Erotické masáže Praha

Lily – Fantazie Massage

V tomto salonu poprvé. Poloha ideální asi minutku od metra. Přivítala mě nádherná víla Amálka… tedy Lily, ale trochu mi svými rozpuštěnými dlouhými světlými vlásky a malou postavičkou připomněla jednu večerníčkovou postavu… Lily je krásná a působí velice nesměle, což mě celkem rajcovalo. Moc toho nenapovídá a když něco řekne, tak buď šeptem nebo jí není rozumět. Se společnou sprchou souhlasí, ale mám na ni počkat, prý přijde asi za 6-7 minut! Tak tedy čekám. To si všechno nemohla připravit předem?

Když přijde, jde hned ke sprše, zády ke mně shodí osušku, rukama si cudně zakryje prsa a vejde do sprchy. Páni, to je ale postavička! To je parádní prdýlka! Působí tak stydlivě, i ve sprše stojí jen těsně u mně, takže na ni přes vršek její hlavy ani nevidím, pak špitne, ať se otočím a myje mě zezadu, jen mě oplachuje, skoro žádný kontakt, když se opět otočím, tak si přidřepne a důkladně mi omývá mého ztopořeného ptáka, který se jí houpá jen pár centimetrů od jejího obličeje. Má při tom takový soustředěný výraz, tohle bylo docela vzrušující.

Masáž – vybral jsem si mix – začíná jemnou ruční prací, od nohou po záda. Výhled na ni v zrcadle překrásný. Prsa ji visí extrémně hodně – spíš připomínají dva prázdné vaky visící kůže se světlými a nevýraznými bradavkami. Nejhezčí na ní je zadeček a pohled na něj a její pipinku zezadu. Když konečně přejde k B2B, začíná se mi ta masáž fakt líbit – nádherně jemně vzdychá, její obličej se nachází blízko toho mého, její doteky jsou velice příjemné.

Po otočce chvilku nuda – sedí mi delší dobu někde u kotníků a věnuje se mýmu ptákovi. První minutku dvě to je celkem fajn, ale pak už je to nějak dlouhé. Už se chystám něco říct, když v tom se na mě vrhne a konečně to začíná nabírat grády a velké intimnosti. Je půvabná, pružná, krásně se vlní. Působí hodně mladičce, i když podle profilu je jí 26, vzhledově bych ji tipoval tak max na 20. Moc jsem si to s ní užil. I když jsem přišel o 10 minut pozdě, hodinu mi nezkrátila. Možná jsem si měl vybrat pussycat (jestli ho dělá), protože její pipinky jsem si moc neužil, ale jinak – jsem spokojený.

Hodnocení: (dobrá)
Masáž Mix, 60 minut, 2000 Kč, https://tapky.info/?4803,lily-fantazie-massage-770-199-109-770199109

Lily4-Fantazie-Massage.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx