Erotické masáže Praha

Vanessa Candy shop

Po delší odmlce jsme navštívil Candyshop masáže. Vybral jsem si novou slečnu Vanessu a nemohl se dočkat zvědavostí. Vanessa na mě čekala pod schody v šatech s obrovským výstřihem. Hned jsem si potvrdil, že fotky sedí. Byl jsem odveden na moc hezký pokoj, kde jsem se svlékl a mazal do sprchy. Vanessa ani chvilku neváhala a přidala se ke mně. Hned se ke mně přitiskla a začala pusinkovat a masturbovat. Bylo to tak erotické, že ji asi po 2 minutách říkám, že to nemohu vydržet. Ona odvětila, že se mám udělat už ve sprše, že pak teprve začne jízda, ať něco vydržím😂 no vyklepala mě jak sirku dost rychle, usušila a poslala na postel.

Ulehám na břicho a začíná masáž zad. Má to neuvěřitelě v ruce. Drtí mi záda, trapéz, lýtka jak chlap. Poté se natírá olejem a začiná celotělová masáž. Jezdí po mně celým tělem, heká do ucha, kouše, líbá. Jak s milenkou. Přitom mi ho neustálé dráždí a škrábe nehty. Dokonce mi šteluje ruce, abych si brál s bradavkami. Pro mě jako stydlína to je ideální přístup. Přesně po 30 minutách je otočka na záda.

V poloze na záda se ihned začíná věnovat penisu a už ho dokonce masáže nepustí z ruky😂 celým tělem opět klouže, pusinkuje, kouše. Je skvělá. U toho všemožně střídá polohy, abych měl pěkný výhled. A přitom mě šteluje ruce, abych si mohl ošahat opravdu nádherný prsa. Nakonec se přitulí, zakousne do ucha a rukou mě dovede do zdárného konce. Potom vše mě objímá a dobrých 5-7 minut na mně leží.

Pokud si myslíte, že je konec jako jsem si myslel já, tak jste na omylu. Ještě jdeme do sprchy a začíná mytí těla a u toho pokračování v masturbaci. Opravdu se Vanessa snaží, dokonce i o 8 minut přesahujeme čas, ale už se nám to nepodaří. Už to prostě nešlo😂 nakonec se strojím a odkulhávám do auta. Tak tohle byla jízda.

Vanessu rozhodně doporučuji, jedna z nejlepších masážích života. Holka je krásná, prsatá, dá se s ní povídat česky, ač je cizinka. Je to dračice.

Body to body

60 minut

2000 + dýško

🙂

admin edit: https://www.tapky.info/?5118,vanessa-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

vanessa-8-2-1.jpg vanessa-5-2-0.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx