Erotické masáže Praha

Sofie – Fantazie Massage

Pánové, to byla fantazie. Sofie dělá názvu svého salonu opravdu čest. Domluva přes WhatsApp bez problémů den předem. Dokonce mi uznali slevu za první návštěvu, i když jsem byl u nich už podruhé, protože jsem si o ni minule řekl až u masérky a ne při zamluvení, takže jsem ji nevyužil. Dveře od domu otevřené, zrovna tam nějaký chlapi přenášeli pytle s cementem z mezipatra mezi sklepem (-1) a přízemím. Takže jsem zmáčkl na zvonek a musel prostě projít kolem nich. Nevím, jestli vědí, co se skrývá za těmi dveřmi pod schody, nezjišťoval jsem.

Přivítalo mě tak nějak to, co jsem očekával. Hezká a sympatická prsatá milfka, bruneta, věk odhadem kolem 35. Mile se na mě usmála a už mě vedla labyrintem chodeb někam dozadu – takže tentokrát jsem byl v jiné, větší místnosti, avšak kupodivu s menším sprchovým koutkem, než byl v tom pokoji minule. Domluvili jsme se na masáži (sice jsem přišel hlavně kvůli jejím velkým ňadrům, ale dal jsem si pussy cat), zaplatil jsem a ona prý, že přijde za 5 minut. Zase to čekání (jako i minule s Lily), jako kdyby nemohla mít vše připravené už předem. Zeptal jsem se, jestli se mám teda osprchovat sám, už s tím smířen, když jsem viděl ten pidi sprchový kout, ona ale na mě poznala, že bych radši s ní (asi jsem se na ni díval hodně mlsně), takže souhlasila, že půjde se mnou, ale mám na ni těch 5 minut počkat. Tak jsem se svlíknul a počkal. Když mě po příchodu spatřila, celá se rozzářila, přejela pohledem od hlavy k patě a zase zpátky a už mě tlačila do sprchy. Pak se vmáčkla za mnou a vyplnili jsme tak téměř celý prostor uvnitř, že se ani nedalo otočit. Ale pane jo, bylo to sakra příjemný, když se na mně to její měkoučké a kypré tělo tak silně tisklo. Záda mi myla tak, že mě silně objala a mydlila a omývala mě takhle zepředu naslepo, přičemž po mně jezdila odshora dolů, bylo to takový body to body vestoje. Mýho ztopořenýho si pak strčila kamsi mezi stehna a silně tiskla, já si zatím hrál s jejími perfektními obrovskými těžkými ňadry s velkými a výraznými bradavkami, luxusní zážitek…

Líbilo se mi, že místnost byla velice dobře osvětlena, intimně, ale viditelnost skvělá, nemám rád, když je při masáži tma a jen v rozích slabě září slabé světlo/svíčka/lampička. Ve velkém zrcadle tvořeným z menších zrcadlových čtverců byl skvělý výhled, a že se bylo na co dívat. Sofie začala rovnou s body to body. Má sice trochu bříško a je trošičku těžší, ale ne moc a mě se to na ní konkrétně takhle líbilo. Když po mně klouzala, cítil jsem nádhernou měkkost a těžkost jejího těla a pocitově to bylo senzačně příjemný! Nejdřív jsem cítil její těžká ňadra a hned po nich její měkké břicho, krásně voněla, často se obličejem přibližovala k tomu mému, jemně vzdychala, myslím že i nějaké ty polibky na různá místa byly – paráda. Pak si na mě sedla a masírovala mě svým zadkem – což bylo taky super.

Otočka celkem rychlá a „program“ po ní byl taktéž velice kvalitní. Hodně B2B, zvlášť když se třela svými těžkými vnady o mýho ptáka, to se mi moc líbilo, ale mě se líbilo vlastně všechno, co se mnou prováděla. Třeba když mě navedla do pozice, kdy jsem klečel za ní a nejdřív jí mačkal ty její unikátní kozy a pak mě ruku přemístila níž a teď jsem zase já dělal dobře jí, evidentně se jí to líbilo, jak jsem brzy ucítil na prstech své pravačky. Pak stále vkleče, myslím, ale otočeni k sobě, pak opět vleže, maximálně jsem si užil jejích prsou – nebyla ani proti použití jazyka a zubů, spíš se mi zdálo, že na tohle reaguje velice vstřícně.

Celé to bylo nádherné a intenzivní, nejdřív spíše „velela“ ona a naváděla měla tam, kde mě chtěla mít, ale nebyla proti, když jsme pak na chvíli převzal iniciativu já. Po prvním vyvrcholení zřejmě bylo dost času, takže chvilku vydechnutí, jak to nazvala a rukama mě masírovala záda, celkem dokázala přitlačit, to bylo fajn, pak se věnovala i paži a přešla i k dlani, jenže tohle můžu dostat na normální sportovní nebo thajské masáži a já si chtěl ještě užít jejích luxusních vnad a pipinky. Myslel jsem, že už asi moc času nezbývá, nicméně jsem požádal o změnu a ona ochotně souhlasila a já si opět užíval těch jejích tělesných částí, kterých jsem chtěl. A ona mě skoro přivedla k druhému vyvrcholení, ale já cítil, že už možná přetahuje a že bych potřeboval ještě nějaký čas, tak jsem to utnul, přesto i tahle část byla skvělá. A opravdu, trochu to přetáhla, aby mi vyhověla. Do sprchy jsem šel tedy už sám, abych nezdržoval. Odcházel jsem nadšen a se Sofií se mi to moc líbilo. Odhadoval jsem ji na Ukrajinku, ale pochází z „Belarus“. Česky umí obstojně, její obličej je velice zajímavý, mě se líbila. Pokud máte rádi MILFKY s velkými ňadry a super ochotným přístupem, vřele doporučuji. Pokud vám vadí věk nad třicet a trošku těžší váha a spíše si potrpíte na pružný, sportovní či hubený typ masérky, tak samozřejmě nechoďte.

Hodnocení: (super)
Masáž Pussy Cat, 60 minut, 2400 Kč (já tedy se slevou za 1. návštěvu 2100 Kč), https://tapky.info/?4948,sofie-fantazie-massage-770-199-109-770199109

Sofie-Fantazie-Massage-2-1.webp Sofie-Fantazie-Massage-3-0.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx