Erotické masáže Praha

Chloe – Infinity Spa

Moje prvni masaz (cca pred mesicem). Salon v ulici Halkova, vchod ve vjezdu, instrukce presne, domluva telefonicky v cestine. Hned za dvermi Chloe v sexy uboru, byl jsem silene nervozni a stydel se. Videla to a mozna si to spatne vylozila, jako ze se mi nelibi, ale i presto byla stale mila, super. Prostornou predsini si me zavedla do krasneho velkeho pokoje – sauna, sprchovy kout, kresla a zrcadlo s madraci. Chloe byla prijemna a nabidla mi colu/vodu, citil jsem se z jeji strany opecovavan a v centru pozornosti, i pres moji nervozitu na prvni masazi.

Chloe je v Praze teprve nekolik mesicu, ale chodi na vyuku cestiny a uz se s ni da v pohode mluvit. Vysvetlil jsem, jak jsem nervozni a poprve, ona to pochopila, vse mi vysvetlila a prijemne me celou masazi „provedla“. Nasledovala spolecna sprcha, prijemne otukavani, hlazeni, lehke polibky na krk Chloe uvitala. Citil jsem z jeji strany naklonnost a zajem. Byla tam jiskra, co mi na ostatnich masazich chybela.

Chloe je pekne rostla holka, je za co chytit, ale v dobrem smyslu. Poradny zadecek a boky, pritom uzsi pas, prsa neuveritelne hladka na dotek. Vek asi odpovida. Oblicej prijemny, trosku vic prifouknute rty, neuveritelne dlouhe tmave vlasy az pod zadek.

Masaz na brise byla super zazitek. Chloe prijemne namasiruje rucne a pak to posouva na novou uroven B2B jezdenim a sexy pritisknutim zezadu. A za me zatim nejlepsimi (z 5 masazi) GFE prvky – vzdychne do ucha, pohladi ruku, da pusu na krk, olizne ucho. Prvotridni vzruso! Navic v zrcadle jsem pozoroval jeji sexy krivky a obcas vykoukla i moc pekna kocicka se sexy ouskama. ;-D

Po otocce Chloe pokracovala ve vysoce nastavene latce B2B prejizdeni, teasingu, masaze i GFE. Parkrat treba priblizila rty a naznacila polibek. K nicemu nedoslo, ale bylo to velmi vzrusujici. Behem par minut to bylo az tak moc, ze jsem sotva stihal dychat, az mi zacaly brnet koncetiny a z hyperventilace. Kdyz uz jsem skrz brneni skoro necitil ruce, tak jsem Chloe rekl, ze potrebuju pauzu. Chloe se zatvarila sibalsky a zmirnila tempo, ale neprestala me provokovat. Po chvilce jsem musel svoji prosbu zoufale zopakovat a ukazat, ze uz ani nemuzu hybat prsty. 😀 Chloe se potesene usmala a lehla si vedle me, abych se uklidnil.

Po chvilce jsme pokracovali. Takove vzruso neslo dlouho vydrzet (v pozitivnim slova smyslu), takze brzo doslo ke konci, kdyz na me lezela telo na telo, stehno v rozkroku a rukou mirne pomahala. Techniku rucni prace tedy hodnotit nemuzu, jelikoz temer nebyla potreba, coz vnimam velmi pozitivne. 😉

Pote si Chloe lehla vedle me a perfektne se pritulila a lehce me hladila rukou na hrudniku (takze jsem mel takovy ten pocit alfa samce, ke kteremu se privine jeho bezbranna samicka). 😀 Chvilku jsme si prijemne povidali (o praci, zabave, bydleni atd.) a pak sli do zaverecne sprchy, opet spolu.

Pak jsme se mydlyli a umyvali, pricemz Chloe obcas nekde svudne prejela, dala polibek na krk, nebo naznacila polibek na rty a jak jsem citil tu vasen, tak najednou dalsi erekce. Nemohl jsem uverit svym ocim (nebo spis svemu nastroji), ze je pripraven takhle kratce po prvnim kole. Byl to super pocit. Ale vedel jsem, ze uz ted 10 minut pretahujeme (od zacatku masaze, ne od vstupu) a nechtel jsem zpusobit nejake problemy s rozvrhem hned na prvni masazi, tak jsem radeji rekl, ze uz bychom nejspis meli koncit. Chloe se pobavene usmala a dala mi za pravdu. Nasledovalo prijemne objeti na rozlouceni, pak dalsi, pak jeste jedno a pak uz jsem sel, nez se mi zamota hlava. 😀

Chloe me provedla prvnim masaznim vecerem na jednicku s hvezdickou. Opakovat do budoucna chci, ale radeji s tim jeste par tydnu pockam, at si nezkazim nadhernou prvni vzpominku, nebo se mi nepoplete hlava. O:-) Jako jedine negativum vidim to, ze Chloe mi na prvni masazi nastavila latku ocekavani tak vysoko, ze ji 5 dalsich masazi jeste nikdo nepokoril. 😀

telo i oblicej 4/5 (subjektivne mi Chloe skvele sedla a dal bych 5 z 5, ale abych byl objektivni pro ctenare recenze, tak davam spis 4 z 5)
masaz 4.5/5, GFE 5/5, cestina 3/5

Masaz: klasicka eroticka
Delka: 60 min + 10 minut pretazeno
Cena: 1900 + 300 po masazi jako spropitne
Hodnoceni:  super (ach, jak krasny uvod do sveta masazi)
https://www.tapky.info/?5088,chloe-infinity-spa-603-373-881-eroticka-masaz

 

chloe.jpg

3.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx