Erotické masáže Praha

Lili – Secret Place

Další návštěva staršího data. Lili se ale před nedávnem objevila v rozvrhu, tak aktivní občas bude.

Lili – Secret Place

Objednání přes WhatsApp většinou bez problémů. Jindy jim odepsat chvíli trvalo.

Před vchodem pár minut čekání. Z několika návštěv se mi povedlo být do minuty v salónu i stepovat přes pět minut venku.

Prostředí salonu mi jako takové nevadí. Je to ve sklepě, ale vkusně vybavené a působí čistě. Osvětlovače si půjčili od králíka a koupelnu z Le Velour. V překladu, rudá tma a malý sprcháč. Společnou jsem tam teda už měl, ale ne s Lili.

Hlavní je masérka. Lili je fakt kočka. Drobná, s perfektní postavou. Nádherné pevné troky, výstavní zadek, ploché bříško. Hezká v obličeji. Vzácný případ toho kdy fotky masérce ubírají. Už jen kvůli tomu plánuju opáčko, až se zas objeví na rozvrhu.

Přístup na úvod trochu profi. Tuším, že pověstné GFE se nestane a na úvod si Lili drží docela odstup. Po mém ulehnutí na futon je najednou o dost vřelejší. Romantika to neni, ale jako s velmi sexy kamarádkou ano.

Rukama se vůbec nezdržuje. Rovnou rozjíždí docela husté tělo na tělo. Tady chvílím dvě super položená zrcadla. Lili registruje, že se mi dost líbí a krásně se nastavuje. Sem tam zavzdychá do ucha, sem tam prohrábne kulky. Otočka lehce před půlkou v plné polní.

Na zádech se masáž nese v podobném duchu. Jen ruce používá méně. K udržení napětí si bohatě vystačí s ostatními partiemi. Hodně používá k masáži i zadek. Když po mě takhle přejížděla propnutá jak luk, tak jsem měl co dělat.

Doklouzali jsme se ke zdařilému konci. Chvilku mě objímá než jsem poslán do sprchy.

Po spše Lili přepla zas do formálnějšího stavu. Řemeslně masáži nemám co vytknout a Lili je kočka. K celkové dokonalosti tomu ale trochu chybělo.

Větší výtku mám k Secret Place jako takovému. Pokud se chcete potkat jen se svou masérkou, tak je šance že to nevyjde. Ostatní dívky jsem tam viděl několikrát a i srážka s dalším klientem proběhla. Já jsem značně otrkaný. Vzhledem k stísněnosti prostor nic pro stydlivější jedince.

Tělo na tělo, 2000 za hodinu,

Hodnocení

https://www.tapky.info/?4683,lili-secret-place-606-566-696-606566696

1000010108.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx