Erotické masáže Praha

Kitty – Infinity

Kitty tady má několik pozitivních recenzí. Můj zážitek úplně jiný.

Hned první věc – objednávám se k nové masérce Kendy, potvrzuji si masáž Infinity Mix.

Na místě otevře masérka a ptá se, jestli jdu na masáž ke Kitty. Říkám že ne, že jdu za Kendy. Ano, to jsem já. Aha, říkám si, nová máserka, možná ještě neví, jaké jméno v salonu má.

Na pokoji si potvrzuji Infinity mix, předávám 2200 Kč. Kitty/Kendy nabízí extras, odmítám.

Vzhledově je Kitty/Kendy hezká v obličeji, takové výrazné lícní kosti, prsa velmi malá, trochu širší boky. Není můj typ, ale objektivně je hezká.

Jsem odeslán do sprchy. Společná nenabídnuta. Samotná masáže začíná na břiše, B2B, spíš průměrné, chybí erotický náboj nebo něco navíc. Po otčce je to lepší, nějaké B2B, Kitty/Kendy velmi rychle přejde na koníka a snaží se akci dokončit. Po prvním kole tedy ještě zbývá nemálo času. Kitty/Kendy říká, jestli ji nenamsíruji já. Ok. Po chvílí se snažím o povrchové doteky dole, ale jsem upozorněn, že to je extra. Odmítám, atmosféra žádná a přemýšlím, proč jsem si připlácel za Inifinty mix. Tak tam ještě vedle sebe ležíme nějakých 10 minut.

Záverečná sprcha spolčná, ale nebylo o co stát. Žádná erotika a očista také slabá. Co se mi ještě nestalo, Kitty/Kendy mě vyšle ven ze sprchy a ještě se 5 minut myje. Já stojím před sprcháčem a čekám.

Až doma koukám na web… že v Infinity pracuje i Kitty a podle fotek to je ona, nikoli Kendy.

V součtu – slabá masáž, samostatná sprcha započítaná do celkového času, tlačení na extras a hlavně prohození maserky znamená velmi, velmi smutný smajlík.

Hodnocení:

Masáž: Infinity Mix, 2200Kč za 1h

https://tapky.info/?5091,kitty-infinity-spa-603-373-881-603373881-eroticka-masaz

 

 

 

kitty_013.jpg

3.7 6 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 července, 2024 18:43

Přidávám se taky, nechce se mi psát recenze, ale sálón nechutný a Kitty bohužel dost podprůměr za těch cca 6 masáží co jsem byl. První masáž, kde jsem byl vyloženě zklamán.

Halkopino
11 července, 2024 10:19

V čem je nechutný, jako hygiena nebo přístup?

11 července, 2024 11:01
Reply to  Halkopino

Čistota, vypadá to tam levně, prostě…. „bordel“ na pohled.

11 července, 2024 21:05

Pobocka predpokladam Koubkova, ze? Na Halkove to totiz za me vypada dobre, dokonce tam maji i pokoj se saunou a sprchou vevnitr, ten bych popsal jako luxusni. Ale i pokoj se sdilenou sprchou na Halkove vypada v pohode.
Jinak zamena maserky za me silenost…

user1902
12 července, 2024 06:02
Reply to  happy

a ty si bol niekedy na Koubkovej? sice, zevraj na Halkovej bola nejaka rekonstrukcia, tak mozno vyzera uz lepsie, ale inak ano – ak to niekto porovnava s Candy, alebo niecim podobnym, tak Infinity vyzera ako tretia cenova. ale uprimne – to je vec, ktora je asi kazdemu normalnemu jedno. horsi je ten Infinity chaos – fake a silne upravene fotky na urovni rusko-ukrajinskych divno salonov, dva profily pre jednu holku je tiez u nich bezne, dvojita cena sluzieb s nejasne dane co je v nich zahrnute atd atd atd. pre mna to tam byvala kedysi zaruka kvality (ak som prezil komunikaciu s operatorkami, to bolo vzdy za trest), dnes to je loteria s malou sancou na vyhru.

Lion
7 září, 2024 08:16

Tak to je zajímavé s Kitty. Nenechá tě povrchově hladit na intimních partiích, i když jsi si za tu možnost pravděpodobně připlácel, volbou dražší masáže Mix. Navíc může tvrdit, že to dovoluje jen svému příteli. Nedělá French Kiss. Chápu, nemusí. Jiný zde tvrdí, že je jedna z nejinteligentnějších. Vážně? To by se novému klientovi měla slušně představit, což není u ní běžné. Bez zaklepání na dveře vstupuje dovnitř a bez omluvy slušného klienta po 10 minutách čekání v zavřeném pokoji, odmítne. Chápu, může. Pak je to tedy loterie zda masáž bude.

Last edited 9 dní před by Lion
6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx