Erotické masáže Praha

Iren – Fantazie Massage

Využil jsem nabídku Tapky na první masáž a zašel jsem do Fantazie massage. Rozhodnutí na poslední chvíli, takže nebylo moc na výběr.

Komunikace přes WA byla plynulá. Poptal jsem pussy cat a líbání a byla mi nabídnuta Iren. Potvrdil jsem a vypravil jsem se do Dejvic. Vstup u zastávky na poprvé trochu neviditelný, ale zvonek jsem trefil a byl vpuštěn dovnitř.

Podnik ve sklepních prostorech, ale příjemná vůně, žádný zápach, příjemné intimní osvětlení. Vítá mne Iren, menší blondýnka. Ukazuje mi pokoj, pokoj vypadá v pohodě, řešíme objednávku, tady trochu to zadrhlo, než jsem vysvětlil slevu ťapky. Vzal jsem pussycat a líbání, předal peníze. Iren odešla na chvíli, řekla, abych se svékl a připravil se na sprchu. Iren za chvíli přišla, sundala jsi župan. Postavu má Iren na svůj věk velmi dobrou, prsa má bez vylepšení takže působení gravitace je evidentní a tohle by si zasloužilo u ní vylepšit.

Jdeme do sprchy, která je ultra malá, ale aspoň se k sobě musíme tulit. Iren je teda dost tulivá hned se chopí ptáka a mazlí se s ním, jde do dřepu, má ho přímo před sebou a hezky ho mydlí. Celá sprcha probíhá velmi kontaktně a já se jí všude mohu dotýkat (dodržuji bonton a prsty zůstávají venku). Jdeme ze sprchy a Iren si mne hezky usuší.

Pak jdeme na futon. Začátek na břichu. Iren má sportovní backround a masáž na břichu je opravdu masáží, používá lokty, kolena..opravdu sportovní masáž, což vítám..občas zabrousí mezi nohy, aby připomněla, že se přeci jen jedná o erotickou masáž.

Následuje otočka a Iren rozehraje koncert. S ptákem si hraje velmi rafinovaně. Bere ho mezi stehna, pak si ho honí přímo před svým obličejem..pak s ním dělá různý kouzla, vypadá to jako orál, ale není to orál. Iren je všude a já jí mám také plné ruce.

Pak jdeme na 69. Ukazuje mi svoji pussynku, která vypadá velmi hezky a voní. Doteky i jazyk povolen, takže si užívám vůni a mezi tím Iren hezky uvěřitelně sténá a vypadalo to, že si sáhla na vrchol.

Po dlouhých minutách velím, ať jde na záda a přebírám iniciativu. Teď jí masíruji já, což hezky přijímá. Nechám jí pod sebou roztáhnout nohy a ona mi ho začne hezky honit a já dokončuji krásným výhledem na její roztaženou pussynku.

Celkem vzato holka už není nejmladší, ale dohání to přístupem. Velmi kvalitní masáž a když klient není debil a postupuje s respektem, tak se dočká GFE. Což mi připomíná, proč chodím radši na masáže než na zásun, protože tohle na privátu dostanete jen velmi těžko.

 

 

 

Snimek-obrazovky-2024-07-12-170541.png

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx