Erotické masáže Praha

Emily – Rabbit Hall

Rozhodl jsem se poprve vyzkouset Rabbit hall, a protoze Nicol, kterou jsem mel uz nejakou dobu vytipovanou, nebyla dostupna, zkusil jsem dle mistnich recenzi Emily a dobre jsem udelal.

Vstup ve staropramenne na cas a pousti me hned dovnitr. Vita me Emily v cernem zupanku. Jak uz u me byva zvykem, musim se chvilku srovnat s tim, ze holky vypadaji na prvni pohled trochu jinak, nez si je predstavuju a celkove se vzdy musim trochu osmelit. Privitani trochu chladnejsi i od Emily, ale to se rychle meni po prichodu na pokoj. Zde se hned dava do hovoru a potvrzuje, ze zdejsi recenze o jeji upovidanosti budou pravdive. To ze me pomerne rychle shazuje pocatecni nervozitu a za chvilku mi prijde, jako bych se bavil s nejakou starou kamoskou. Jak se u povidani Emily zarovem usmiva nebo směje ji take dodava okamzite na pritazlivosti a ja se zacinam tesit na veci nasledujici.

Na zacatku potvrzuji vyber mix masaze a potvrzuji zajem o spolecnou sprchu. Zaroven si potvrzuju co se z me strany smi. doteky dole jsou bohuzel zakazany, coz je skoda, ale tak uziju si to i jinak.

Pri svlekani si vsimam jeji stihle postavy s peknym zadeckem a tim jak je drobna, vypada fakt mlade. Sprcha ocistna a posleze i prijemne mazlici, zejmena hlazeni zadecku si clovek musi uzivat. Takhle malou prdelku jsem v ruce asi jeste nedrzel:-)

Po chvili se presouvame k samotne masazi. Emily zacina masazi lytek, pote i zad, na zacatku u toho stale dost povidame a smejeme se,  ale neni treba se bat, Emily vi, kdy mluvit prestat a zacit budovat tu spravnou atmosferu. To poznavam jeste na zadech kdyz prejde na B2B a pri klouzani po mem tele mi zacina postupně vzdychat do ucha a zvetsuje ruznymi dotyky postupne narustajici vzruseni.

Vrchol vseho ale prichazi po otocce. Prvni co musim ocenit je jak se Emily dokaze prepnout z kukuce vesele kamosky do pohledu svudne dablice. Jeji neustaly pohled do oci je elektrizujici a ve spojeni s tim co u toho predvadi by ji clovek dal vsechno co u sebe ma. Zejmena jeji rucni prace, se kterou moc neotali stoji opravdu za to. Od pomalych pohybu, ze kterych ve me za chvili uplne mrazilo az po drazdeni žaludu pouze brisky prstu, ze ktereho je clovek za chvili uplne v transu. Stacila by bývala jeste chvile a byl by to snad nejlepsi orgasmus myho zivota. Emily mi vsak chtela doprat jeste dotyky celeho sveho tela a proto me ukazala jeste nekolik dost prijemnych poloh B2B. Kdyz pak sedela na mych stehnech, priklonila se k memu krku a rukou me zacala opet drazdit, tentokrat uz rychleji, vedel jsem, ze se blizime k jistemu vrcholu. Ten prisel v teto poloze, kdy ke mne byla Emily pomerne tesne primknuta a jen jeji ruka pracovala umně mezi nasimi brichy. O to vic byl vrchol intimni a uvolnujici a ja si pri tom mohl celou dobu vychutnavat jeji blizkost, kterou me i po konci jeste nejakou dobu dopřála a hezky jsme se domazlili.

Kdybych chtel, any to bylo uplne dokonale, mozna bych si ten zaver uzil ještě pri trochu volnejsim tempu, rychlost nebyla v tomto pripade pro zakonceni uplne potrebna, ale i tak to byla celkove obrovska jizda, ktera ve me uvonila spoustu endorfinu a kterou musim rozhodne  jeste nekdy zopakovat.

Zaverecna sprcha uz pak byla opet lehce mazliva a Emily se prepla opet do toho pratelsko ukecaneho modu se smichem, ktery ji dela tak strasne kouzelnou a clovek ma pri tom pocit, ze by z ni byla super strestena kamoska, se kterou by po vecerech chodil rad pokecat na pivo a vracel se dobity pozitivni energii. Za me zatím nejlepsi zazitek z masaze, s jakym jsem kdy odchazel.

Masaz mix

1h

1800kc

admin edit: https://tapky.info/?3975,emily-rabbit-hall-774-910-918-774910918

😀super

IMG_1126.webp

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx