Diskuze

Je ok si např. u masáže na zádech sednout?

Možná hloupá otázka, zatím nemám tolik zkušeností, ale jak tu čtu komentáře a diskuze tak mi příjde, jestli něco nedělám špatně.

Celkem se bojím, abych nebyl za úchyláka a nepřekračoval hranice, a jo jasně je určitě lepší se ptát, ale taky mě zajímají obecně zkušenosti.

Několikrát tu bylo taky zmíněno, že pokud je člověk moc pasivní a masáž delší, tak to masérku nebaví. Což chápu, a proto se taky ptám, protože mi tak trochu připadá když ležím na zádech a ona po mě klouže a půl hodiny honí že je to doslova handJOB a nemůže jí to až tak bavit.

Možná jsem ten typ co chce aby to bylo i pro ní lepší než průměrný zákazník, a určitě by mi dělalo dobře, kdybych tomu mohl nějak pomoct, ale nechci zase dělat něco co se nemá.

0 0 votes
Hodnocení recenze
17 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 července, 2024 12:33

Bratře ve zbrani, ona honí 8-16 pinďourů denně, to bys musel vytahovat králíky z klobouku aby jí to bavilo. Důležitý je aby to bavilo tebe. Ty jim tam nedáváš 2 litry za hodinu abys je tam ještě bavil a vymejšlel program, ty si zákazník a ty jsi král o kterýho se má hodinu pečovat. Buď slušnej, čistej a upravenej, tak jí to nejvíc zpříjemníš.

1 července, 2024 14:49
Reply to  benedikt

Jak už jsem psal, nejlepší co můžeš udělat je bejt slušnej, přinýst tam dobrou náladu (ne bejt ve stresu) a základní hygiena. Najdi si sekci „očima masérky“, tam to holky dobře popisovaly a máš tam detailní odpověď na tvojí otázku, viz. TADY.

2 července, 2024 06:47
Reply to  benedikt

No tak nedočkal ses odpovědi, protože tvoje otázka je dost špatně položena. Jak ze se posadíš? Co od toho očekáváš?
Myslíš to tak, že to je nějaký poloerekční stav, když erekce je stání? (vtip)

K podstatě, nemyslím že by to bylo něco co masérce bude vadit. Pokud si zaplatíš líbání, tak v tom vidím velký smysl, pokud máš normální masáž, tak co „navíc“ dostaneš.
Ale když se holky zeptáš jestli můžeš tak nebude problém, není to žádná ofenzivní otázka, poloha.
Jinak Teda osobní názor je, že mi to u té normální masáže dává smysl spíš při otáčení na záda a masérka si tě pak následně uloží, nebo naopak až po vyvrcholení. Teda pokud myslíš něco delšího, jestli myslíš, že se posadíš na minutu a pak bude pokračovat v leze tak to moc overthinkuješ.

1 července, 2024 20:39
Reply to  benedikt

Vám to dobře jebe, „8-16 pinďourů denně“?  😂  To kam chodíte na tyto gang-masáže?

1 července, 2024 20:51
Reply to  Sktr

To jsem logicky nadsadil abych zduraznil point, ale znám masérky co daj 8 za den běžně (když jí tam choděj frajeři na pul hodiny)  😂  Je dost podniku kde to maj jak na běžicim pasu

user1902
1 července, 2024 17:34

mas dve moznosti, bud sa spytat a mozete sa spolocne zasmiat na svojej hanblivosti, alebo si podla hesla „lahsie sa pyta o odpustenie ako o dovelenie“ jednoducho skus to „zrezirovat podla seba“ a ked povie nie, tak to ber ako nie a kasli na to a skus s dalsou. ako ti tu pise willsmith – ked si mily a slusny a vedia, ze nebudes prekracovat ich hranice, tak nemaju problem ta nechat iniciovat dalsie dianie. (samozrejme, ked nepocitame podniky, ktore sa hraju na tantru a podniky, kde sa priplaca aj za to, ze sa na maserku podivat a vzajomna masaz a dalsie blbosti su sucastou priplatkovych sluzieb)

2 července, 2024 08:03

Nehledej v tom nejaky slozitosti.Jak tu pisou ostatni, je potreba si naznacit, rict, pozadat tak abys sis to za ty prachy uzil. Ze se posadis, natocis, to je normalni, to nezadas nic tajnyho ani zakazanyho.

Musis si ale vybirat podniky, kde se neboji vzajemnych dotyku a chodit tam cistej, navonenej a milej. Dodrzovat jejich pravidla a zbytek je na tobe.
vVcera jsem byl na masazi, v pulce jsem si k maserce sedl, bylo to hodne kontaktni b2bcko, a me nebavilo jen lezet, maserka s tim nemela zadny problem.

user1902
2 července, 2024 18:35
Reply to  benedikt

mas precitane, tak chod a skumaj a testuj a investuj aj svoje peniaze, nie len nase. tie skusenosti a to „jak vsichni vi“ stalo nemalo penazi a casu nas vsetkych a omyly a navstevy roznych pochybnych miest a maserok k tomu patria. kto sa boji, nech nechodi do lesa.

2 července, 2024 23:33
Reply to  benedikt

Posadit se muzes v kazdym podniku, duvod proc je dobre mit povolene vzajemne doteky je proto, aby si maserka neodsedla pryc od tebe. Do Rabbitu nechodim, ale pokud umoznuji vzajemne doteky tak i tam to bude dobre.

2 července, 2024 22:45

Jak ti tu vsichni doporucuji, je to hlavne o tom se s maserkou normalne bavit, rict ji narovinu sva prani, byt prijemny a slusny. Za sdeleni sveho prani se nemusis nijak stydet (pokud jsou samozrejme podle pravidel), protoze nic vic intimnejsiho, kdyz uz jsi s ni nahy a co spolu delate, asi neni  😊 . Pokud mas rad GFE, zkus ji pred sprchou navrhnout, ze si ji sam rozbalis. Pri tom se da uzasne a v ruznych polohach mazlit. Ale to vetsinou funguje az pri opackach. Hodne se da dohodnout i ve sprse. Parkrat jsem slecnam navrhnul, ze muzeme ve sprse zustat celou hodinu, ale to mi zadna zatim nesplnila, asi kvuli spotrebe vody…  😂 . A masaz maserek je bezvadná aktivita take. Proste zkousej, experimentuj, ale hlavne komunikuj a bud mily. To je klic k dobre stravenemu casu.

3 července, 2024 22:45
Reply to  benedikt

No vidíš, už máš za sebou skoro první recenzi, tak doufám, že brzy napíšeš i něco o těch masérkách a předáš své zkušenosti dál.

Ta zkušenost je opravdu individuální a nepřenositelná. Každá masérka je jiná, každá tu práci dělá z nějakého jiného důvodu a každá má míru osobní intimity nastavenou jinak. Některá masérka si doteky fyzicky užívá, jiná to velmi profesionálně hraje a jiná ti dá zákaz. Někdy to jde poznat, někdy ne. Hodně toho, co ti masérka dovolí jde posunout právě tvým přístupem. Ale nečekej že ti ti dá někdo v recenzích univerzální radu, protože taková neexistuje a i v recenzích vidíš, že se často recenze a zkušenosti na tutéž slečnu diametrálně liší. To zjistíš, jak se tu říká, průzkumem bojem a sám jsi už nabral hodně cenných zkušeností.

Jestli opakovat nebo ne, na to se také názory různí. Spíše ale ne, protože první zážitek bývá většinou nepřekonatelný a pak si jenom zkazíš pěkné vzpomínky, když to podruhé bude horší (aniž bys to ty mohl nějak vědomě ovlivnit). Jde o zážitky na dlouhou dobu a pokud je super, je škoda si ho tím dalším zkazit, ale kdo ví? No a další level je stálý zákazník, který chodí opravdu často, dobře se za tu dobu znají a s masérkou si nastaví nějaký ustálený styl. Mě osobně tento model nevyhovoval, protože po pár návštěvách to už sklouzlo do rutiny. Ono taky co taky pořád vymýšlet. A navíc jsem se chtěl vyhnout vybudování závislosti na jedné masérce, což může být nástraha masáží.

Je dobře, že o masérkách přemýšlíš jako o lidech a chceš jim to maximálně zpříjemnit. Mám to tak stejně. Ale je tam opravdu řada úskalí, hlavně když se se slečnou poznáš důkladněji. Proto ať je ten erotický zážitek jakýkoliv a slečna jakákoliv, většina zde ti poradí že je potřeba si vychutnat sílu daného okamžiku na masáži, ale jakmile se za tebou zavřou dveře salonu to vytěsnit z hlavy. Takže jestli se tvé dotyky na masáži slečně líbí, je to sice milé, tebe to taky hodně potěší, ale pokud bude tento cíl u tebe převažovat, může tě to odvést od podstaty věci (ty jsi zákazník, ty máš být obsluhovaný) a můžeš si s masérkou zadělat i na dobrý bordel v hlavě.

Tak hodně štěstí a napiš taky na oplátku nějakou recenzi.

17
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx