Erotické masáže Praha

Mia – Tantra Club

Tyto řádky píšu jen pár minut poté co odešla.

Domluva přes WA bez problému. Přijela za mnou na čas. Outcall jsem zvolil, protože na mé poprvé, by mě neznáme prostředí asi nepomohlo, holt maličko streser. Abych si vylepšil startovací pozici, a taky protože rád ženy hýčkám, připravil jsem si na Miu bublinky s jahodami.

Ačkoli, tedy nemám vícero zkušeností, musím říct, že mě NURU masáž v podáni Mii okamžitě nadchla. Mia, drobná masérka s půvabnou postavou, pevným bříškem, malým zadečkem a božsky pevným poprsím, se ukázala jako skutečná profesionálka. Její přístup byl nejen velmi přátelský, ale také plný jemnosti a péče. Často se tu v recenzích mluví o faktoru X, Mia ho má, ale není to zadarmo, platí, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

Jedním z nejvíce nezapomenutelných momentů byla část masáže, kdy jsem ležel na břiše. Mia po mně doslova klouzala a její doteky byly naprosto magické. Její prsa jsem cítil na každém kousku těla, což přispívalo k naprostému uvolnění a pohodě. Největším zážitkem však bylo, když mi jemně foukla do ucha, což bylo nečekané a velmi vzrušující. Kdyby byla přidala k vystoupení vlasy, asi bych otočku ani nepotřeboval.

Po otočce už věci jen gradovaly, a ač jsem si myslel, že nakonec pohořím, Mia vše, s lehkostí jí vlastní, zachránila přechodem na 69. Když se na mě po mém vrcholu podívala s ulepenou bradou, veděl jsem, že tahle holka je TOPka.

Mia svou práci dělá s vášní a péčí, což je při masáži cítit na každém kroku. Díky ní, jsem si NURU masáž naprosto užil a určitě se k podobnému typu relaxace budu vracet. Kam se hrabou wellness nebo sauna.

Pokud vás zajímají emoce a hledáte nezapomenutelný zážitek plný relaxace a příjemných doteků, rozhodně doporučuji Miu a její NURU masáže.

Outcall NURU masáž, 90 minut v hodnotě 3.800 Kč + 500 Kč taxi.
Extras ofiko nedělá, ale vlastně jo, jen je třeba si ji hýčkat.
https://tapky.info/?4852,mia-tantra-club-722-123-111-722123111
Hodnocení  (super,dobrá)…jakože hoooodně dobrá, dodávám 😉

mia-collage.png

2.9 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx