Erotické masáže Praha

Vivien – Studio Le Vour

Chcel som skúsiť niečo nové a zaujala ma akcia v Le Vour Naša srdcovka v podaní Vivien. V jej podaní je to strip dance + lingam a to celé v štýle burlesky.

Podnik: Objednanie bez problémov cez reservio a následné potvrdenie cez SMS/WA. Podnik je pekný, čistý, tématický, sprcha pred aj po solo a mimo masážnu miestnosť.

Vzhľad: Vivien je veľmi štíhla kočka s vypracovaným zadkom, menšími ale peknými prsiami a milou tvárou. Tetovania som si nevšimol, pearsing len v pupíku. Keďže išlo o tématickú masáž, začala oblečená v korzete a spodnom prádle. K tomu niekoľko doplnkov ako rukavičky, veľké náušnice a náhrdelník, pierko vo vlasoch atď. Z celého som mal pocit, ako keby som bol niekde medzi kabaretom a westernom.

Osobnosť: Je ústretová, ochotná, niet čo vytknúť. Za celú dobu sme skoro neprehovorili okrem inštrukcii a pár viet na zaver, ale to je skôr z mojej strany. Radšej si to užívam v tichosti.

Striptíz: Vivien si ma posadilo na postel a začala predvádzať rôzne sexy tanečné kreácie a do toho sa pomaly vyzliekať. Hádzala po mné kúsky oblečenia a s niečim ma zase nechala, aby som jej pomohol. Nebolo to zamerané na kontakt, skôr na vizuálnu stránku.

Masáž na chrbte: Keď zo seba už všetko zhodila, prešli sme plynule na masáž. Mal som trochu obavy, lebo si kľakla medzi moje nohy. Našťastie sa začala postune presúvať vyššie a vyššie a predviedla mi veľmi slušné ródeo. Nebola to klasická lingam masáž zameraná od začiatku na endgovanie, popravde kamoša do rúk zobrala poriadne až poslednú minútu. Väčšinu času to boli rôzne provokatívne polohy, nechala ma vychutnať si jej prsia, 69 v rôznych blízkostiach atď. Ku koncu prešla na imitáciu niekoľkých sexuálnych polôh a to sa už nedalo vydržať. Dopĺňala to akurát GFE prvkami ako vzdychanie, okusovanie ucha, často sa mi pozerala do očí.

Po masáži: Po masáži utretie, chvíľu sme ešte poležali, potom solo sprcha a odchod.

Záver: Viviem je štíhla prirodzená kočka s pekným zadkom aj prsiami. Masáž bola čisto erotika, ktorá postupne gradovala. Celým priebehom, špeciálnym kostýmom a prístupom to bola jedna z najjedinečnejších masáží, na akých som kedy bol. Vivien môžem rozhodne odporúčiť a zrejme ju pôjdem zase pozrieť, keď budú mať nejakú zaujímavú kaciu v LV.

Masáž: 60min Kabaret na dlani (striptíz + lingam masáž v štýle burlesky) 2400Kč

Hodnotenie: podnik: 8/10 (škoda sprchy mimo izbu, inak super), vzhľad: 8/10 (štíhla vyšportovaná postava, pekná tvár), masáž: 10/10 (origiálna, zaujímavá, erotická), GFE: 9/10 (vie, ako potešiť), celkovo:  (super,dobrá)

https://tapky.info/?4652,vivien-eroticka-maserka-studio-le-velour-777-317-249

image_123650291_10-3.webp image_123650291_9-2.webp image_123650291_5-0.webp image_123650291_7-1.webp

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx