Erotické masáže Praha

Stella – Rabbit Hall

Cca měsíc zpět jsem se objednal ke Stelle. Nalákaly mě recenze, které jsou všechny vlastně top. Samozřejmě také foto na webu udělalo své. Příchod do salonu klasika, ve Staropramenné je málo lidí, po ránu ideální.

Přivítala mě jiná slečna a odvedla na pokoj. Po chvíli přišla Stella, která působí velmi vyspěle. Ptá se na masáž, volím mix a vodu. Předal jsem dárek, ze kterého měla radost. Pak společná sprcha, museli jsme přes chodbičku, takže akce 007. A sprcha, tak ta byla hodně kontaktní. Stella ví co máme rádi a je hodně pečovatelská. Přemluvila mě k tomu, abychom první kolo dali už ve sprše. To bylo na mě asi moc brzy, opadla ze mě velká část vzrušení.

Masáž na břiše byla velmi erotická, Stella se věnuje okolí penisu, hráze apod. Vzdychání a proplétání prstů taky. Jde vidět, že to má sehrané. Promasírovala mě dobře, záda, nohy. Takovým pomalejším tempem, pak zapojila i celé těle a klouzala se po mě. Po nějaké té minutě mě vyzvala k otočení.

Masáž tělem, nastavování se v zrcadle, s tím počítejte. Penisu se věnuje hodně, masíruje i jinými částmi svého těla než jen rukami. Druhé kolo šlo už trochu těžce, takže mohla na plno využít všechny svoje techniky a že jich bylo. Pak mě chvíli masírovala nohama a u toho si občas projela prsty ve svém rozkroku. Pak se zase vrátila k b2b, masírovala penis a jelikož už bylo na čase, tak se do toho pořádně opřela a různými technikami mě dovedla ke druhému orgasmu. Trvalo to déle, protože hodně vzrušení opadlo po tom prvním.

Po utření jsme ještě chvíli leželi a povídali si. Řekla dost věcí i o sobě a vyprávěla různé zážitky. Za mě super masáž, ale něco jsem si na tom neuměl úplně užít, asi mi vyhovuje jiný přístup.

Erotický mix

60 min

1 800 kč

https://www.tapky.info/?4495,stella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

IMG_3870.jpeg

2.5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
5 července, 2024 00:06

V poslednich dvou recenzich ti chybi celkovy hodnoceni. U ty minuly, ok, dalo se to prejit. Tady uz je to horsi, tvoje veta “Za mě super masáž, ale něco jsem si na tom neuměl úplně užít, asi mi vyhovuje jiný přístup.” moc jasna neni. Takze tentokrat bez listku a
pro priste tedy nezapominej davat to celkovy hodnoceni na konec jak je napsano v navodu 😉
A tahle recenze je teda 🙂 nebo  😐 ?

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx