Erotické masáže Praha

Sofia – Red Bed

Divky v Red Bed nejspis nemaji pevne rozvrhy a prichazeji az podle zajmu. Sofia pracuje pry jenom ve stredu (info platne v cervnu 2024, muze se menit). Moc jsem se na ni tesil, protoze me neuveritelne nalakalo jeji promo foto, kde ma dle meho nazoru perfektni postavu, krasne cerne bikiny a prijemny opaleny jizansky vzhled. Myslel jsem, ze to bude jen photoshop tahak na webu, ale mylil jsem se – jeji vzhled nazivo je jak na fotkach, byl jsem pozitivne v soku, ale vic k tomu pozdeji.

Napred popisu lehky zadrhel pred zacatkem masaze. Na masazich zacinam a jsem vetsinou stydlivy a nervozni – nepatrim k tem, co maji erekci od prichodu az do konce. Naopak s tim mam bohuzel problem a potrebuji mily kontakt, dostatek GFE a citit atmosferu ci naklonnost i ze strany maserky, abych mohl byt v klidu. Po prichodu v 17h jsem nasel Sofii s „managerkou“ sedet jeste v civilu na gauci. Pekny pohled, ale pri vyberu masaze uz byl problem – Sofia neumi cesky ani anglicky. Bavil jsem se proto s managerkou. Ptam se z duvodu vyse „kterou masaz chce Sofia, kterou rada dela?“ a managerka rika „pussycat je nejlepsi, to ma nejradeji“. Sofia se nejiste diva, o cem se bavime, pak ji managerka rika „pussycat … neco neco neco …“. Tak mi bylo jasne, ze Sofia ani mozna nevi, co to pussycat masaz znamena. Proto jsem opakovane nalehal, jestli je to pravda a managerka trvala na svem. No, zpetne uz vim, ze to pravda nebyla a Sofia to nejspis delala poprve… Takze za to davam podniku minus bod.

Pak jsme sli vsichni spolu dolu do podzemniho pokoje se sprchou. Sofia byla evidentne v cervnu 2024 uplny zacatecnik, takze tam s ni managerka davala ciste prosteradlo atd. Mezitim mi rekli o penize a zaroven, ze uz muzu jit do sprchy. Ja jsem byl opet silene nervozni, nevedel jsem, co delat. Tak jsem dal penize, poprosil o Tapky slevu, sleva v pohode udelena. Ale nevedel jsem, co delat, kdyz se asi 5 minut managerka snazila nasadit prosteradlo a pritom mi rikaly, at jdu do sprchy. No pro me jakozto stydlina docela stresicek… Pak jsem se snazil opet Sofie zeptat pomoci prekladace ohledne masaze a tak, jenomze v podzemi neni signal a heslo na wifi znala jen managerka, tak jsem to dal neresil. Bohuzel nemoznost komunikace me uplne paralyzovala a citil jsem se velmi neprijemne, ze mam krasnou Sofii „nutit“ do pussycat masaze, kterou mozna vubec nechce delat (to byly moje myslenky), jak jsem psal vyse, potrebuji pohodu a vedet, ze i maserka je v pohode.

Tak a ted k tomu zajimavemu: Pak si z niceho nic Sofia sundala saty a me skoro vypadly oci z dulku. Vypadala presne jako na tech paradnich fotkach. Kdyz sundala i podprsenku, tak mi tep vyskocil asi na 160 a nebyl jsem schopny poskladat dohromady dve slova, natoz celou vetu. Nastesti to nevadilo, protoze by mi stejne moc nerozumnela. 😀 Byla to asi trapna chvilka, kdyz jsem byl pozitivne sokovan jejim vzhledem a ona nevedela, co se deje a trosku znejistela. Po chvilce slintani, mavani rukama nad hlavou a klapani pusou naprazdno jako kapr (pral bych si, aby to byla nadsazka, ale dost mozna jsem tak opravdu vypadal :D) jsem nastesti dokazal rict, ze je moc pekna a uklidnil ji tim.

Konkrteni popis: Naprosto sexy jizasnky vzhled. Krasny tmavsi typ, krasna lehce opalena kuze, prekrasnou postavu – prsa volnejsi 2-3, uzkey pas, sirsi boky a zadecek. Neni nejak extra hubena, ale nema ani nic navic – vse tvori dohromady perfektni podivanou, kterou nemuzu dostat z hlavy ani po 2 tydnech. Mozna na nekoho malo pevna prsa, nebo nekdo rad vychrtlejsi holky, ale pro me subjektivne byla proste perfektni.
Moc prijemne prekvapeni byl krasny oblicej. Obvykle na masazi obliceje nebyvaji nic moc, ale Sofia je proste objektivne krasna. Cerne vlasy, krasny tvar obliceje, pekne rysy, lehce upravene rty (ale jen malinko, sedi ji to).

Pak me tedy poslala samotneho do sprchy, to me hodne mrzelo. Po uvodnich 5 minutach nervozity bych potreboval trosku intimity a vlidne objeti na uklidneni. Bohuzel sprcha je malinka, tak mozna proto, ale aspon je primo na pokoji. Problem byl s vodou, cekal jsem aspon dalsi 3-4 minuty, nez prestane tect uplne ledova a zacne tect aspon trosku vlazna. Nedostatek odvetravani vlhkosti taky zpusobuje mirny zapach ve sprse, ale nic hrozneho. Aspon ze jsem pres prosklene dvere videl nadhernou Sofii chodit po pokoji a pripravovat veci. 😀

Masaz na brichu byla spis jen takove polechtani 🙂 Bylo evidentni, ze je jeste zacatecnik, coz chapu. Cast na brise trvala dele, nez bych u takoveho letmeho sem-tam hlazeni potreboval. Kdyby to bylo aspon eroticke lehke hlazeni a mazleni, tak by mi to nevadilo. Alespon o GFE se parkrat Sofie pokusila vzdychnutim do ucha, ale jen tak zlehka. Body-to-body cast byla prijemna, obzvlat s tim pocitem, ze po me jezdi tak super kocka.

Masaz na zadech byla mix ruznych technik, ale prislo mi, ze Sofie moc specha. Asi si na to nechala hrozne malo casu a kazdou pozici nechala tak asi 30 sekund. A to vcetne 69, kterou bych na pussycat ocekaval vic. Stihl jsem ji pouze z dalky pohladit rukou po zadecku a prejet na stehno na jedne strane, pak ani ne to stejne na druhe strane a najednou sup a uz sla do jine polohy. Takze jsem si na pussycat masazi v pozici 69 sahl jen na stehno. Moje obavy z uvodni domluvy masaze se tedy uplne vyplnily…

Potom se Sofia snazila navodit erekci, ale mel jsem pocit, ze mi celou dobu utika a nestoji o kontakt, takze v kombinaci s uvodnim stresem jsem se proste nedokazal uklidnit a erekce proste nebyla mozna. Byla z toho cela nesva, asi to necekala, ja uprimne taky ne, protoze objektivne byla nejkrasnejsi holka, co jsem na masazich videl, ale proste tam bohuzel potrebuju citit nejake vzajemne vzruso a GFE… Tak jsem ji rekl, at si za mnou lehne, ona chudak zacatecnik ani nevedela, jak si vedle me lehnout 😀 Tak jsme se nejak nastelovali, lezela vedle me a nechala me i dvakrat ji dat lehky polibek na prsa, ale opet jako by hned utikala.

Potom se tedy Sofia zoufale snazila rozjet manualni praci a NADHERNE VZDYCHALA, ale to uz na me bohuzel bylo moc pozde… Potreboval bych to dostat duveryhodneji. Ona se opravdu uprimne snazila, ale ja uz proste mel pocit, ze to nechce delat a tim muj nastroj proste zamrzne (jsem spis romantik, jakmile mam pocit, ze cokoliv slecna nechce, tak koncim).

Zkusil jsem jeste posledni vec a to je sahnout ji na kocicku alespon takhle z dalky mezi nohy. Opet mi na prvni pokus utekla (i kdyz jsem tam pouze lehce prejel z podbrisku). Tak jsem to zkusil po chvilce znovu a uz nebyl problem, tak jsem ji tam lehce hladil (naprosto povrchove a zlehka) a konecne nastala erekce. Uz mi bylo Sofie opravdu lito, protoze se fakt snazila, ale mozna si myslela, ze na masazi nemusi byt kontaktni a pujde to samo, nebo ja nevim… Tady citim nedostatek v zaskoleni. Nastesti to manualne dotahla mechanickymi tahy az do konce (tady by to taky chtelo nabrat par zkusenosti).

Pak jsme teda asi oba uz byli klidnejsi a me zase samotneho poslala do sprchy, to uz mi bylo vazne lito. Takova nadherna kocka a kdyz uz byla slaba masaz, tak jsem chtel aspon trosku mazleni ve sprse…

Pak me doprovodila ke dverim a byla mila. Bohuzel ohromna bariera v komunikaci a nemohli jsme se ani rozumne pobavit nebo sdelit predstavy atd. Ale aspon par zakladnich slovicek rozumnela, tak jsme se rozloucili a do dveri uz vchazel dalsi zakaznik. Podival jsem se na mobil a bylo 17:54. To
me uprimne docela nastvalo, protoze pres 10 minut jsme ztratili s managerkou a studenou sprchou a pak jeste odchod 6 minut drive? Door-to-door tedy 54 minut, samotna masaz cca 35-40 minut (ubrala domluva s managerkou, cekani na studenou sprchu pred a po masazi). Pak uz jsem se nedivil, ze kazdou polohu jsme meli asi 20 sekund…

Na zaver dodam, ze Sofia se opravdu snazila byt celou dobu prijemna a mila, snazila se asi i splnit mi vsechna moje prani. Ale ja jsem ty pozadavky bohuzel ani nemohl dostatecne vyjadrit kvuli jazykove bariere a extremne kratkemu casu masaze. Jelikoz je uplny novacek, tak pro masaz mam pochopeni, ale ten cas a vyber masaze managerkou me zklamal.
Bylo by potreba, aby Sofii zaucilo par zkusenejsich kolegyn a zakazniku, co se neboji rict svoje prani a ukazat ji nejake tipy a triky. Nejaci zkusenejsi borci by u ni snad nemeli problem. 🙂

Jako bonus jeste uznam, ze mi pozdeji managerka volala (uz nebyla v podiku), jestli je vse v poradku, ze Sofie je zacatecnik. Tak jsem rekl, ze je to sice poznat, ale ze ma urcite velky potencial. Jelikoz jsem spechal, nestihl jsem ji rict nespokojenost ohledne vyberu masaze a casu, skoda.

Budu opakovat? URCITE ANO. Je moc krasna kocka (muj typ), ktera se snazi a nadherne vzdycha. Ale potrebuji pockat, nez se trosku zauci, protoze se svoji stydlivou povahou to ted proste nedavam.

telo 5/5, oblicej 5/5, cestina 1/5, anglictina 1/5, masaz 1/5 (ale snaha byla, chybi zkusenosti), GFE 2/5 (ale ma obrovsky potencial a tesim se do budoucna), pristup podniku 3.5/5 (-klam pri vyberu masaze, -nedostatecne zauceni, +zpetna vazba, +vstricna komunikace)

Masaz: sweetcat masaz (ale managerka rikala normalne „pussycat“) – obsah neodpovidal, podobal se spis klasicke eroticke masazi, nutnost zaucit
Delka: 60 min, realne necelych 45 min (-5 min uvod, -5 min cekani na studenou vodu pred i po, -6 min brzky odchod)
Cena: 2200 (2500 zaklad – 300 sleva Tapky, timto dekuji adminovi Tapek <3)
Hodnoceni: prumer aneb zacatecnik (Sofia me naprosto okouzlila a ma skvely potencial, ale snazim se byt alespon trosku objektivni)
https://www.tapky.info/?5108,sofia-red-bed-eroticka-masaz-608-463-684-609463684

sofia1-0.jpg sofia2-1.jpg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 června, 2024 20:34

No každy žajžije něco jiné nebo to jinak vidí , Sofie česky mluvi a docela slušně a neni začatečník je z jineho salónu a ma něco za sebou  😀 , ta voda je průser teda ( druhá recenze a něco mi došlo .. holka v civilu , před tím slečna přšla z venčí ani se neosprchovaly? a hned masáž lizání ? co hygiena pánové !!!!!!

1 července, 2024 05:48
Reply to  happy

Tak začatečniku , proč to všude píšeš , jaký to ma na něco vliv ? každy začínal , první masáží to skončilo:) Sofie pokud to byla ona a je na foto opravdu její jsou ….mluvila česky hezky i ukrajinsky jsme mluvili , ma praxi z jineho salonu a je v česku 2+roku a hoňka byla dost dobrá , lizání ,prstíky vše šlo , tak ti třeba dali jinou slečnu, řekli tohle je ona , pokud ty masáže začínáš hledej si zkušenější holky tedy ,ty platíš ty si diriguj co chceš a jak chceš ,tady ti určitě ti nejborci poradí kam zajít za kterou
Lízaní jsi nikde nedělal tak proč si ho bereš připlácíš maš zaplaceno tak problém není lidi vemte si ho někdo pod křídla za nějakou co mu dá všechno co si zaplatí , nebo zajdeme spolu domluvíme sednem probereme porádíme vymyslíme : amateři : gentelmann mi napiš

1 července, 2024 09:51
Reply to  happy

Pussycat znamená že si můžeš líznout. Jestli lízat nechceš, neni potřeba si přece připlácet za něco co nevyužiješ. Jestli ti fakt nabízej v Pussycat jen doteky, jdi jinam. Masáže jsou servis a ty platíš jim, tudíž hoď za hlavu že jsi začátečník a stydíš se (samozřejmě v mezi slušeného chování), tohle neni rande. Už takhle platíme za tyhle srandy až moc velký peníze, tak neni potřeba si nechat srát na hlavu.

1 července, 2024 11:53
Reply to  willsmith

It’s probably massage shop influencers trying to get something useful for them trending by pretending to be confused about pussycat. Typical tactics used by social media influencers on Twitter, TikTok or insta.

I would rather go to Candy, Rabbit, Fantasy and Tantra where what they write on website is what you get.

1 července, 2024 17:48
Reply to  JonSnow

Promiň na RB už mám jiny pohled, hledat která dělá pussy nebo 1000 za líbání už mně nějak nebere ,za chvíli budou chtít extra za doteky na těle za 500:) nebo ted vymyslí někde GFE za 500 🙂 😊 

user1902
1 července, 2024 18:17
Reply to  kefa

a nezabudaj na specialitu – samostatne poplatky a ceny za „vzajomnu masaz“. cize moment, kedy si (neviem ako to volat, maserka to uz nie je) lahne a absolutne nic nerobi a nechava si za to platit a dokonca este viac, ako ked nieco robi.

1 července, 2024 20:47
Reply to  user1902

Pokud vím (opravte mě, pokud se mýlím), tak „vzájemnou masáž“ za příplatek zavedli jen v Angels a tam nikdo se zdravým rozumem a s vědomím, že existují i ​​jiné salony, nepůjde.

user1902
2 července, 2024 04:52
Reply to  Sktr

v red bed za 60 minut stoji vzajemna masaz krasnych a vobec nie prepalenych 3000 korun. neviem ci si videl niekedy cennik Red Bed, podla mna prekonava aj miesta ako je Angels, Excelent alebo Matahari. priplatok za vzajomnu masaz sa objavuje pravidelne vsade, ale pre mna je to vzdy signal toho, ze sluzby budu stat za nic a vyhybat sa z dialky.

1 července, 2024 09:53

Tvl kdy opraví tu sprchu? Recenze na holky z podniku zatim super, ale už jim tak měsíc nefunguje sprcha  😂 

1 července, 2024 17:31

Fotky Sofie na webu jsou 100% fake a za posledni mesic se tam pod timto stejnym profilem vystridaly minimalne 3 ruzny holky. Kazdopadne tys mel evidentne tu lepsi verzi Sofie nez ja 😀 Ja uz se do tohodle salonu ale nevracim.

13
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx