Erotické masáže Praha

Diana – Fantazie

Dianka to je opravdu Fantazie. Potkat tuhle holku nekde na ulici, tak si tu hlavu rozhodne ukroutim. Muj typ, kazdej mame sice vkus uplne jinej, ale myslim ze Dianka se bude libit. Postavicka taky pekna, prdel kulatoucka, prsa mensi do mensi ruky 🙂

Do sprchy se se mnou moc nehrne, ale nedavam na vyber a proste po mym oplachnuti jde ze mou. Rozjizdime tedy uz trosku akcicku ve sprse. Teda vlastne spis ja, Diana mi prijde takova trosku plassi. No asi mam tehle akci mozna za sebou vic nez ona, tak jsem trosku zkusenejsi 😀 Kazdopadne souhra tam byla a uz ze sprchy lezu pekne nabuzenej.

Pokracujeme na matraci, kde velmi rychle zjistuji, ze masaz opravdu neflaka a snazi se. Pry ji to bavi. Takze se necham postupne cely pekne promasirovat a snazim se u toho trosku konverzovat. Dal nasleduje masaz zadeckem, ani tady me nesetri a jezdi po me dost silne. Prdelku ma ale pekne kulatouckou, tak je to moc fajn a nikde nic rozhodne netlaci 🙂 Potom nasazuje romanticke telo na telo, prsty dokaze proplest, pekne vzdychnout do ucha a dat pusu na ucho. Do toho jednou rukou brousi mezi nohy a hodne jemne si zacina pohravat s mym pokladem. Zacina se mi hodne spatne lezet, tak se pomalu otacim otacim, Di se jen usmiva a rika ze se muzu tedy otocit. Pokracujeme ve vasnivem telo na telo. Nos na nos, chvili uvazuju i o prikoupeni libacky, ale vzpomenu si ze ji zdrazili a v penezence mam jen tech 600 co mi vratila. Nechci se pak dohadovat o kilo, takze na libacku kaslu, ale hodila by se, Dianka je fakt moc roztomilej kousek :)Na finale prechazime na 69, kde ji jeste dvakrat zastavim a oddalim, ale pak to proste nejde a poustim to zarazenej jazykem hluboko v Diance 🙂 V 69 jeste pekne pouklizi, takze si vklidu lezim a nechavam doznivat orgasmus s peknym vyhledem. Pak se ke me otoci oblicejem, dostanu pusu a pry jestli pujdeme do sprchy. No musime, hodiny jsou neuprosny a 60 minut je pryc.

Takze spolecna sprcha, uz jen myci a povidaci. Panove, super to bylo a ja se s Di rozhodne nevidel naposled 🙂

hodnoceni super 🙂

Pussycat 1h – 2400 Kc

https://www.tapky.info/?4747,diana-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

1.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx