Erotické masáže Praha

Kitty – Infinity Spa

Před odjezdem na dovolenou jsem dostal chuť na masáž. Tentokrát jsem vybíral podle recenzí a neudělal jsem chybu. Kitty je opravdová dračice a je na ní vidět, že si masáže užívá a je si moc dobře vědoma, co s námi její tělo dělá.

Začali jsme společnou sprchou a hned od začátku mi stál jako telegrafní sloup. Kitty se přede mnou předváděla a všemožně nastavovala. Prohlížela si svoje tělo a ukazovala mi jak je krásná. Já jsem jí mydlil nejprve na zádech, pak zadečku a prsou. Dokonce jsem si před ní klekl, abych pěkně namydlil její dlouhé nohy a trochu si prohlédl, co má mezi nimi.

Po přesunu na pokoj mě začala masírovat na břiše rukami a pak po mě začala jezdit celým tělem. Já si ji prohlížel v zrcadle. Špulila ten svůj zadek a dívala se jestli se dívám. Bylo vidět, že se jí líbí být pozorována. Měl už jsem chuť se jí také dotknout a tak jsem se prostě otočil. Asi jsem jí trochu narušil program, ale když jsem řekl, že ji chci lépe vidět, tak se jen usmála. Chvíli jsem jí v sedě hladil ty její krásné prsa a pak jsem si znovu lehl a Kitty pokračoval ve své B2B sestavě. Lezla po mě, jako by chtěla někam šplhat. Třela se všemožně o mého ptáka a já měl plné ruce práce abych vše ohmatal. Pak si sedla na koníka a začala mě honit za zády a zadečkem jakoby přirážela. Působilo to hodně opravdově. Dívala se mi při tom do očí a měla takový sexy výraz. Postupně zrychlovala a na mě to už pomalu šlo. Trochu jsem jí zpomalil a chvíli se věnoval já jí. Hladil jsem jí na prsou a lehce olizoval bradavky.

Nakonec přešla do polohy 69 a to byl výhled, který se nedal dlouho vydržet. Měl jsem chuť jí ochutnat, ale nechtěl jsem překročit pravidla. Kitty zatím pracovala s mým ptákem, který za moment stříkal jako zahradní hadice.

Chvíli jsme si ještě lehli a lehce se hladili pak jsme se přesunuli do sprchy, která byla stejně erotická jako ta na začátku. Skvělý zážitek, bude se mi na dovolené stýskat.

Hodnocení za mě jasný vysmátý smajlík. Líbí se mi, jak jse Kitty sebejistá. Ví přesně co dělá a co funguje. Od začátku jsem se s ní cítil skvěle. Klidně bych si jí vzal na dovolenou s sebou.

 

c0335022-6446-4b53-bd37-19697c93ae3c-682x1024.jpeg

2.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx