Erotické masáže Praha

Sara – Fantazie Massage

Masaz na konci smeny 19-20h, poprve ve Fantazii. Sara hned od prichodu moc mila, ale do sprchy me bohuzel poslala samotneho. Na masazich zacinam a jsem vetsinou stydlivy a nervozni – nepatrim k tem, co maji erekci od prichodu az do konce. Naopak s tim mam bohuzel problem a potrebuji mily kontakt, dostatek GFE a citit atmosferu ci naklonnost i ze strany maserky, abych mohl byt v klidu. Takze jsem se trosku lekl, ze se pak nedokazu uvolnit, ale byla sympaticka, tak jsem to zatim bral pozitivne.

Bohuzel hned na zacatku nastal problem pri platbe (nebyla to jeji vina), ktery me uplne odrovnal. Tak tedy popisu:
Objednani a komunikace rychla a v pohode, ale pri platbe po dohodnuti masaze jsem rekl, ze chci Tapky slevu 300 Kc na prvni navstevu a predal jsem ji penize. Ona bez problemu sla penize odevzdat, ale vratila se a rekla, ze to bohuzel je malo, ze ji rekli, ze o zadne sleve nevi. Tak jsem vysvetlil znovu a ukazal ji info primo na webu Tapek. Ona uplne v pohode, ale za minutu opet zpet s tim, ze ji bohuzel „bratr“ (asi manager podniku, co resi komunikaci) poslal zpet s tim, ze to nejde, ze nemuze vedet, ze jsem tam poprve. Tak jsem to opet vysvetloval, ukazoval komunikaci v mobilu, ze je to moje prvni navsteva a napsal to i na ten whatsapp dodatecne. Az potom se asi po 3-4 minutach meho stresu vratila, ze je to v poradku.
Toto je za me absolutni neschopnost manazera, ktery jasne videl v nasem chatu, ze moje cislo je tam poprve, dokonce jsem to asi 15 minut pred masazi psal pri objednani! Jasne i videl, ze jdu k Sare, protoze jsme to spolu resili. Mel jsem pocit, ze tu slevu nechce dat a zkousi to na me. Tak jsem byl poradne nervozni a bal jsem se, ze z masaze uz budu mit prd. Kdybych uz nedal penize z ruky, hned bych to zrusil a sel pryc.
Jedine, co zachranovalo situaci, byla chapava Sara. Pak jsem uz konecne chtel jit do sprchy a ona se odesla nachystat, ale v tom zacal zvonit jakysi alarm v pokoji silene nahlas. Tak zase jsem stal ve stresu, co se deje, opet asi 2 minuty. Pak pribehla Sara a omluvila se, ze zapomnela vypnout budik.
Krome toho nastesti se salonem nebyl problem. Konec uvodniho traumatu a jdeme na masaz.

Sprcha primo v pokoji, pokoj akorat, jedno zrcadlo vedle matrace. Prosteradlo par skvrnek, ale verim, ze bylo ciste a jednalo se o jen nevypratelne skvrny od oleje. 😀

Sara je pekna, postava akorat (neni sice uplne vyhubla, ale ani nema nic navic), prsa padnouci 1-2, pekna hladka kuze, pekny zadecek, par tetovani, naprosto v poradku. Vek odpovida, vypada mladounce, oblicej v pohode s vychodnimi rysy. Moc mila. Je z Beloruska, ale mluvi dobre cesky, uz je tu 3 roky.

Masaz na brise uplne SUPER! Ze sportovni stranky zatim nejlepsi z mych 5 masazi. Pouziva i lokty, kolena a telo, nektere techniky mela jak na kvalitni Thajske masazi. Vzala to od krku az po chodila. Moc fajn, az me to dokazalo uklidnit z toho uvodniho stresu.
GFE tam taky bylo – sem tam vzdychnuti do ucha, lehky dotek ruky, prituleni hlavy zezadu/zboku. Memu hlazeni po noze se vubec nebranila a nemenila polohu, dokud jsem neprestal – tohle mam moc rad, protoze jsem i zazil, ze maserky polohy stridaji jak v rychliku, a je jim jedno, ze si treba zrovna nadsene uzivam, kdyz je hladim po noze/ruce atp. Sara na tohle mela cit, nebo to nahodou vychazelo 😀

Masaz na zadech taky zuzo, moc prijemne body to body techniky. Hlazeni prsou a par lehkych polibku na ne uplne bez problemu, opet nikam neutekla atd. Na intimni partie jsem nesahal, takze jeji zakazy/povoleni neznam.
Bohuzel jsem se po uvodnim stresu uz nedokazal dostat do uplne pohody a moje nervozita naprosto zrusila sanci na erekci. Sara se snazila v ruznych stylech a technikach, moc bych to chtel dokoncit, ale bohuzel jsem proste nervozni typ a i pres dostatecne GFE me ten uvodni stres tak rozhodil, ze se mnou nic nebylo. Uz jsem ji jen poprosil, at si lehne podel me na bok, krasne se pritulila a ja si uzival zaverecny relax.

Zaverecna sprcha spolecna, moc mila. Sara dala instrukce kdo koho kdy umyje, kdo kdy ma drzet sprchu, ptala se na teplotu vody, pro stydlina jako ja uplne super. Krasne jsme jeden druheho namydlili, trosku se pomazlili. Pak rikala, ze uz konci, prohodili jsme par typu na zajimave jidla a restaurace. Celkove jsme pretahovali 15-20 minut, takze moc hezke, ze se mi snazila vykompenzovat tech uvodnich 10 minut stresu.

Opakoval bych nekdy v budoucnu klidne kvuli skvele masazi a kamaradske Sare (jen opatrne, at takova mila holka cloveku nezamota hlavu). 🙂 Ale kvuli negativnimu zazitku v salonu opakovat nebudu.

Pristup Sary 5/5, GFE 4/5, cestina 4/5, masaz 6/5, technika (nejspis skvela, bohuzel bez erekce nemuzu hodnotit), postava 4/5, oblicej 3.5/5, pristup operatora 3/5

Masaz: Eroticka mix masaz
Delka: 60 min + prekrocen 15 min (po odectu uvodniho stresu vyslo +5 az 10 minut v plusu)
Cena: 1700 (2000 zaklad – 300 sleva Tapky prvni navsteva), timto dekuji adminovi Tapek <3
Hodnoceni: super (i pres problem se slevou mi mila Sara vykouzlila usmev na tvari)
https://www.tapky.info/?4804,sara-fantazie-massage-770-199-109-770199109

sara.webp

4 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx