zda se prostě jen trefila na správnou vlnu nebo na to má šestý smysl, ale prostě se jí to podařilo.

Komu bych ji doporučil? Lidem, kteří jdou za jemnou masáží od neuvěřitelně usměvavé a vnímavé dívky. Zároveň bych ji doporučil lidem, kteří preferují oční kontakt.

Komu bych ji nedoporučil? Lidem, kteří potřebují pořádně “prokřupat” … a nebo těm, u kterých se myšlenky od začátku do konce točí kolem “happy-endu”

A nebo se pletu a zmáčknutím kouzelného tlačítka (rozuměj, výběrem jiné služby) proměníte Isabel třeba na ráznou policistku, která z vás dostane co bude jenom chtít! … P.S.: Dejte vědět jak to dopadlo

 

Název (druh) masáže: Body to body masáž

Délku masáže: 60 minut

Cenu za masáž: 2.100,-

Odkaz na profil dívky: https://tapky.info/?5134,isabell-studio-le-velour-777-317-249-777317249-erotika-masaz

Hodnocení recenze: super

isabel.png

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx