Erotické masáže Praha

Sakura – Fantazie Massage

Už delší dobu jsem chtěl navšttívit nějakou asijskou krásku. Zaukaja mě Sakura, jednak svými fotkami a mírami, tak i skělými recenzemi a musím říct, že návštěva stála za to. Objednal jsem se přes WhatsApp den předem, komunikace celkem bez problémů.

Přišel jsem do salonu trochu dříve a tak jsem okoukl okolí a zašel hned vedle na kafe. Vchod je hned u zastávky autobusu a je okolo celkem rušno, ale řekl bych, že nikdo neví, že je tam salon.

Odpočítával jsem minuty u kafe a pár minut před celou zvoním u vchodu. Jsem vpuštěn dovnitř a pokračuji po schodech dolů do sklepa. Chvíli stojím před kovovými dveřmi a čekám co bude dál. Už jsem trochu nervózní, jestli stojím před srpávnými dveřni a v tom uslyším šramot a otevření. Přivítala mě Sakura rovnou anglicky. Pěkně jsem jí pozdravil a dal pusu na tvář. První dojem byl ohromující. V obličeji je nádherná, pravá japonská gejša. Zavedla mě na pokoj a ptala se jakou mám masáž a jestli nechci něco navíc. Zůstal jsem u předem domluvené masáže Erotický mix. Zeptala se na společnou sprchu a já řekl, že určitě ano a Sakura odběhla.

Sprcha byla přímo na pokoji, je to takový sprchový kout s umyvadlem. Odložil jsem si a šel nařídit vodu. Chvíli jsem se sprchoval sám a netrpělivě čekal na Sakuru. Za chvíli přišla a ronou vklouzla za závěs přímo ke mně a nalepila se na mě. Cvíli jsme se navzájem hladili a bylo vidět, že Sakura je akční. Nezaznamenal jsem žádný ostych, chvíli mě mydlila, pak trochu pohonila, pak se otočila zadečkem a já jí muchlal krásné pevné prsa. Pro mě zatím nejlěpší sprcha jakou jsem zažil (moc jich zatím nebylo). Musím říct, že ve skutečnosti vypadá mnohem lépe než na fotkách salonu.

Po osprchování se přesouváme na lůžko a Sakura začne s masáží. Poctivě mě masíruje od nohou až po krk. Pak postupně zapojuje nohy a kolena, pak i lokty. Poznávám v tom prvky thajské masáže. Pak po mě začne jezdit těmi svými prsy a občas mi vzdechne do ucha. Já vše pozoruji v zrcadle a pohled je to parádní.

Po otočce začně opět od nohou a jde postupně nahoru. To už to nevydržím a sednu si a hladím jí na prsou a lehce lížu bradavky. Vypadá to, že se jí to líbí a tak v tom ještě chvíli pokračuju. Pak znovu ulehnu a Sakura jezdí břichem a stehnem přes mého stojícího ptáka a já se stále sápu po jejích prsou. Sakura se u toho usmívá, vidí, že jsem z ní úplně mimo.

Pak přejde do pozice na koníčka a svojí kočkou jezdí po ptákovi nahoru a dolů až si říkám, jestli bych si neměl nandat šprcku, protože každou chvíli vklouzne dovnitř. Sakura asi ví co dělá a já si užívám opravdový pocit soulože a hnětu jí při tom její prsa a snažím se přirážet. Sakura měmí tempo, ale já už dlouho nevydržím a je to venku. Sakura mě pěkně vymačká až do konce a lehne si ke mně a jen tak se hladíme.

Závěrečná sprcha je také hodně kontaktní a mě už zase stojí. Na druhé kolo to nevidím, ale za Sakurou se určitě někdy vrátím.

  • Název (druh) masáže: Erotický mix
  • Délku masáže: 60 minut
  • Cenu za masáž: 1700 Kč (využil jsem slevu Tapky, normální cena 2000,-)
  • Hodnocení recenze:
     (super,dobrá)

https://tapky.info/?5049,sakura-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

 

2.webp

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx