Erotické masáže Praha

Nikol Tantra Club

Libí se mi mladé štíhlé holky, proto padla moje volba na Nikol. Po zazvonění se hned dostávám dovnitř a hned pod schody mě vítá Nikol v černém župánku. Představoval jsem si ji lehce jinak, ale čím déle se na ní dívám, tím víc se mi líbí. Krásné pronikavé oči, mladý obličej, výrazné rudé rty, které mi přijdou i pres úpravu uplne v pohode.

Po vstupu na pokoj Nikol nabídne pití, potvrdíme si vyber VIP masáže, kterou hned platím (akci happy hours jsem ji musel pripomenout, jinak chtěla plnou cenu) a jde se dopřipravit. Po 3 min se vrací a domlouváme společnou sprchu. Při svlékaní se potvrzuje, ze postavu ma nádhernou a uz teď jsem s výběrem spokojený. Potvrdim si jeste, kde vsude se muzu dotykat a potvrzeni, ze vsude je samozrejme potesujici.

Ve sprse probiha uvodni ocista, kterou ma Nikol ve sve rezii, ja nezahalim a pri hlazeni jejiho zadecku uz je kamarad v pozoru. Vzajemne se prozkoumame po celem tele, tiskneme se na sebe, kdyz si s nim zlehka pohraje, projedu ji parkrat mezi nohama i ja a uz z teto casti jsem poradne nazhavenej.

Samotna masaz zacina od lytek a postupne se presouva smerem nahoru. Musim rict, ze i tato cast byla prijemna a Nikol masirovat umi.  Protoze sem vsak vetsina z nas chodime z jineho duvodu, Nikol brzy prejde do masaze b2b a tady to uz zase zacina byt zajimave. Citit jeji kluzky naolejovany zadecek, po zmene polohy zase mensi, ale o to drazdivejsi prsicka…kdyz k tomu jeste pridala obcasne zazvzdychani do ucha, bylo dole zase pekne tvrdo.

Otocka pak byla asi v polovine, a zde to bylo samozrejme jeste zajimavejsi. Nikol se po me klouzala na vsechny zpusoby a ja si pri tom uzival pohled a dotyky jejiho mladého tela. Kdyz se pak otocila do polohy 69, mohl jsem si konecne poradne uzit i jeji broskvicku, ktera byla z tech par cm k nakousnuti. Vedel jsem, ze v tehle poloze to nebude mit asi moc dlouheho trvani a kdyz to vzala Nikol pevne do ruky na strane jedne, nechtel jsem ji zůstat nic dluzen a venoval se ji dotyky na strane druhe. A v teto poloze jsme to i zakoncili, kdyz to byl naprosto uvolnujici finis, po kterem jsem byl rad za jeji prituleni, kdyz jsem mohl cely zazitek takto prijemne chvilku vstrebavat.

Na konci probehla spolecna sprcha, kdy uz jsme se jen tak lehce hladili a postupne smerovali k rozlouceni. Pri tom probehlo prijemne objeti a sladka pusa na krk, ktera mela diky jeji vyrazne rtence pozdeji usmevnou dohru, ale o tom uz jindy:-)

Celkově skvělý zážitek, ktery splnil ocekavani a Nikol je opravdu krasna a sikovna mlada holcina.

VIP masaz

60min

2300kc

😃super

https://www.tapky.info/?4807,nikol-tantra-club-722-123-111-722123111

IMG_1088.jpeg

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx