Informace

Za recenzi 10x masáž – červenec

začátkem srpna vylosuji 10 výherců !

Vyslosovaní výherci si budou vybírat podle pořadí v jakém budou vylosováni z těhto výher:

90 minutová VIP masáž v ceně 5400 Kč v masážním salónu Avalon Club, který tuto cenu věnoval.  (Masáž probíhá ve VIP zóně, kde je samostatná masážní místnost a také relaxační zóna s vlastní hudbou. V této místnosti je také bazén, vířivka a sauna které je možné využít spolu s masérkou)

– hodinová VIP masáž v ceně 2500 Kč v masážním salónu Tantra Club, který tuto cenu věnoval.

– hodinová Infinity Mix masáž v ceně 2400 Kč v masážním salónu Infinity Spa , který tuto cenu věnoval.

– hodinová Lingam masáž v ceně 2200 Kč v masážním studiu Le Velour , který tuto cenu věnoval.

– hodinová Tělo na tělo masáž v ceně 2000 Kč v masážním salónu Candy Shop Massage, který tuto cenu věnoval.

– hodinová Tělo na tělo masáž v ceně 2000 Kč v masážním salónu LoveMe Massage, který tuto cenu věnoval.

– hodinová erotickou masáž v ceně 1900 Kč v masážním salónu Luxury Grand , který tuto cenu věnoval.

– hodinová Body to Body masáž v ceně 1900 Kč v masážním salónu Fantazie Massage, který tuto cenu věnoval.

– hodinová masáž “Erotický mix” v ceně 1800 Kč v masážním salónu Rabbit Hall, který tuto cenu věnoval.

– hodinová Mix masáž v ceně 1800 Kč v masážním salónu Red Bed, který tuto cenu věnoval.



Do slosování bude zařazen každý kdo v tomto měsíci napsal (nebo ještě napíše) recenzi na jakoukoli masérku z Prahy.

První lístek do slosování dostane nový člověk až od čtvrté recenze = za první tři recenze nedostane nic, za čtvrtou a za každou další recenzi na masáž dostanete jeden lístek do slosovacího osudí, takže čím více recenzí, tím větší šance na výhru. Aby se recenze počítaly (i ty první tři) tak musí být správně napsané podle podmínek níže.


Podmínky:

  • musí se jednat o smysluplnou recenzi, včetně popisu masáže. Nikoli jen o pár vět ! Pište raději více včetně popisu masážních technik a jiných praktik, než méně 😉
  • slečna musí být v době publikování recenze aktivní = musí mít dohledatelný inzertní odkaz a musí být z Prahy
  • recenze musí obsahovat pořádnou fotografii slečny, nikoli pouze miniaturu
  • nesmí se jednat o jedinou dosavadní recenzi autora, recenzi která zavání promotérstvím, nebo opakovanou recenzi na stejnou slečnu
  • recenzent nesmí mít zde na serveru více jak jeden nick
  • recenze musí obsahovat POUZE JEDEN LINK a to link na profil dívky který má na tapky.info, pokud takový profil nemá tak odkaz na její profil na stránkách podniku, či jiném inzertním webu.
  • recenze musí obsahovat druh, délku a cenu služby.
  • recenze musí být zveřejněna pouze zde, žádné kopie na jiných serverech
  • recenze musí obsahovat Hodnocení recenze ve formě smajlíku:
    (super,dobrá)
    (průměr, nic moc)
    (špatná, propadák)

Pokud budete první kdo napíše recenzi na prozatím nerecenzovanou masérku ze salónu který se prezentuje v levém sloupci na stránce https://www.tapky.info/ tak získáte 3 lístky do slosování. Pokud budete druhý tak dostanete lístky do slosování dva. Pokud budete třetí nebo každý další tak dostanete lístek do slosování jeden, tak jako to bylo do teď. Samozřejmě pište recenze i na slečny z jiných salónu, nebo sólistky, ale za ty bude jeden lístek i když budete první nebo druhý.


Dole v tomto příspěvku budu aktualizovat vstupenky do slosování = seznam Vašich jmen podle toho jak jste psali recenze. Seznam je aktualizován jednou denně, takže pokud tam nebudeš a splnil jsi pravidla tak se ozvi až poté co se tam objeví lidé kteří psali recenzi až po tobě. Chyba se stát může, tak je dobré si to pohlídat.

Tento seznam použiji ke slosování = bude vložen do online losovací aplikace random-winner a umístěn zde odkaz na losování.

Výherci následně obdrží poukaz do emailu pod kterým jsou tu registrováni. Poukaz nezavazuje k psaní recenze, ale pokud se podělíte budeme určitě všichni rádi. Poukaz na místě nejde vyměnit za jinou masáž či službu

Pokud by někdo z Vás (kdo píše recenze) ve slosování být nechtěl z jakéhokoli důvodu, tak tady stačí napsat do komentáře a do slosování Vás zařazovat nebudu.

Pokud by byl na druhém případně dalším místě vylosován stejný recenzent tak vyhrává další v pořadí …. prostě aby jeden recenzent nebral dvě výhry 🙂

O výherci ví pouze majitelé, nikoli personál, takže se nemusíte bát provalení Vaší identity.
Poukazy platí pouze jeden měsíc, pokud se sami se salónem nedomluvíte jinak.

Výher je hodně, takže výherci budou muset reagovat trošku rychleji, abych s tím neztrácel tolik času. Losuje se první, maximálně druhý den v měsíci a výsledky jsou mezi 18-21h, takže se sem podívejte a pokud vyhrajete tak reagujte co nejdřív na email který ode mě dostanete.

Není potřeba odpovídat co nejrychleji, ale do 48 hodin. První právo volby masáže má první vylosovaný, pak druhý (samozřejmě už si nemůže vybrat tu co si vybral první), pak třetí …. až po posledního který obvykle dostane to co zbyde 🙂 CHÁPEME ? 🙂

Rovnou si tedy můžete sestavit svůj žebříček masáží podle toho kterou výhru byste chtěli, protože ten po vás po všech výhercích budu chtít poslat. Podle toho které masáže si vyberou výherci před vámi dostanete tu nejvýše postavenou výhru ve vašem žebříčku která bude ještě k dispozici.

Pokud nezareagujete do 48 hodin tak přijdete o možnost výběru masáže a získáte poslední která zbyde. Pokud nezareagujete do 5 dnů tak vaše výhra úplně propadá.

Aktuální losovací osudí:

entity
entity
nitraM

 

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx