Erotické masáže Praha

VALENTINA – MATAHARI

Říkal jsem si, že bych po delší době různých ukrajinských masáží měl vyzkoušel něco exotičtějšího a tudíž jsem se začal rozhlížet, zda současná nabídka něco takového obsahuje. Objevil jsem v Matahari salónu slečnu Valentinu, zatím s jednou recenzí; zato s exotickým jihoamerickým původem a dle fotek prvotřídní postavou a výbavou. Objednání bez problémů, salón v samém srdci Prahy dostupný. Vždycky jsem si myslel, že Matahari není úplně jen erotický salón, ale spíše něco na rozhraní blíž k thajským masážím; vzhledem k tomu, že pussycat nenabízí, bookuju body-to body. Při příchodu na recepci mě nejprve zaráží, že tam už stojí další zákazník, což se mi moc často nestává. Nu což, přežijeme. Recepční po dotazu přikyvuje a kamsi volá s tím, že Valentina přijde hned. Mezitím se v hloubky vynoří nějaký pár – zřejmě masérka a zákazník a veřejně na recepci se loučí objetím. To taky vidím poprvé; ale no co, asi slušnej oddíl.

Konečně přichází Valentina a musím říci, že je to skutečně exoticky hezká ženská. Už teď přes župánek je vidět, že čtyřky jsou prostě čtyřky. Jdeme kamsi do sklepení, kde se otevře větší hala s vstupy do jednotlivých masážních pokojíků. K mému dalšímu překvapení v hala sedí dáma tak kolem 35 až 40, evidentně zákaznice čekající na maséra. No, to taky vidím poprvé. Ale to už mě Valentina zavádí do pokoje, dotazuje se na sprchu a zase (proč ta komunikace nefunguje ? na druh masáže). Po sprše začínáme na břiše lehkou příjemnou masáží s !konečně! neparfemovaným olejem; k mému překvapení k repráku hraje potichu jazz. V pár minutách si Valentina natírá tělo a zkouší reakci na ta pěkná prsa. V webu salónu je napsáno, že jsou přírodní, ale moc bych za to nedal, uvidíme po otočce.

Po cca klidné, účinné, ale nudné masáží se sám po cca 20 minutách otáčím a čekám jak bude vypadat masáž v druhé poloze. Valentina natírá hruď (mojí), masíruje nohy, jen ke kamarádovi se moc nemá; no a ten samozřejmě tedy moc nereaguje. Pak zkouší zase body-to-body s tím, že mi střídavě jedním a druhým stehnem přejíždí přes penis. Ale že je to tlak trochu silnější, nic user friendly nebo handy, tak moc reakce se neprojevuje. Pipinu jsem během masáže ani nezahlédnul. Během této polohy zkouším Valentinu trochu hladit na zádech, popř. po prsou, ale zřejmě vítáno to moc není. Erotická hladina mrazu tak minus 80 stupňů. Nakonec tedy zakončuje ručně, ale žádná sláva nebo praxe tam není.

Sprcha, platba a rychle pryč, v hlavě jasno – dle havrana never more.

Shrnuto, smajlík negativní a to i pro salón a jeho disorganizaci na recepci, doporučení k této slečně určitě ne, fotky na webu jí moc nevystihují, tak přidávám, co si myslím, že asi nejvíce.

Body-to-body masáž; 3100.- ; 90 min.;

https://www.tapky.info/?5109,valentina-matahari-salon-773-164-811-773164811-eroticka-masa

Valentina.jpg

4 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx